Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ilkerciftci

bilgi için teşekkürler ilker bey, ben de yarın bi uğrıyım mağazaya :)

Scudo
Ankara emekten bugn bende bi XL aldım. Normalde M giyiyorum tshirtlerde yada gömleklerde fakat xl tam oldu bana az biraz göbeğimiz belli oluyor ama olacak okadar :D

Yorumumu tekrar ediyorum anketin sürdüğü 3 hafta içinde bir tık ile oy verme zahmetine girmeyip formanın çıktığı ilk gün yağma yapanlar gözümde bala hücum eden sineklerden farksızdır. Oportunistir, mide bulandırıcıdır, evladım olsa nüfusumdan siler evin yanına uğramaması içinde miras kalacak mallı satıp savar bir özel güvenlik tutarım.
Peşin Not: Yarası olan gocunur.

@mehmetsunu

Soyle aşalayıcı laflar etmeseniz ben oyumu verdim ama vermeyenlerde var neden almasin onlar uye degil mi? yorum yaparken kırıcı olmayalım lutfen yazarken 2 defa dusunun.
Anlayişiniz icin tesekur ederim.

ürün sanırım tükenmiş. internetten xl bedeni almaya çalışıyorum fakat stokta bulunmamaktadır diyor. Stoklara tekrar nezaman girer forma.

Bu forma olayı ne kadar büyütüldü böyle ? Arada bir denk geldikçe bu konuya yada varsa benzer konulara giriyorum, devamlı bir tartışma. Alt üstü bir forma, neden bu kadar büyütülüyor ?

Ben de seçim zamanında oy verdim ve halen formayı alamadım. Ama bu kadar sıkıntı yapmaya ne gerek var ki, bir iki hafta sonra ilgi azalır, gidip alırsınız.

Ayrıca bir de oy verdik, emek verdik muhabbeti var. Alt üstü 5-6 farklı tasarımdan birine oy verdiniz, bu kadar.

Her şeyde olduğu gibi biraz ucuz bir ürün olduğu için, birçok insan satın almak istiyor ki gayet normal. Biraz sabır

Merhaba, aranıza yeni katılan bir kardeşiniz olarak ve de affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. piyasadaki mevcut formalar ort. 80 90 eurodan satılırken forumun forması nasıl bu fiyattan satılabiliyor? Ucuz malzememi kullanılıyor yoksa forum yöneticilerinin forum severlere kıyağı mıdır? Bilgi sahibi arkadaşların görüşlerini rica ediyorum.

@galip aksoy

İlk sayfadan itibaren tüm mesajları okursan çözersin işi. Ya da hiç uğraşma, belki formayı kaparım mantığıyla gelmişsindir ben peşinen söyleyeyim. Deltabisiklet firması formaya sponsor oldu. Maliyetin yarısını bu firma karşılıyor ve kâr minimum seviyede tutuluyor. Sen yine de mesajlara bir göz at...

izmir'e ne zaman geliyor bir bilginiz var mi??

Zamanla herkesin elinde olur diye düşünüyorum üretimini sonlandırmazlarsa. Telaşa gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Bende yeni foruma balmaya başladım. Bu sene Ankara'ya tayin oldum ve gecen hafta yeni bir bisiklet aldım. Forma Ankara'da alma şansım var mı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Halil EROĞLU

teşekkürler yanıtınız için, çok mantıklı:)
30 yaşındayım, çocukluğumdan üniversiteye kadar geçen sürede hep bisiklet üzerindeydim. okuldan sonra iş güç derken istanbulun telaşından unuttuk o günleri. geçen hafta yeni bir bisiklet aldım kendime, eski günlere dönüş niyetiyle.. Burası benim için eşi olmayan bir kaynak, sizlerin tecrübeleri ve paylaşımları değerli. Google'a ne yazsam bisikletle ilgili tüm kapılar hep bisiklet forum'a çıkıyor. böyle bir camianın parçası olacak olmaktan mutluyum. :) o nedenle bende forumun formasından edinmek istiyorum. iyi forumlar

ulaş bey,
beden tablosuna göre xxl 90-95 kg aralığına hitap ediyor yazılmış. ben 115 kg mım hadi ben kilo verim 100 e yaklaşayım, üretimde de bedene 3 xl eklensin, bizde alalım :)))

Boy 1.78, 71 kilo, kaç beden rahat olur? Acaba kollar sıkıyor mu?

Delta bisiklet in sitesinden hala stok görünmüyor. Bu parti ne zaman gelecek ne zaman stoğa girecek acaba?

• Beğen
Tepkiler: Süleyman GÜNGÖR
Ulaş bey formalar ne zaman gelecek bilgilendirirmisiniz ?

Bilmeyenler icin bilreyim formalar yarin kadikoy kiziltoprak subesine gelicektir. Bilginize.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün emek şubeden L beden aldim bir tane. Yanlış hatirlamiyorsam 2 xs, birer tane de m L xL vardı. Fotoğraf ekleyecegim 1.73 boy 78 kilo L tam oldu hatta fermuari sonuna kadar zor kapatıyorum :)

MT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sanirim bir sure daha stoklara girmeyecek
L beden alip kargolayabilicek var mi
Kargo masraflarini ben odeyecegim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri