Scudo Sports

Bisiklet Forum Sticker

Scudo
@Muhammed Şamil Deniz

Bende yok ama reklamcılar basabilirler onlara söyleyebilirsin :in:

daha önceden tasarlanan bir stikır modeli varsa satın almak isterim.

Hortlatmak gibi olacak ama yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim. Cantaya, kadroya, kaska takılacak bir sticker veya rozet nasıl olur, dışarıda birbirimizi fark etmemizi sağlar.
İyi geceler arkadaşlar, forum üzerinden birçok kişiyle dost olduk, muhabbet ettik, beraber sürdük (her ne kadar iş sebebiyle henüz çok olmasada). Yolda karşılaştığımız bisikletçilerin pek çoğu eminim foruma üye bir çoğuyla yolda selamlaşıyoruz, yardım ediyoruz ama haberimiz yok. Birbirimizi tanımak, fark etmek için bisiklete, kaska, çantaya takılabilecek ufak rozet veya stickerlar yaptırsak nasıl olur?

@sezgindurmus aynı fikirdeyim destekçisi ve kullanıcısı çok olur diye düşünüyorum.

Güzel olabilir konuyu takipteyim :)

Bayadır duran bir konu sanırım destekleyenlerde olacak, grafik konusunda tecrübeli arkadaşlar yardım eder, yönetim de tamam derse rahatlıkla yapılır diye düşünüyorum.

belirli bi ücret karşılığında ben sticker tasarımları yapabilrim.
ücret olarak ta "sade soda ve çikolata" kabulumdur :D

@chnkrmz sade soda varsa ve hele ki beypazarı ise ben de varım beyler :D :D: D: D: D

Şaka bir yana aracımdan dolayı üye olduğum toyotaclubturkiye diye bir sitemiz var ve onlar da sticker dağıtıyorlar hem de ücretsiz olarak.

Delta Bisiklete Bu İşi Yıkalım Derim :D :D

Neticede Forum Sponsorumuz kendileri.

@İbrahim A.
o nedir ki o_O

jant stickerı yapmayı planlıyorum da, jantın görsel baskıya uygun alanını çıkarmaya üşeniyorum. hazıra konabilir miyim diye merak etmiştim. :D

@İbrahim A.
hee anladım :D o iş kolay :cool:

@İbrahim A. 26 jantı şimdi ölçtüm uctan uca 57,3 cm çıktı. hata payı bi kaç milim vardır.
jant kalınlığıda 2 cm ben 1,80 yaptım. ortaya bıçak izi çıkmış oldu :komik:

Untitled-1.jpg

@chnkrmz eline sağlık, bir de akşamdan kalmalıkla akıl edemedim heralde...: ölçüyü direk inç girebiliriz :)

@İbrahim A. inç ölçü birimi benim kafamı karıştırır hep cm olarak alıştım ben. :islik:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Anonim
yav önce piyasayı dolandırıp alacağımı alsaydım niye acele ediyon yav. :D
gitti sodalar çikolatalar :agla::agla:

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Geri