Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ben de gelicem bugun umarim L beden vardir elinizde ulas bey..

Scudo
@Ömer KARAN
Aksi olursa mantıklı olmaz zaten. Reklamsız tertemiz bisikletforum forması. Hiç kullanmadığımız veya kullanmayacağımız markaların reklamını neden yapalım o fiyata aldıktan sonra. Reklamsız basılmaz derlerse kendileri bilir. 5TL daha verip formaisteye bastırılır istenilen şekilde...

Yazdığım listeye Hüseyin G.KAYA'da dahil oldu. Toplam 3 kişi için forma alıp göndereceğim. Daha fazlası ile ilgilenecek durumda değilim.

Lütfen aşağıda isimleri olmayanlar forma isteği için mesaj göndermesinler.

Hüseyin G.KAYA

Celalettin Aktaş

Yasin Yücel

Dün aradım sordum ellenizde varmı yokmu yok dediler ne ara geldi :(

Arkadaşlar forma geldi diye mesaj attık ve şuanda da var. Alan alıyor ama halan bazıları muhalefet olmaktan başka bir şey yapmıyor. Toplasan 3-4 kişi sürekli aynı mantıkla konuyu dağıtıyor. İnternetten özellikle açmıyoruz çünkü forum üyesi olmayanlar da alıyor çabuk bitiyor. Bunu anlamayacak kavramayacak ne var. İnternetten açıldığı için bir çok üye alamadı. O yüzden burada organize olun ve zaman kaybetmeden alın.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Tekrarlıyorum sadece Bisiklet Forum üyelerine verilecektir.

İnsanları anlamak zor biz o kadar gece gündüz bu işle uğraşıyoruz aynı kişiler bu kadar yapılan emeğe çamur atıyor. Anket listesinde oy verenleri yazsan bu adamların hiç biri oylamada yok.

Arkadaşlar şuanda forma almak isteyenler kızıltopraktan alabilirler.

Sonuçta sonsuza kadar bu şekilde gidecek hali yok. Sponsorlar konusunda da haksızlık yapmayalım. 1000 kişi bu formanın sahibi oldu ve yarı maliyetine.

Bazı arkadaşlar bu mantıkla yaklaştıkça son gelen parti de bittikten sonra bir daha forma yapmayız olur biter.

@ulas

Çamur atan her zaman olacaktır abi. Daha bunun uzun kollusunu yapacağız :) Bu dağıtımda görülen eksiklikler bir dahakinde giderilir olur biter. :)

Arkadaşlar bir faydamız dokunsun dedim ama sanırım mesajlar okunmuyor. Lütfen aşağıda ismi olmayanlar mesaj göndermesin.

Lütfen!

Hüseyin G.KAYA

Celalettin Aktaş

Yasin Yücel

Su an izmirdeyim ve ancak 2 hafta sonra gelebileceğim istanbula. Kalip kalmayacağı da meçhul nasıl bir yolla alabilirz yardim ederseniz sevinirim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir adet XXL forma almak istiyorum, benim için alabilecek var mı?

Delta bisiklete havale yapamıyor muyuz illa tanıdığımız mı olması lazım?

Forum konuyla alakalı birini, görevlendiremez mi?

O alsın siparişlari o ilgilensin.

Biz de almak istiyoruz yoğunluk bitsin telaşe azalsın diye bekliyoruz bir türlü yetişemiyoruz zaten bi bakıyoruz üretim bitiyor.

Üzücü haber açıkcası.

Bir de Ulaş bey demişsiniz ki tanıdığı olanlar şubeden alabilir.

Foruma üye olmayanlar isimlerimizi görebiliyor sanırsam adam 2 isim ezberler gelir bunlar için alıyorum diye :)

Özet: "İstanbul dışındaysanız ve İstanbul'dan size yardım edebilecek bir üye bulamazsanız formayı alamayacaksınız."

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
İzmirdeki arkadaşlar sizi anlıyorum İzmir'e de önceki partid yollamıştık. Sanırım alamayanlar olmuş. Bir parti daha oraya yollayalım. Sizden ricam bugün İzmir Şubeden Hakan'ı bulun ve beden isim listesi yapın. Akşam ben ondan listeyi arayıp bizzat kendim yollayacağım.

Hakan'la görüştüm. Sizlerden haber beliyor. Üyelik kontrolu olacağından oraya gitmeniz gerekiyor. Sanırım artık İzmir'den alamadık diyen olmaz.

Ankara' daki akadaşlar Emek mağazasında Levent'i bulun aynı şekilde isim yazdırın. Telefonla isim kabul edilmyor. Böylece Ankara'da da almayan kalmmış olur diye düşünüyorum

@abdullah keleş

Bununla ilgili bir çalışma yaparız. Her ne kadar loolar formaya renk de katsa bunu dikkate alacağız.

@ulas
Ulaş bey. Belirttiğiniz süre çok kısıtlı. Haftanın başı ve iş günü olduğu için çoğu arkadaş foruma bakamayabilecek, baksa da bu mesajınızı göremeyecek olabilir. Biz alamayan tanıdığımız forum üyeleriyle de irtibata geçelim. Mesajı gören diğer İzmirli arkadaşlar da tanıdıklarına haber versin. Akşama kadar belki 2-3 kişi çıkacak. Siz gönderdikten sonra 20 kişi biz de istiyorduk diye mesaj atacaklar, konuyu patlatacaklar. En azından her bedenden 3'er tane bir kenara ayırıp cuma gününe kadar bekletebilirseniz çok iyi olur. Yine de siz bilirsiniz...

@Halil EROĞLU

Bunu da dikkate aıyoruz tabi ama yani bu işin sonu yok ki. Bu hiç bitmez. Sonsuza kadar devam etmeyecek tabi. Siler de haklısınız ama isim yazdırarak yada İzmir'de organize olarak daha çabuk hareket edilebilir.

Ayrıca diğer şehirlerde o kadar düzenli yapıldı ki bu işler isteyen forma sahibi odu.

Biz de üzülüyoruz böyle şeylerle karşılaşınca. İsteriz ki binlerce insan forum formaıyla gezsin.

Basit gelebilir ama yüklenile aliyet çok fazl rakamlara ulaştı.

100 Forma derken 300 forma ve en sonunda 1000 formaya ulaştı. Varsa aranızda destek olmak isteyen veya tanıdığı bir destekçi buyursun kapımız sonuna kadar açık. Maliyetleri paylaşalım bedava verelim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri