Scudo Sports

Bisiklet Gezgini Kapanıyor

Scudo
Valla uzulduk tabi ama tezgah acmak icin zaten yanlis yeri secmisti arkadaslar. Bu ulkede bu isler tutmuyor maalesef.
Satilik ilanindaki bisiklet icin 10 liranin pazarligini yapan, 1.5 dolarlik bisiklet arka isigi icin forumda konu acip daha ucuzunu bulabilecegim link varsa paylasir misiniz diyen, 700x35 ic lastik icin araniyor ilani acan bisikletcilerin yasadigi bir ulke burasi.. Ne bekliyordunuz?
Bir de global internet alisverisinin bu kadar yaygin oldugu bir ortamda zor artik bu isler.

Gecenin ikisinde elimizde telefon ile siteleri kurcalayip aradigimiz urunu bulup yattigimiz yerden siparisini verebildigimiz bir dunyada yasiyoruz. Yuzlerce forum var, oradan hangi urun nedir, ne ozellige sahiptir onlari da kolaylikla ogrenebiliyoruz. Yabanci dil de sorun degil, tek tiklama ile metni diledigin de cevirebiliyorsun zaten.
Isin rengi degisti, ticaretin sekli de degisti, zaten turcu da gelmiyor turkiyeye eskisi gibi, disarida cok kotu bir imajimiz var. Umarim atinaya geliyordur, bol sanslar, yolunuz acik olsun.

Not: Arkadaslarin yilda bir ay uzun tura gitmelerini elestirenler olmus, bisikletci dukkanimi acinca ben de her sene ocak ayinda guney yarimkurede bir bolgeye gidip bir ay turlayacagim kamp malzemelerimle. Cunku kisin bisikletcilerin ölü mevsimidir, bir tane adam ugramaz dukkana haftalarca.

@Kuzey EgeVideoda neden gittiklerini anlatıyorlar bisiklet gezgininin Türkiye de zaten rakibi yoktu gitmeleri maddi sebepten değil kafa dinlemek için gidiyorlar bahsettiğiniz yurtdışı internet alışverişleri tüm bisikletçiler için geçerli tabiki servis hizmeti de var sadece satış yapmıyorlar bisiklette kiralıyorlardı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@clubber cok guzel aciklamissin sana buna benzer bir hikaye anlatayim osmanli zamaninda iki esnaf varmis biri bal satarmis hic musteri yokmus biri tursu satarmis insanlar kuyruha girermis bal satan esnaf evliya zata sormus efendim ben bal satiyorum his musterim yok komsu esnaf turcu satiyor herkes siraya giriyor nedendir demis evliya zatta soyle demis evladim sen bal satiyon ama yuzun tursu satiyo demis o da tursu satiyo ama yuzu bal satiyo demis

@TolamanturNedense hep 1 aylık hesaplar kötü yorum yapmış videoyu çekmeye gittiğim gün gerçekten çok kalabalıktı sürekli birileri gelip gidiyormuşsunuz diyip evde yaptıkları pasta börek reçel turşu vs getiriyordu videonun sonundaki hanımefendi bisikleti bile yok yani müşteri bile değil sizin için şekersiz tamamen organik kurabiye yaptım dedi çayla birlikte yedik ben gördüğümü söylüyorum siz hayal üzerinden yorumlar yapıyorsunuz

Dükkanlarini yerlerini biliyorum cevresinde ve bisikletciler arasinda sevilen kisilerdir. Bir kisinin camur atmasi onlari kotu yapmaz zaten o kadin pantolonunu geri gotursen sorgusuzda alirlardi. Pahali bir semtteler maliyetler yuksek Rohloff satiyor ortileb satiyorlar bunlarda pahali heryerde. Gitmelerine uzulduk.

acilen bisiklet gezgini nin telefon numaralarina ulasmam gerekiyor .site de sadece email ve skype adresi kalmis.bilgisi olan varsa paylasabilir mi?

@buraksoyer
(link)
özel mesaj atarsanız dönüş yaparlar. Aktif kullanıyorlar bu hesabı

@BerkEvren cok sagolun email ve facebook uzerinden de ayni yolu denemistim tasinms telaslarindan olucak cevap sanirsam cevap vermekte zorlaniyorlar.cevabiniz icin tesekkurler.sevgiler.

@buraksoyerDükkan kapandığı için telefon numaraları da yok doğal olarak instagram twitter yada facebook tan iletişime geçebilirsiniz

@CaRviLLE bu yollari coktan denedim sevgili carville,anlasilan o ki mekana gidis gelislerinin sikligindan iletisim olanaklarinin bir hayli zengin oldugunu goruyorum.kullandiklari illa ki bir baska gsm numaralari vardir ,siz de varsa ulastirmaniz mumkun mu ?

@buraksoyerMerhaba Atina dalarmış şuan yakın arkadaşlarından aldığım bilgi bu şekilde iletişim numarası maalesef yok mail yolunu deneyin

@CaRviLLE tesekkur ederim ,bir sekilde ulastim .parca stogu ariyor olmalilar an icin ...

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Ciddi anlamda iki kere konu içinde sordum acaba kapatırken fiyatlar konusunda indirim, güncelleme artık ne derseniz olacak mı oldu mu diye. Varsa yoksa romantik güzellemeler haricinde yorumlardan başka birşey görmedim. Ne kendilerinin hesaplarından ne de romantik güzelleyenlerden bu konuda bir bilgilendirme gelmedi. Daha sonra (gittiklerinden sonra) sağdan soldan duydum ki merak ettiğim tenzilatlı satışları yapmışlar.

Kendilerinden alışveriş yapmak istesek de hem kendi iletişimsizlikleri hem de amasız övücülerinin sayesinde alışveriş yapamadık. Forumda çoğu zaman bilgi ön planda olsa da bazı konular amiyane tabirle ''goy goy''a kurban gidiyor.

@SerrchiSorunuzu görmedim görseydim cevaplardım ben gittiğimde çoğu ürün tükenmişti bisiklet hiç kalmamıştı ben de zincir değişimi yaptırdım ve zil aldım onda da indirim yaptılar eğer yakalayabilseydim uygun fiyata bir Brompton almak isterdim

Rohloff da insanin omrunu curutur be berk cilgin paralar cikiyor takmaya kalkti mi

Geri