Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mehmetsunu

Mehmet bey ayni dusunce tarzina devam ettiginizi uzulerek goruyorum.siz kendi fikirlerinizi yaziyorsunuz bende dogal olarak sizin yazdiklarinizdan anladigim olumsuzluklari paylasiyorum buda benim dogal hakkim.

verdiginiz ornekler ile forma konusundaki tur organizasyonlari konusundaki olumsuz yorumlarinizin bana gore hicbir alakasi yok.forma konusunda oy verenlere tek tek mesaj atilip bilgi istenecek ustune tek tek kargolanacak size mantikli geliyorsa ayni dusunce yapisina sahip olabilmek icin cok sey yapmaya hazirim.tum delta bisiklet calisanlari arkadasim olmasina ragmen Ulas ile cok sik konusmama ragmen ben bile formayi yaklasik 20 sms 10-15 kadar telefon konusmasi ile alabildim.insanlar yogun sezon acildi ve delta bisikletin de tek gorevi forma dagitmak degil.biraz mantik cercevesinde dusunurseniz olmasi gerekenin en iyisinin yapildigini goreceksiniz ama ben biliyorum ki bu mesaja da alakasiz bir kac ornekleme ile kendi pencerenizden baska bir dogru olusturacaksiniz.
iste bu sebepten sizden ozur diliyor ilk yazdigim mesaji unutmanizi rica ediyorum.sizi kendi dusunce yapiniz ile forumyazarliginizda basbasa birakiyor mumkunse karsilikli atismaya cevirmeme talebinde bulunuyorum.tekrar kusura bakmayin cevap yazmazsaniz veya konuyu ozelden surdururseniz cok mutlu olacagim.

Scudo
@tekkir

@Caner Kaya

Bu terste bir işlik var :D

@ALTINBAŞAK

Bisiklet formaları genelde vücudu saran yapıda oluyor zaten, bedenle boyu değişiyor. Göbek varsa çıkması kaçınılmaz ne yazık ki. Aynı durumdan muzdaribim. :(

Arkadaş , al tarafı bir forma ya bi tane forma.Bir forma için bu kadar olumsuz , negatif ve karamsar düşünmek olur mu ? Bir tane forma , ha bu yıl ha diğer yıl giymişsin sana ne kaybettirecek ? Adamlar evini , sosyal hayatını , yaşantısını bırakmış sizlere forma yetiştiricem diye koşturuyor gene olumsuz gene olumsuz.

ferhat ve mehmet bey size önerim var.

mehmet bey madem organizasyondan memnun değil. ve herkes gibi bir an önce ulaşmak istiyor, ozaman çorbada tuzu olsun. deltanın anlaştığı kargo şirketi neyse muhakkak kayseridede vardır. yığın olarak direkt mehmet beye yollansın (formaların başına birşey gelmeyeceği garantisi alınarak), mehmet beyde herkese tek tek kargolasın. hem önce formaya sahip olmuş olur hem çorbada tuzu olur hemde en iyi kendisinin hissettiği sorunu diğer üyeler için daha çabuk çözer diye düşünüyorum

Adamlar gönüllülük esasına dayalı, kar amacı gütmeden bir işe girmişler, hala daha "altyapısı eksik" diye eleştiriliyorlar, pes doğrusu...

Az önce formam geldi.başta deltadan xxl sipariş etmiştim.sonra xl'a degistirmistim.forma üzerime tam oturdu diyemem ama bundan küçüğü de giyilmezdi dediğim anda bir de baktım delta xxl yollamis :D xl olsa muhtemelen küçük olurdu.boy 1.86-1.87 kilo 85

@ALTINBAŞAK
Yok ya hersey yolunda. Arkadaş sanirim göbekli değil kemikli :D

arkadaşlar şehir dışında olanlar nasıl alabilir acaba ? yani internet siparişi felan mümkün müdür ? emeği geçenlere teşekkürler.

Yapıcaktınız şu formayı 50 tl, siz karınıza insanlar da ilk günden formalarına kavuşmanın sevinciyle birşey demeyecekti :) Forma üzerindeki reklamlar (ki sokaktaki hiçbir insanın formanın üzerinde yazan reklamlardan o ürünlere koşacağını düşünmüyorum) dışında kar ediyorlarsa da yüksek meblağlar olduğunu düşünmüyorum. Geç de olsa insanlara forma ulaşıyor hem daha yaz yeni başladı sakin olun herkes bir gün giyecek o formayı :)

@Hamit E.

Kayseride oturan ve forma isteğinde bulunanlar bana adreslerini versinler bisikletimin arkasına römorku takıp formayı tek tek elimle adreslerine teslim edeceğime söz veriyorum.

@Hamit E.

Kayseride oturan ve forma isteğinde bulunanlar bana adreslerini versinler bisikletimin arkasına römorku takıp formayı tek tek elimle adreslerine teslim edeceğime söz veriyorum.

@Cem Bayıll

M yoktu L aldim evet biraz bol oldu forma

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Adem Kaya
Keşke bende de bol olsaydı küçük bir gobegimiz var her yerde ön plana çıkıyor arkadaş. :(

@galip aksoy
Bu arada bu göbek gitmeden ben formayı gönül rahatlığıyla giyemeyecegim. Dun gungorenden kadikoye gidis 1,5 saat dönüş 2 saat surdu forma alacam diye :) gitmiskende almadan donmeyeyim dedim ama gobekten icime sinmedi. Isteyipte alamayan varsa L beden bendeki forma isteyen arkadaşa aldığım gibi verebilirim.

Formanın tasarım konusunda ilgisizlikten şikayet ediyorduk. 300 küsür kişi oy kullanmıştı ama şimdi forma bulamıyoruz :)

@Cem Bayıll

Bol almissin senin vucuda en iyi s giderdi bnm boy 1.77 kilo 78 m aldim tam oldu sana s olurdu

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

@Gürkan ÇELİK

Gürkan Bey siz İstanbul da ümidi kestiyseniz farklı illerdeki arkadaşlar hiç yaşamasın.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri