Scudo Sports

Bisiklet Gezgini Kapanıyor

@mariokaldatoAlfine hoştur :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Serrchi
Battık gidiyoruz. Ne para kurtarsak kardır gibi mantıklardan uzak bir kapanış olduğu için böyle bir reklam yapmamışlardır. Zaten müşterisi olan insanların faydalanması güzel olmuş bence. Güzel insanlar oldukları için insanlar duygularını anlatan mesajlar yazmışlar. Fırsatçılık peşinde koşmamışlar. İyi olmuş bence. Böyle insanların olması güzel.

@CaRviLLE oradaki katlanır turcular bir gün Bursa'da evimde kaldı. Yılbaşı'nda da Tiflis' te kendileriyle buluştum. Tuna nehri boyunca şişme kanoyla bisikletlerini taşıyıp kanolari eve postaladiktan sonra bisikletle devam ediyorlar. Ilginç bir rastlantı olmuş.

@RipNe güzel :) bu videoyu çekmesem hiç bir zaman böyle bi olaydan haberimiz olmayacaktı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Rip

Tiflise ne ara gittin ? :)

@mariokaldato ahahah. Di mi Altiparmak'a gelemedim bir nasip kısmet olmadı. Adamlarla Tiflis'te görüştük iyi mi. Yılbaşında bir değişiklik olsun dedik yahu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Rip
:D mesaji dogru algiladin aferim ahaha :D bisikletle mi gittin tiflise ?

• Beğen
Tepkiler: Rip
Nerde. Bisikletler yatıyor. Van Persie'den beter oldular. Ama bak şu bebeği bir toplayalım Şili'li bir arkadaş martta yola çıkacak, o zaman bisikletle gitmeyi düşünüyorum. Amerikan kartalı gibi bir şey olabilir.
ZLNV8R.jpg

@Serrchi
Keşke kendiniz web sitelerine giriverseydiniz. Çünkü çok uzun süre indirim ilanları vardı. Sitelerine zahmet edip GİRDİĞİMDEN BİLİYORUM.

@Rip
Masallah dizmişin atları sıra sıra :D senin mi bunlar? Giant harika tur bisikleti olur

• Beğen
Tepkiler: Rip
atina istanbuldan daha uzak da değil sanki

• Beğen
Tepkiler: kaju
Geri