Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Delta bisikletin sitesinde forma satışı için bisikletforum üyelerine yapılmaktadır şeklinde bir ibare yer alıyor. Satış esnasında Bisikletforum üyeliği nasıl ve ne şekilde denetleniyor bilmiyorum, bir bildiğim formanın tükenmiş olduğu. Şunun şurasında bisikletformu 3 yıldır seve isteye takip etmekte vede zevkle 900 küsür giriş yapmış bulunmaktayım. Lakin formanın fiyatı beleşten biraz pahalı olunca bala üşüşen sinekler gibi mal bulmuş magribiler gibi yağmalanmış durumda. Biz nasıl alırız ne şekilde alırız, alırmıyız alamazmıyız doğrusu onuda bilemiyorum. Sinir küplerine bindiğim durum ise ülkemin oportunist bakın üzerine basa basa söylüyorum vede bu tip insanlardan ölesiye nefret ederim ülkemin oportunist necip insanlarının birden forumu keşfetmeleri vede birden üye olmaları. Yine tekrar ediyorum belki aranızda olanlarınız vardır. Siz oportunistlerden nefret ediyorum.

Scudo
Sipariş edeyim dedim ama stokta yokmuş.

1.75 boy - 89 Kg'yim ama hedefim 75 Kg'ye inmek olduğu için L beden sipariş etmeyi düşünüyorum :)

Gerçekten üyeler alacaksa bu nasıl doğrulanıyor ? Formayı almak isteyenler site yöneticisinden bir şifre almalı ve o şifre ile gidip alınmalı . Böyle bir uygulama olsa da herkes alsaydı daha iyi olmaz mıydı ?

yani şimdi tüm bedenlermi bitmiş.
Vay canına yavu.

Benim bedenim 175 boy, 70 kilo kaldı mı acaba ??

Her parti kaç adetten oluşuyor ? Sanki formanın kolları gövdeye göre daha bol yapılmış gibi normalde kollar daha dar olur diye biliyorum.

@Oktay Erkan

oktay bey öyle bir fırsat olsa bile formasında "dünya şampiyonluk renkleri" var, benim elim varmaz o formaya, saygım sonsuz.

gül dalında güzel, hem ben memnunum formamdan hem de çok afilli

tekrar düşünüyorum kesinlikle giymemek üzere değişirdim

@mehmetsunu

Bu yazılanlar biraz ağır olmuş bence.İmkanımız var,foruma üyeyim gidip Kızıltoprak mağazasından pazar günü saat 10:00'da forumdaki ismimi söyleyip aldım.Sizde takip edip alsaydınız.Bu forumdaki kimse sinek değildir arz ederim.

@Ozan Güneri

Bisikletforum üyelerini sinek yerine koymak. Haşa. Ne haddime. Küçüğünden büyüğüne forum yazarlarına saygıda kusur etmem. Hepsini birer dost, birer arkadaş birer kardeş gibi sever sayarım. Hakkımda bu şekilde bir menfi algının doğmasınıda istemem. Birde dostum seni şu naçiz vesikalığından tanıyorum. Belliki 4 yıldır bisikletforumla kopmaz bağların var, yazarısın. Şu yukardaki satırlarımdan forum dostlarına sinek dediğime dair nasıl bir zehaba kapıldın anlayabilmem mümkün değil. İlginç.

Stokta kalmamış ne zaman yenilenir acaba?

ulaş bey, beden olarak 3xl :) yapılırmı acaba. yoksa xxl alacağım, 180 cm 115 kg mım :))))

10 Numara 5 yıldız,emeği geçenlerin emekleri için teşekkürler..herkese güzel yakışmış :)

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
@hsnsylk

Kusur bulmuş gibi olmak istemem. Ancak formayı ilk gördüğümden beri, kolların bu şekilde olması beni de düşündürdü. Böyle bir malzeme özellikle mi kullanıldı bunu da bilemiyorum.

ebay üzerinden basit çin malı forma almıştım, zaman zaman giyerim. O forma'nın kolları, kol çevresini saracak türden yapılmış. Gördüğüm bir çok forma da bu şekilde! :)

@Gökhan kocatepe

Konu içinde geçmişti. Emek magazasinda satılıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Erdal YILMAZ

Kolları genişletiriz bizde :)

@mehmetsunu

Kesinlikle gereksiz yere ağır bir dil kullanmışsınız. O zaman formayı alım sırası üyelik tarihine göre olsun; böyle saçma şey mi olur. İsteyen şimdi üye olur gider sabah mağazadan alır formasını. Bu konuda size laf düşmez 3 yıllık üye olmanız da bu konuda bi söz hakkı vermez. Formanın çok uygun fiyatlı olması tabiki çok satılmasında büyük bir etken, mağazadan formayı alırken delta bisiklet görevlisi olan bey bile ''yerinde olsam 2 tane alırım bu fiyata forma bulamazsın kolay kolay'' diyor ve forum üyeliği falan bile sormuyorsa sizin burada yeni üye olmuş hiç kimseye laf söyleme hakkınız yok kaldıki kullandığınız üslup yaşınız kaç olursa olsun çok yanlış. Aman bir sonraki partiyi de kaçırmayın da üslubunuz daha da kötüleşmesin hoş olmaz gerçekten böyle bir konu altında.

iki kez gönderilmiş mesajım silemediğim için içeriği düzenledim kirlilik yaptıysam affola :)

@mehmetsunu
geçen cumartesi tam 55km yol yaparak gittim kadıköy'den aldım formamı birde delta bisikleti aradım kadıköy'de birtarafımda pişikler oldu.sizde gözünüzü açıp elinizi çabuk tutup formanızı alaydınız.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri