Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan SAYLIK

Aynen tisort gibi bende dun uzerimde fark ettim bi bisikletcilere baktim bi kendime tisort gibi dediniz gibi :)

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

Scudo
@Hasan SAYLIK

192cm boy 97kg`ım normalde klasik kalıplarda L dar kalıplarda XL giyiyorum, bu üründe XL beden çok dar geldi, bunda benim hafif dışa çıkan göbeğim de etkili olmadı değil ama koltuk altı kısımları bildiğin büzüştü. Göğüz ve göbek kısmı da çok sıkı oldu.
XL ve XXL arasında çok fark yok ama biraz olsun aşırı darlığı gidecektir, şuan değişim için bekliyorum.

Ben de satın almak istiyorum ama delta sitesinde stokta bulunmamaktadır uyarısı vermekte ...Ayrıca 1.74 boy 86 kilo XL olur di mi arkadaşlar omuzlarda geniş ?

Antalya'da yaşıyorum kredi kartı ile internetten alışveriş yapamıyorum. Antalya delta bisikleti aradım fakat ürünün stokta olmadığını söylediler. Hiç gelmemiş Antalya Delta bisiklete. Lütfen Antalya'ya da gönderin de biz de faydalanalım... Saygılar, sevgiler...

@Tahir Keskin

Ahahahahah Tahir bey alemsiniz :) Aynen öyle lakin ben bugün o işi hallettim :) Ankara'da merkez şubede varmış Emek şubesi sanırım. Parayı garanti bankasından havale ettim yarın kargoya veriliyor :))) Pazartesi elime ulaşır inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Yalnız formalar on numara olmuş, cılız insana da gitmiş emanet durmamış, hafif balkonlu arkadaşlarımıza da gitmiş göbeği çok çıkarmamış, fit insana zaten ne giyse oluyor :p :D
Bu arada şu partide bir üye şifresi vs. koysak da biz(üyeler) almadan bitmese, tamam herkes alsın, hem forumun reklamı olmuş oluyor çok güzel ama, bize kalmadan bitiyor :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Enes Çatal

Evet kesinlikle buna bir çare bulmak lazım. Gelir gelmez bitiyor. Amacımız forumdaki arkadaşlara gitmesi. Aslında almak isteyenler kendi arasında organizasyon yapsa hem bizim işimiz hem de almak isteyenlerin işi kolaylaşır.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@ulas

Biz 3 kişi almayı düşünüyoruz abi organizasyon sayılır mı :D

izmirdeki delta bisikleti arayıp sordum, daha geldiği gün bitti dediler.. izmirde beklemedeyiz :cool:

Yarın ki Avrasya Bisiklet Gezisinde giymek isterdim ama 3. parti gelemedi kısmet değilmiş. Belediyenin verdiği paçavraları giymek de istemiyordum :(

Talep gerçekten baya yüksek inşallah 3. parti sayıca ilk iki partiden biraz daha çok olur. bu gidişle 3. parti de yetmeyecek bir 4. partiyi daha bekleyeceğiz galiba.

Tayt isinide cozulse aslinda super olur :)
(ilerde eldiven filan)

Samsung Galaxy S2 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.

Bu arada kredi kartıyla alanlarda bir problem oldu mu ödemede? Havale ile uğraşmadan alalım direk...

Arkadaslar bu hafta formalarin tekrar serisi geliyor kadikoy kiziltoprak subesine bilginiz olssun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulas abi kayseri delta magazasında bulabilirmiyiz formayı bende almak istiyorum...

izmir için gelişme yokmu arkadaşlar.

boşuna kargo bayılmayalım

şimdi görüyorum... :) zevkli bi dizayn olmuş, elinize sağlık.
dün emek mağazasındaydım, bilsem sorardım, gerçeğini de görürdüm.... bi dahaki sefere artık :)

(link)
buna ne dersiniz ? olay sadece 25 tl de midir ? yukarlarda yazılmıştı da bunla ilgili birşey hak vermemiştim şimdi veriyorum.

inşallah fazla fazla herkese yetecek kadar çıkar alamayan kalmaz ne diyelim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri