Scudo Sports

Bisiklet forum resmi forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Boy 1.80 cm, kilo 100 kg.(Pedallayarak zayıflayacağım;)) Beden olarak 3XL ancak olur sanırım.Ama ölçülerde yok. Biz giyemeyecek miyiz?

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@ulas

Bence şöyle haftalık olarak satılan forma sayısını açıklayın :)

Hey mübarek be forma dayanmıyor vallahi :) Biraz yoğunluğuma denk geldi vakit bulamadık derken oda ne. hem 1. partiyi hem 2. partiyi kaçırmışım. 3. partiye inşallah. Şu beden problemine bir açıklık getirebilirsek 2 belki 3 tane almayı planlıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Gördüğüm kadarıyla Genelde 1 büyük beden önerisi var.

Göbekli arkadaşlar bu öneriye uysun fakat kendi tecrübelerimizde normal bedenler uyuyor.

Alanların %80 i ölçünün olduğunu söylüyor. Uymayanlar sanırım son zamanlarda kilo almış :) Malum kıştan yeni çıktık.

Alan arkadaşlar biraz daha resim koyarsa her kes için daha iyi bir öneri olur.

Özetlersek göbek varsa 1 beden büyük alın
Formundaysanız normal bedeninizi alın
Alan göbekli arkadaşlar aynanın karşısına geçsin ve hemen kilo vermeye başlasın ;)

@Ozan Güneri

Hocam Merhaba,

Resmi görünce çok şaşırdım :) Sana bir iyi bir kötü haberim var.

İyi haber: bu formadan sadece sende var başka kimsede yok. Yani türünün tek örneği Topeak logosu üçgen. :)
Kötü haber: o forma benim örnek formamdı :) yanlışlıkla sana yollanmış. Neyse artık olan olmuş. Tadını çıkart..

Ulaş bey, imkan olsa da her beden için ölçü tablosu yayınlansa çok makbule geçer.
Biliyorum forma için çok vakit ayırdınız ve yoğunsunuz, fakat bu tablo olursa yanlış beden alma derdinden kurtulmuş olacağız.
Saygı ile tüm gayretleriniz için teşekkür ediyorum.

Ulaş Bey 3. parti ne zaman gelir? Kızıltoprak mağazasına gidip almak istiyorum. Bir de bu formaların Bayan versiyonu var mı? Eşime de almak istiyorum, normal small beden bayanlara uyar mı?

@ulas

Ulaş bey merhaba
Ben denemek için giydim sadece,eşim titiz oldugundan hemen yıkadı formayı .İsterseniz hafta sonu formayı tarafınıza getirip verebilirim.

Formalar kapışılmış galiba. Online satışta stok bitmiş :)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1902827_10152378907389861_159030306642780275_n.jpg
t
Ankara Delta Bisiklet Emek şubesinden satın aldım bugün, Ankara'da olan arkadaşlar gidip mağazadan alabilirler :)
Üzerimdeki forma ''L'' beden boy:1.81 kilo:79 gayet güzel oldu.
Kumaş kalitesi de bu fiyata çok iyi diyebilirim. Görsel güzelliği zaten ortada. Emeği geçen herkese teşekkürler :)

formaiste sitesi ile yapılmıssa bisiklet grubumuza verdikleri beden ölçüleri tablosu vardı ekleyebilirim

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Mehmet H.

Büyük bir ihtimalle bizim formalar da formaiste sitesi tarafından yapıldı diye biliyorum. Böyle ise tabloyu paylaşırsanız çok iyi olur bence. Gerçi formayı yapanlara da bir sormak gerek bu tabloya uygun mu yaptınız diye. Yoksa sorun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@ulas

forma heryerde
(link)
(link)
topraam kazanınca hemen gittim tebrik ettim, o anda yanlış kameraya baktı ama olsun, çok teşekkür etti sen olmasaydın kazanamazdım dedi sizlere bol bol selamı var

Formamız çok güzel oldu gerçekten, geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada koldaki renkli çizgileri kaldırmanın ne kadar doğru bir kadar olduğu üstteki fotoyla tescillenmiş oldu. Kaldırmasaydık formamız çakma ve özenti bir forma görüntüsü verecekti.

Bende diyetteyim. Kilom oturunca ona göre almayı planlıyorum :) güzel olmuş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar cumartesi netten verdiğim sipariş elime ulaştı normalde m beden olurken L beden diparişi verdim yorumlatı okuyunca ve tam oldu forma kalitesi çok hoşuma gitti emeği geçen herkese teşekkür bi resimde bebden olsun

1.79 boy 80 kg
http://img.tapatalk.com/d/14/04/29/4a6epa6u.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Formalar hakikaten çok güzel olmuş. 3. partinin gelmesini bekleyenlerdenim. Az önce telefonla Kızıltoprak şubesini aradım forma kalmadı haftaya gelir dediler. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri