Scudo Sports

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Belek-Boğazkent 'e 75km lik zone2/3 sürüş yaptım . Hava güneşli ama ayaz soğuğu vardı . Yine de trainer dan sıkılınca iyi geldi. ;)

Scudo
@TatanQa_tr Ayaklarınıza sağlık, sağlıklı pedallamanız bol olsun. ABS formasını görmek mutlu etti.
Teşekkürler hemşehrim :) . Senin de sağlıklı bol pedallamaların olsun , inşallah iyileşme süreci iyi gidiyordur 👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
MTB için Selle Royal Respiro Soft Athletic sele almıştım. Bugün montaj ve inceleme için zaman buldum en sonunda. Stok seleden sonra izlenimlerim olumlu.

Keyifli seyirler:

Aynısını dağ bisikletimde kullanıyordum gayet memnundum 😉

MTB için Selle Royal Respiro Soft Athletic sele almıştım. Bugün montaj ve inceleme için zaman buldum en sonunda. Stok seleden sonra izlenimlerim olumlu.

Keyifli seyirler:

Hayırlı olsun güle güle kullanın ,abone de değilmişim hemen like mayk basıyorum :))

Parafin ve PTFE ile zincir yağlama işine giriştim. Elimde yavaş pişirici veya fritöz yoktu (ki onlarla daha kolay) elimdeki yumurta haşlama tavası ile yaptım.

Akşama gelecek video için yanlışlıkla yazdım.. :) bugün 19:00 da yayımda.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Trainerı rafa kaldırdıktan sonra bahar sürüşünü mtb ile turlayarak yaptım. Özlemişim dışarıda sürmeyi.

Güzel bir günde tur kaçınılmaz :)

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Viteslerin efektif kullanımını ele alalım dedim..

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
8 Mayıs'taki Akra Granfondo Kemer kısa parkurunu öncesinden gidip sürdüm... Güzel rota ve zorlayıcı yokuşlar mevcut.. sonlardaki yokuş en zor kısmı denilebilir...

Zincir değişim zamanı gelmişti, hazır işleme geçmeden de vlog haline getirelim , ne zaman değişmesi gerektiğini öğrenmek isteyen arkadaşlarla da paylaşalım.

Kemer 'den Ulupınar 'a doğru güzel manzaralar eşliğinde sürüş yaptım.. Yolda birkaç hadise de gelmedi değil .. Neyse olur böyle şeyler yol hali dedim...

Geri