Scudo Sports

Bisiklet Gezgini Kapanıyor

@bisiklet gezgininin bu ülkeye katkılarını, firma ve kişisel olarak duruşlarını ancak onları tanıyanlar iyi bilir. Milletçe kendimize pek faydamız olmasa da, nasıl daha iyi işletme yönetilir, nasıl daha iyi para kazanılır tırı vırı konularında başkalarına akıl vermekte üstümüze yoktur.
Bence Bisiklet Gezgini'ni özel yapan şey; bu işi tamamen kendi istedikleri gibi yönetmeleri. Evet pazartesi-salı kapalı :) çünkü dinlenmek onların da hakkı. Evet yılda 1 ay bisikletle tura çıkıyorlar. Çünkü vizyonları geniş. Dünyanın en büyük bisiklet zirvesi Velo-City 2017'ye Seçil'i konuşmacı olarak davet ettiler. Çünkü bu ülkede kadınların da bisiklet sürmesi için çok çaba harcadı. Alex, işini inanılmaz bir titizlikle yapıyor. Güler yüzlü olmaları, dükkanın kapısının bisiklet dostu herkese açık olması,kaliteli markaları getirmeleri, Türkiye'den ve dünyadan bisiklet gezginlerini bizlerle buluşturmaları gibi çok değerli işler yaptılar.
Taşınacak olmasına şahsen çok üzülüyorum. Atina'dan da ülkemize hala değer katmaya devam edeceklerine inanıyorum.

Scudo
Tespitinizi yaptıktan sonra aksini yazan insanlara ne diye sataşıyorsunuz ki ? Siz olumsuz deneyim yaşadınız diye herkes olumsuz bir şey yazmak zorunda değil. forumda 1 mesaj yazanda 10 mesaj yazanda birdir. Mesaj sayısı bir anlam ifade etmez. Çıkıntılık yapmak konusunda üstüne yok bizim milletin. Yeni dükkanlarında başarılar.

@3fgezgin @BerkEvren @Bicikl değerli dostlar, malum kişiyle tartışmayın. Kendisi troll'dür ve tek amacı forumdaki kimi başlıkları abuk subuk tartışmalar çıkarıp provoke etmek ve çöpe dönüştürmektir. Ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum. Bırakın ne yazarsa yazsın, görmezden gelin. Cevap vermeyin. Ben de sadece sizi uyarmak için yazıyorum, yoksa şimdi gelir bana da cevap verir ama zerre kadar umursamam.

Konuya dönecek olursak Bisiklet Gezgini'nde ben de hiçbir bisikletçide karşılaşmadığım sıcak ve yakın ilgiyi gördüm. Hem konularına çok hakimler hem de size asla gerçekten işinize yaramayacak bir ürün satmaya çalışmazlar. Fiyatları biraz pahalıdır, o ayrı. Zaten hiç alışverişim de olmadı. Ama buna rağmen bizimle yaklaşık 1 saat ilgilenip sohbet etmişler, deneyimlerimizi dinlemişler, deneyimlerini aktarmışlardır. Bu güzel dükkanın yok olup gidiyor olması gerçekten bisiklet camiası için büyük kayıp. Türkiye'de bisiklet konusunda bu derece işinin ehli ve sadece özel bir uzmanlık alanına (turculuk) yönelik ürün satan başka esnaf yok.

Yeni hayatlarında başarılar dilerim.Hizmet veren firmaların çoğalması dileğiyle

@hidromek

Ben memnuniyetsizliğimi sebebi ile belirttim. Öyle bir olay yaşayan bir kişi o dükkana ikinci defa girer mi? Başka bir sürü seçenek varken....

@Bicikl

Şimdi bu sizin yaptığınız bana sataşmaktan başka nedir? Onlar hakkında iyi tecrübeniz var mı? Yok. Memnuniyetsizliğiniz var mı? Yok. Eeee ne demeye başlığa monte oldunuz? Şahısları tanıyor musunuz? Şüphem var. Sırf mahalle kavgası yapmak için başlıklara girenlerden misiniz? :)

Zaten sizin gibi söyleyecek lafı olmayıp başlıklara sataşmak amaçlı dadananlar yüzünden forumun seviyesi düşüyor.

@Özlem.A

Kendilerine faydaları olmamış ki kapatıyorlar ülkeye ne faydaları olacak?

@Özlem.A

Sanki pazartesi-salı neden kapalılar diye soran oldu...
Sanki yılda 1 ay neden bisikletle tura çıkıyorlar diye soran oldu... Vizyon genişliği ve 1 ay tur, ne alaka? Sıfır alaka.

Burda bunların hiçbiri sorulmadı ama belli ki siz sormuşsunuz.

Başlıklarda sırf yazmış olmak için yazanlar da başka bir sınıfa giriyor. "Söyleyecek bir şeyi yok ama mutlaka söylemeli sınıfı" :)

@BerkEvren

İşleri yolunda gitse kimse yerinden kıpırdamaz. Belli ki memnuniyetsiz olan bir ben değilmişim. Ayrıca gittikleri yer Yunanistan. Yunanistan'ın ekonomisine bakarsanız, iflas etmiş bir ülke. ATM'lerinden sınırlı para çekilebilen bir ülke.

