Scudo Sports

Bisiklet Forum Pedaldaşları Büyükada'ya çıkarma yapıyor. (15.03.2014)

Merhabalar herkese kış boyunca bir çok tura katıldım ama böylesine zevkli zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım tura katılmadım. Tek kelimeyle diyeceğim ne tek kelimesi anlatmakla bitmez. Tüm katılımcılar harika insanlar muhabbet, paylaşım, sıcaklık ve sınırsız keyif eee daha ne olsun. Teşekkür ederim Nevres hanım tur topiği için ve organizasyona katkı sağlayan herkese. Aramızda bulunamayan Çetin bey ve Yunus bey selamlar size de, aramızda yoktunuz ama sizleri çok andık. Şimdi sıra resimlerde

(link)
Tırmanış ''Tarzımız BİKE''

(link)
Bir çoğumuz ilk defa tanıştık ama bisiklet ve doğa aşkı böle bir şey önemli olan dayanışma (İngilizce hocama selamlar)

(link)
Oktay beyle fotoğraf duellosu ben önce davranmışım :)

(link)
Nevres hanım bu Fotoyla çok uğraştık umarım beğenirsiniz. Bence olmuş Uçuş Uçuş ...

(link)
Selfie bizi kesmez. Biz yeni akım başlatalım dedik RUNBİKESELFİE...

(link)

(link)
Mücahit teşekkür ederim yorumuna, bu fotoğraf işinde daha süper amatör ligin deyim anı ölümsüzleştirebiliyorsam ne ala. İnşallah tekrar görüşürüz üstadım pro fotoğrafçıdan ders almak isterim.

(link)
(link)
Turda bize kısa bir süre eşlik eden lada sakini dostumuz ;)

(link)
Barış bey saygılar,

(link)
Oktay bey teşekkür ederim bu resim için. Bisiklet doğa sevgisi tertemiz oksijen müthiş güzel bir hava

(link)
Ufak bir mola

Adını yazmadığım herkese saygılar tekrar teşekkür ederim her şey için

Scudo
@Çetin ŞAHİNÖZ

Çetin,
hep sizi andık
gerçekten çok güzeldi herşeyiyle
inşallah yine gideriz
selamlar

Cengiz,
fotolar için çok teşekkürler
Benim uçuş da olmuş olmuş :))
Tekrar pedallamak dileğiyle

İnşallah tekrarlayalım, çok güzel resimler..

Valla abilerim tekrarlarsanız ve 16 yasini kabul ederseniz beni de çağırın lütfen

Son resim adanın en sevdiğim bölgelerinden:D
Heppinizi tebrik ederim.Çok eğlenceli olduğu gayet açık:)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Deniz İLİKÇİ

Forumu takip edersen muhakkak bir turda karşilaşırız Deniz ;)

@tolga akan

Diğer turlarda rastlaşmak dileğiyle..

Geri