Scudo Sports

Bisiklet Forum Pedaldaşları Büyükada'ya çıkarma yapıyor. (15.03.2014)

Scudo
@NEVRES KME

15 Mart tarihinde Büyükada turunu gerçekleştireceğiz. Gelebilecek olanları bekliyoruz.

Hava şimdilik açık görünüyor, rüzgar güneye dönüyor ve hafifliyor. Ilık bir hava olacak gibi.

Saat 11:00'de Büyükada'da iskelede buluşulacak.

Avrupa'dan gelecekler için 2 seçenek var.
- Yeşilköy'den gelenler (şimdilik sadece Nevres hanım) 9:30 motoruna binerek 11:00'de orada olabiliyor.
- Kabataş'tan gelenler 8:40 vapuruna binerek 10:15'te orada olabiliyor. Malesef biraz beklemeleri gerekiyor.
Kadıköy'den gelecekler Kabataş vapuruna 9:00'da kadıköy'den binebilirler.
Bostancı'dan gelecekler 10:30 motoru ile geçecekler.

Yeşilköy'den motor 12,50TL, bisiklet ücretsiz (çağrı merkezinden alınan bilgi)
Vapur 3,50 TL (kartsız 5,00 TL) bisiklet ücretsiz
Motor 3,50 TL (kartsız 5,00 TL) bisiklet +1 kişi ücreti

Sürüş koşullarından şu mesajımda bahsetmiştim.
Kaç tur olacağını, ne zaman ve nasıl dönüleceğini, orada duruma göre belirleriz.

Nevres hanım, konu başlığındaki tarihi değiştirebiliyorsanız iyi olur...

Oktay,
İlgine çok teşekkür ederim.
Bilgiler harika olmuş :)
Görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Oktay Erkan
Listeye başlayalım o zaman :)

1.Nevres
2.Oktay
3.

Merhaba, kesin olmamakla beraber hava güzel olursa bende gelmeye çalışırım.

Sormam gereken bazı konular hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Birincisi, bisikleti yeni aldım. Henüz kask falan alamadım. Uygun size bulamadığım için alamadım. Kask zorunlu mu olacak ?

İkincisi bisiklet konusunda yolun başındayım. Muhtemelen sizin temponuzda süremeyebilirim. Bu sorun olur mu ?

Üçüncüsü benim bisikletim yol bisikleti. Selesinin de pek yumuşak olduğu söylenemez.
Şort olmadığı için düz yolda sürmek bile sıkıntılı, bozuk yolda hiç süremem sanırım.
Adadaki yollar nasıl ? Bilgilendirebilir misiniz ?

konu önceden açılmış ama bugün gördüm keşke önceden görme şansım olsaydı kesinlikle gelirdim. Bisiklet severlerle tanışmayı çok istiyorum bi dahaki sefere kaldı artık :/

@Mustafa Y.

Sıradan bir binici (Eşim bile ilk gitmemizde Büyük turu bitirmişti) Bisiklet kullanan biri rahatlıkla adada kullanabilir, Ada yolu bisiklet kullanım için çok güzel zaten tek kullanım aracı Bisiklet (Bir zamanlar maalesef her geçen gün bozuluyor son gitmemde hafriyat kamyonları midemi bulandırmıştı)
Hele ki adada Büyük turun 3/2 si manzara ve mezarlıktan sonrasına bayılıyorum canım çekti walla inş. katılabilirim.

Bisklet forma tasarımı tamamlanmış olsaydı formalarla daha da güzel olurdu tur

O gün gece nöbetten çıkmamış olsam kesin gelirdim. Ama maalesef bende vardiyeli sistem olduğum için gelemiyorum. :(

Birde bilmiyordum burdan öğrenmiş oldum. Adalara yeşilköy den motormu varmış :D Ben sadece kabataş biliyordum iyi oldu bunuda öğrendiğimiz.

@AşkınY.

Her ay BF liler buluşmaya çalışıyoruz. Aramıza her seferinde yeni arkadaşlar katılıyorlar.
02 mart ta gideceğimiz Büyükada turunu yağmur dolayısıyla iptal etmiştik. Bu ay içinde neyseki tekrar kısmet olacak.
Bir dahaki organizasyonda buluşmak dileğiyle.
12 Nisan da Kocaeli yapacağız. Programın uyarsa katıl ;)
Forumda başlık açacağım
İyi günler

@Mustafa Y.

Dilerim görüşürüz Mustafa Y.

Kask hepimiz kullanıyoruz. Olsa tabiki iyi olur. Fakat bu tur gezme amaçlı kimseye bir zorunluluk koymadık.
Dediğim gibi adayı gezeceğiz. Tadını çıkaracağız.
Düşük tempo ;)

Liste

1.Nevres
2.Oktay
3.

gec gelecegim ama gelecegim %99

GT-I9103 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Liste

1.Nevres
2.Oktay
3.Uzbay

@NEVRES KME
Liste

1.Nevres
2.Oktay
3.Uzbay
4.Cengiz

• Beğen
Liste

1.Nevres
2.Oktay Erkan
3.Uzbay Yelce
4.Cengiz Öz
5.Barış Yazıcı

İnşallah listeniz daha da uzar. Turunuzdan sonra, uzun, bol fotoğraflı, tanıtıcı bir tur yazı beklersek çok şey istemiş olmayacağız değil mi :)

Ben de Pazar günü Pertek Kalesi'ni fethetmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta taze tur yazıları gelecek gibi.

Bol pedallı ve keyifli sürüşler dilerim herkese...

Nevres hanım; güzel bir taihte güzel bir tur düzenliyorsunuz :) 3G ile ben de katılacağım sizlere :D

• Beğen
@vahapaydin

dün akşam seni andım :) Sultanahmet turundaydım geç döndüm arayamadım seni. Kalp kalbe karşıymış. Büyükada ya gidelim diyecektim sana. Yeşilköy e kadar yalnızım. Oradan geçecem Büyükada ya. 3G yerine sabah buluşalım pedaldaşım :) sanal alemde pedallamasak :))))

Merhabalar, bu tura ben de katılmak isterim lakin kimseyi tanımıyorum henüz. Kabataş'tan gelecek olan var mı acaba?

Geri