Kapatmak yerine başka bir kişi ya da kuruluşa satılabilir/devredilebilirdi.
Böyle kaliteli bir mağazanın kapanması ülke için kayıp.
Her ne kadar gidip bizlerin bütçesini aşan o ürünlerden alamasak ta,kapanması üzücü.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Metin S.

Karlı olsaydı elbette bu dediğini yapardı. Karlı olmadığı için satamıyor. Anlaşılmayacak bir şey yok.

@clubber Bu başlıkta yaptığınızı cenazelerde falan da yapıyor musunuz? Güzelce anılan her cümleye, her olumlu görüşe saldırmanız değişik bir kendini tatmin biçimi. Ama bir yerde kesmelisiniz bence. Sosyal yaşamda olduğu kadar sağlık açısından da zararlı bu yaptığınız.

@BerkEvren

Bence sende kesmelisin. Görüşünü açıklayan insana saldırmayı kesmelisin. Beni dolandırmaya kalkan insanın arkasından ne konuşsaydım? Seni hayal kırıklığına uğrattım kusura bakma. Farklı insanların farklı tecrübeleri olabileceğini kabullenmelisin. İfade özgürlüğü diyoruz ama yok.

@BerkEvren

Sen bana cevap yazdıkça hafızam kaşınıyor ve o gün bana yaptıklarını daha iyi hatırlıyorum.

Pantalonu bana uzatıyor, bunu deneyin diyor. Elime alıyorum, gözüme garip geliyor. Pantalonu giyiyorum hala gözüme garip geliyor. Pantalonda gözümün alışmadığı bir şey var. Bunu ona sesli olarak dile getiriyorum. Ses çıkartmıyor. Pantalonu çıkartıp etiketlerini dikkatle okuyorum. Ve bir yerinde kadın pantalonu olduğunu okuyorum. Bu kadın pantalonuymuş o yüzden gözüme garip gelmiş diyorum. Ses çıkartmıyor. Dükkandan çıktım haliyle.

Hafıza kaşındıkça daha çok şey hatırlıyorum.

Erkek pantalonu yok mu diyorum. Çok büyük ebatta var sizin bedene uyan yok diyor. Bahanesi de bu, müthiş satıcı, müşteriyi yanıltarak satacak. Sonunda kapattı. Kimbilir kaç kişiye böyle davrandılar.

@clubber belki de senin gibiler yüzünden ülkeyi terkediyorlar bir olumsuzluk yaşamışsın amma yazdın çizdin belkide sen o dükkana hiç gitmedin insanları karalıyorsun senin yazdıklarına neden inansın bu insanlar

@hidromek

Tabi tabi... Belki de bedava sele aldığını yazan arkadaş hikaye uydurmuştur. Neden inanalım bedava sele aldığına? Belki de o bedava seleciler yüzünden terk ediyorlar olabilir mi? :)

Bu kalitesizliğe neden cevap veriyorsunuz ki bende sizi anlamıyorum. Adam cevap verildikçe hoşuna gidiyor ve tükürüklerini saçarak etrafına saldırıyor. Lütfen Bisiklet Gezgini hakkında bildiğiniz olumlu veya olumsuz paylaşımları aktarmaya devam edin malum kişiye görmezden gelerek. Benim şahsen birebir tanışma fırsatım olmadı instagramdan uzun süredir takip ediyorum . Ömrünü bisiklete vermiş kişilerin her ne olursa olsun dükkanlarını kapatıp ülkemizden gitmeleri maalesef bisiklet camiası adına üzücüdür. Bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar dilerim. Umarım tekrardan ülkemizde faaliyet gösterirler.

@yüksek kadans

Öyleyse sen neden bu seviyesiz cevabı verdin ki? Kaliteden bahsedene bak? :)

Senin aynı şey başına gelse bu forumda başlıklar açıp bir sürü şikayet mesajı yazardın. Başlığı ben açmadım ama böyle bir başlık açılmışken yaşadıklarımı yazdım. Dükkanlar açılır kapanır, sebepleri vardır. Ama bunların kapanması baya çabuk oldu. Herhalde o dükkan dolup dolup taştığı için kapanmadı. Müşteri memnuniyetsizliğinden kapandı.

Sadece yüksek segmente yönelik ürünler varsa yaşaması imkansız. Turculuk felsefesi gereği her gelir düzeyinden insanın yaptığı bir şey. Kurumun yaşaması için ürün çeşidini arttırması iyi olabilirdi. Mekan sahiplerini tanımıyorum. 10 numara insanlar olduğunu yazılanlardan okuyorum. lakin clubber'in yaşadığı deneyimin de doğru olduğunu düşünüyorum. Ben de böyle şeylerle karşılaşabiliyorum.

Bisikletçileri biraz cep telefoncularına benzetiyorum. Dükkana çok gelen, çok soru soran, satın almadan çok giden oluyor. Kurum sahipleri cevap vermekten biraz yorgun görünmekteler.

bu arada atina tercihleri maddi değil manevi sebeplerden de olabilir....

Geri