Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Dün öğlen telefon edip beden sordum, akşamda iş çıkışı Tuzladan Kızıltıprağa ucu ucuna yetiştim, bahçedeki bisikletler toplanıyordu.
XXL beden alıcam dedim, arkadaş "bakalım kalmadı sanırım" dedi, bende "öğlen sordum vardı" dedim "1 satte 25 tane forma satıldı" dedi :) maaşallah peynir ekmek gibi.
Eşimede "s" benden almak istiyordum kalmamış "xs,s,m yok ama gene gelir" dediler.
Fırsatım olmadığı için foto ekleyemedim ama, boyum 183 kilo ise bu ara idmansızlıktan 102. XXL beden bedenimi tayt gibi sardı. Rahatsız ediyormu derseniz hayır etmiyor, yaz aylarındaki kilom olan 90 kiloya hızlı bir şekilde düşersem dahada rahat ederim diye düşünüyorum:)
Forma fikrini ortaya atandan, biz nihai tüketicilere ulaşmasına kadar emeği geçen herkeze teşekkürler, son derece güzel bir çalışma olmuş.

Scudo
Biri cevapvere bilir mii nerden alacağım deltada yazmıyor bişi

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sn. Ulaş,özel msj atamıyorum,bu yüzden buraya yazıyorum,
Dün arkadaş sayı belirtince bende bu sayfada paylaşmak durumunda kaldım,çünkü fazla stok olduğunu bilseydim bütün bedenlerden 1'er tane daha alıp,isteyenlere gönderecektim,neyse kısmet..

Forma ölçü tablosunu da göremiyorum. 180/60kg'ım Ne beden almalıyım?

@Melih Çolak

Ismarla ısmarla, verdittin bana parayı git ısmarla !

@Erdal YILMAZ

Erdal Abi ilgin için teşekkür ederim ama ders yoğunluğundan foruma girmediğim gün söylemişsin yetişemedim sana inşallah bitmeden başka biri yardımcı olur da alabiliriz.

@ulas

Ulaş abi özel mexsaj yazamıyorduk galiba size, bu yüzden derdimi buradan anlatmaya çalışayım.

Izmit'ten 6 arkadaş forma için para topladık fakat güvendigimiz arkadaş siparişi geçmemiş sağ olsun.
Bu akşam gidip paramızı geri alacağız. Az sayıda forma kaldığını duydum, yarın ödemeyi gönderene kadar rezerve etmeniz mümkün müdür?
Bir ay oldu parayı toplayalı arkadaslara karşı ziyadesiyle mahcup oldum. :(

Eğer kargo size yük olacaksa bir şekilde halletmeye çalışırız. İstanbul'da yolu size düşen bir arkadaşımız olur muhtemelen.

@Emre Tekinarslan

Bu konunun ilk mesajında olması lazım.

@Tahir Keskin

İnceledim ama görüntüleyemedim bahsettiğiniz fotoğrafı neyse ya. ,
Btwin formalara kaldık gene yapacak bi şey yok.

6 arkadaş adına ben bugün toplu eft yaparım, parayı sonra bana verirsiniz.
ölçüleri belirleyip hemen gönderelim, kargoya yetişirse yarın elimizde olabilir böylelikle.

(özel mesaj gönderilemediği için buraya yazdım)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Emre Tekinarslan

http://img.tapatalk.com/d/14/05/28/anu6uga3.jpg

Bulunduğunuz ağ fotonun yüklenmesini engelliyor olabilir. Yukarıdakini görüyor musunuz?

@Ali Güven

@Ulaş: Abi siz direk bana gönderebilir misiniz kargoyu? Ben tüm arkadaşlara ulaştırırım.

@İstanbul'daki forumdaşlar: Arkadaşlar Delta'nın gönderememesi durumunda bize yardımcı olabilecek kimse var mı?

@Tahir Keskin

Şuan görüntüleyebildim, ofiste oldugumdan engellenmiş olabilir tabi.
Beden tahmin ettiğim gibi S fakat forma bulamıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Biz zorla 8 adet aldık,bazılarında dikiş hataları vardı ama formaların geneli iyiydi kötü olduğu anlamına gelmez.Uzun kollusu taytı olsun yine alırım.Boyum 1,72 kg:72 L beden aldım tam oldu.M ve L pek fark yok.(link) Siteye resim atamadım burada bir gezi sırasında üzerime giymiştim,en alt resimde tam ayaktayken bir fotoğrafım var.

tayt olayına da bir el atsalar da forma gibi renkli güzel bişey alsak takım olsa.
tayt konusu var forumda ama forma işinin bitmesini bekliyorlar sanırım.

@Sinan Ş

Bence formadan sonra bu işe kalkışmazlar.

@Emre Tekinarslan

doğru dağıtım planı yapılırsa hiç sıkıntı olmaz bence,ama dışardan konuşmak kolay tabi.

@Sinan Ş

Dışarıdan konuşmak kolay derken?

Ben yapılmaması taraftarı değilim, formayı bulsaydım bende alacaktım. Bende aynı şeyi demek istedim ayrıca, alamamaktan ya da kalmamasından bende madur oldum.
Bir de, ben kimsenin yaptığı işi küçümsemiyorum. Biliyorum, insanlar bunu yapmak zorunda bile değil.
Bu konuda yapmam gereken veya yapabileceğim bi şey varsa bende yardımcı olabilirim bilmem anlatabildim mi?

@ibrahim şener

İnternette yok diye biliyorum, bulursanız bana da gönderirseniz sevinirim.

@Tahir Keskin

Bir arkadaş bana da gönderebilirse kargo alıcı ücretli şekilde S bedeni, bende alabilirim ücretini havale ederek. Özelden mesaj atabilirsiniz.

@ulas

hocam ürünü alma yerini hala bulamadım rica etsem M beden alabilir miyim...!
int üzeri alış adresi varsa da olur lütfen link atarmısınız

@mfe02

Internet üzerinden satışı yok, Kızıltoprak delta bisiklet e gitmeniz lazım yada birini bulup aldiracaksiniz anca.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri