Özlem.A
Üye
- Tepki
- 44
- Bisiklet
- Kron
@bisiklet gezgininin bu ülkeye katkılarını, firma ve kişisel olarak duruşlarını ancak onları tanıyanlar iyi bilir. Milletçe kendimize pek faydamız olmasa da, nasıl daha iyi işletme yönetilir, nasıl daha iyi para kazanılır tırı vırı konularında başkalarına akıl vermekte üstümüze yoktur.
Bence Bisiklet Gezgini'ni özel yapan şey; bu işi tamamen kendi istedikleri gibi yönetmeleri. Evet pazartesi-salı kapalı
çünkü dinlenmek onların da hakkı. Evet yılda 1 ay bisikletle tura çıkıyorlar. Çünkü vizyonları geniş. Dünyanın en büyük bisiklet zirvesi Velo-City 2017'ye Seçil'i konuşmacı olarak davet ettiler. Çünkü bu ülkede kadınların da bisiklet sürmesi için çok çaba harcadı. Alex, işini inanılmaz bir titizlikle yapıyor. Güler yüzlü olmaları, dükkanın kapısının bisiklet dostu herkese açık olması,kaliteli markaları getirmeleri, Türkiye'den ve dünyadan bisiklet gezginlerini bizlerle buluşturmaları gibi çok değerli işler yaptılar.
Taşınacak olmasına şahsen çok üzülüyorum. Atina'dan da ülkemize hala değer katmaya devam edeceklerine inanıyorum.
Bence Bisiklet Gezgini'ni özel yapan şey; bu işi tamamen kendi istedikleri gibi yönetmeleri. Evet pazartesi-salı kapalı
Taşınacak olmasına şahsen çok üzülüyorum. Atina'dan da ülkemize hala değer katmaya devam edeceklerine inanıyorum.