Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
formalarımızda geldi.ulaş beye hızlı hizmetinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.
bedenler xs ve large .
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Hayırlı olsun, yakışmış formalar. :)
Bu arada Large üstteki, XS alttaki arkadaşımızın giydiği herhalde :D

Bu arada forma geldi mi yeniden Kızıltoprak mağaza stoklarına bilen var mı ??

Evinizde çocuklar, televizyonun karşısında dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde Bisikletler Formalar, birbirlerine ikram ediyolar, birbirleriyle Pedallaşıyorlar şakalaşıyorlar, o çocuk aklından geçiriyor, benim de bir Bisikletim olsa, benim de bir Formam olsa diyor, anne bana niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyor ? :)

Arkadaşlar bende artık istiyorum formadan... Yardım edebilecek olan varsa Para yollayayım Bana da bir Püskevit , Pardon Forma alsın :)

arkadaşlar ayrı konuda açtım ancak buraya da yazmak istedim. alan arkadaşlar aldı. bundan sonraki forma fiyatları 30TL olsun her formadan 5 tl somalı arkadaşlarımız için biriktirebiliriz. sanmıyorumki 5tl herhangi birimize ağır gelsin.

Delta bisiklette stokta görünmüyor bende sipariş vermeyi düşünüyorum.
Ya da izmirde varsa(delta bisiklet izmir subesi) oradan da alabilirim.
Ha 25 ha 30, birine faydası olacaksa 50 bile olur :)

@Hamit E.

Güzel fikir hatta 35 TL olsun kişi başı 10TL katkımız olmuş olur, yalnız şimdiye kadar forma satın alan yüzlerce arkadaşın da 10'ar TL destek vermesi kayda değer bir paranın toplanarak kampanyanın amacına ulaşmasını sağlar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin G. KAYA
@Yusuf G.

Forma yokki hiç bir yerde :/ ya da ben mi bulamadım acaba?

@Emre Tekinarslan

Ben internet sitesini gözlüyorum, stoğa girmesini ümit ediyorum.

@Yusuf G.

Aynı şekilde, hem fiyat açısından ucuz hemde kullanışlı bir şeye benziyor. Tshirtle sürmekten imanım gevredi :)
Acaba Delta bisikletin istanbul ya da izmir şubelerinde bulunur mu?

Çok güzel olmuş !
Hayırlı uğurlu olsun ^_^

Uzun suredir siteye girmemistim. Bir de baktim ki forma cikmis. Alayim dedim ama malesef stoklarda yok. Gercekten guzel gorunuyor, en kisa zamanda tekrar satisa sunulur umarim.

Ben formayi ilk defa dun test ettim formanin arka tarafinda cok ufak capli yirtik cikti ne yapmam lazim o yirtiga ?

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

(link)
(link)

Almayı düşünenler için yardımcı olur umarım. boy 182 kilo 84. tam sardı olması gerekende böyleymiş fakat ben biraz daha bol olsun isterdim.
Forma kaliteli ve tasarımı çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
İzmirden istanbula geldim, gelmişken delta kızıltoprağı aradım M yada L beden varmı dedim, elimizde hiç forma yok dediler

SmartTab10 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri