@mehmetsunu
mehmet bey daha once benzer olumsuz dusunceleriniz icin ozelden mesajlastigimizi hatirliyorum bu sefer buraya yazmak istedim.
her konuda surekli olumsuz cumle kurmaktan karamsar tavir almaktan kendi psikolojinizi ne kadar bozarsaniz bozun hicbir sekilde haddime degil karismam ama carbon kadro konusu hop karamsar,titanyuma gectik karamsar, turkiye turu karamsar forma karamsar, ona laf itele buna laf sok yaptiginiz bazi cok agir ithamlardan bahsetmiyorum bile.ne olur dunyaya olaylara biraz daha olumlu yonlerinden bakmaya calissaniz.soyle bir profilinizden yazdiginiz mesajlari okuyun derim hic mi iyi birsey yok olmuyor yapilmiyor inanin icimi karartiyorsunuz her yorumunuzda.
yuzlerce insan forma sahibi oldu cok uygun bir fiyata bunlarin bazisi forum uyesi degilse ne olur ne kaybederiz ki.binlerce forma dagitilacak uc bes gunde memleketin her yerine tabiki ulasmayacak bir gurup once alacak bir gurup sonra alacak.size soz siz alamazssaniz ben kendi formami size yollayacagim.foormasiz kalmayacaksiniz.