Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hamit E.

o da iyiymiş:) şablonu alıp burada bastırıp rakip de olabiliriz :)

Bir abim sipariş verecekti siparişlerimizin yarısını alabildik gibi.Siteye ekleniyor stok bitiyor,siteye ekleniyor stok bitiyor Michael Jackson'un Londra Konseri bilet satışlarıyla yarışıyor formalar.Bari toplu yüklü geldi yazmayın.Bulunduğunuz illerde toplanın toplu sipariş verin olayı gördüğüm kadarıyla altyapı yetersizliğinden yolda kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Arkadaşlar benim forma kargoya verilmiş. S beden vermiştim. İnşaallah yarin elime ulaşırsa resim paylasirim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Online sipariş verdim havaleyi nereye yapıyorum hiçbir bilgi yoktu sitede?

havaleyi internet bankacılığından ya da şubeden yapıp dekontu mail ya da fax ya da telefonla iletiyoruz.

bu arada sipariş verdim ve stoklar gene tükendi sanırsam

@Baki S.

Teşekkürler siparişi verdikten sonra internetten havale yapıp dekontu da mail attım bekliyoruz artık :)

@ulas

Müdür ..nette xl bedeni stokta yok diyor...

Bu arada güzel olmuş. ;)

Vay benimki de kargoya verilmiş. Bakalım nasıl olacak :islik:

@tekkir

Kargo takibi yapabiliyor musunuz? Kargo takip linki var mi? Ben kendi siparisimde göremedim de.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

slm arkadaşlar beni formada kargoya verilmiş gelir gelmez oğlumla beraber resimleri koyarım sanırım

Arkadaslar ben dun almistim formayi forma gercekten kaliteli cok güzel duruyor imkani olan kiziltoprak subesine gitsin kadikoyde hem ordaki super bisikletleri gormüs olursunuz )

Bugün bir ara internet sitesinde stokta gördüm. Sepete attım, bilgileri girdim. Havaleyi o an yaptıktan sonra satın al butonuna bastım. Bir baktım sepetinizde ürün bulunmamaktadır yazıyor. Arkadaşlar o an bitirmişler sağolsunlar. Delta'ya konuyla ilgili mail attım. Umarım kısa zamanda dönüş yaparlar. Malın %90'ı İstanbul'a dağıtılıyor, biz de mecburen internetten sipariş veriyoruz. Ben de isterim gidip Kızıltoprak'tan alıp kargo işleriyle uğraşmamayı uğraştırmamayı ama elde olmayan en önemli sorun var, mesafe. Bu yüzden bence İstanbul'da ikâmet edip de internetten sipariş verenlere göndermemek gerekiyor. İnternet önceliği malın bulunduğu ilin dışındaki yerler olmalı...

@Halil EROĞLU

Kesinlikle doğru tespit. İstanbulda olanlara kargoyla teslimat yapılmamalı. Gidip alabilirler. Stoklar da şube ve internet olarak ikiye ayrilmali. Bir arkadaş bisiklet forum İstanbul ve Ankara resmi forması demişti çok doğru söylemiş. İstanbuldakiler kizabilirler ama biraz empati...

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Bugün öğlen vakti Kızıltoprak civarındaydım Ulaş beyin formalar geldi mesajını okuduktan sonra hazır o civarda iken alayım dedim. Gürkan bey harıl harıl kargo için forma paketliyordu :) Kendime XL eşime de S alacaktım ancak S lerde stok sorunu var önceliği kargo bekleyenlere veriyoruz dedi ve bende XS almak zorunda kaldım. İyi ki XS almışım eşime o bile biraz bol geldi. Bana ise XL göbek bölgesinden dolayı dar geldi omuz gögüs kısmı tam oldu ancak bilinçli bir şekilde aldım formayı. Amaç en fazla 1-2 ay içinde göbeği eritip o formaya tam sığmak :)
Boy: 1.70 Kilo:86

http://imageshack.com/a/img842/3856/lb5q.jpg

• Beğen
Tepkiler: ulas
Alanlara hayırlı olsun. Umarım bize de nasip olur forma :)

Bende bugün aldım. Forma çok güzel. Hayatımda ilk defa Large beden bişey giyiyorum.
Gayet ince yapılı olmama rağmen. Bu durumda oğluma da XS alabilirim sanırım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri