Scudo Sports

bisiklet forum içeriği

Scudo
bence gayet normal ve güzel..

Alışıncaya kadar zor geliyor sonra elinizin altındaymış gibi kolayca erişiyorsunuz herşeye

Forum içeriği çok güzel.Girince alışıyorsun.

Ana sayfadan bahsediyorsunuz galiba öneriniz nedir hocam?

Birçok forum gezmiş ve uzun yıllar büyük çaplı forumlarda görev yapmış biri olarak bence BF performansı hoş ve sadeliğiyle kullanımı basit. Karışıktan kastınız muhtemelen güncel konular bölümüdür. Ama bence karışıktan ziyade 'farklı' daha doğru bi kelime seçimi olur. Böyle hoş farklar sempati ve kullanım kolaylığı kazandırarak zamandan tasarruf sağlar..

söyle daha basit bir içerikler olsun sanki hersey üst üste binmiş gibi bir içerik bulmak kolay degil önerebilecegim çok bi şey yok sadece zorlandığımı dile getirmek istedim

İçerik gayet kullanışlı,kolay ve basit, bu durum tamamen dikkat etmemekle, okumamakla, sadece göz gezdirmekle alâkalı bir durum.
Öğrenmeye çalışmak lâzım.

bende yıllardır birçok forumda aktif üyeyim. daha önce böylesini görmemiştim. gayet nizamlı ve intizamlı. istediğiniz her kategori var ve erişim çok rahat. en ince ayrıntılar bile düşünülmüş. yeni özellikleri gördükçe "hadi canım buda mı varmış" oluyorum. yapandan, yaptırandan allah razı olsun diyorum.

@harun reşit özel

@harun reşit özel

İnşallah bunları yazdığım için banlanmam fakat sorun forum içeriğinde değil, biskletforumun çok büyük ve konuların çok karmaşık olmasından kaynaklanıyor.
Bu forum nasıl bölünmüyor anlayabilmiş değilim. Yol bisikletçilerinin dağ ile ilgisi yok dağ bisikletçilerinin yol ile ilgisi yok. İstatistikleri bilmiyorum ama post ve üye sayısı geometrik artoyordur eminim. Konu çok post çok gerçekten forumu takip etmek zor çünkü içerik çok.

Ben forumun en az 2ye bölünerek en az dağ-yol gibi ayrılmasından yanayım. Ayrıca her ne kadar çok sayıda kadın üye varsa da erkek ağırlıklı bir forum. Ne bileyim otomobiller, saatler, elektronik- bilgisayar , giyim-aksesuar gibi konuların da konuşulduğu daha çok yaşam tarzı "lifestyle" forumu olsa daha güzel olurmuş gibime geliyor..

Biraz önce burda forum hakkında çok ağır sözler içeren bir mesaj vardı,arkadaş ağzına geleni söylemişti,şimdi göremiyorum.Banlanmış demek ki.

@x-rayted
Yanlış düşünüyorsunuz.Dağın yolla alakası çok. Çünki ikisini de kullanan üyeler, yol kullanıp dağ ı da isteyenler yada farklı özellikler i paylaşanlar hatırı sayılacak durumda. O yüzden forumun ayrılması saçma olur. Çok karmaşık geliyorsa sadece yol bölümüne girer kullanıcı. O kategorideki günceli takip eder. Birde diğer dediğiniz var zaten.Serbest küsü bölümünde kullanıcılar bisiklet dışında konuşabiliyor ama burası bisiklet üzerine kurulmuş bir forum. Araba-saat vs üzerine konuşmak istiyorsanız o alanı kapsayan forumlara üye olursanuz daha sağlıklı olur. Yani şimdi siz gidip saat formuna bisiklet konusu açarsanız gelen cevaplar nasıl olurdu bir düşünün. Kardeş burası saat sen onu bisikletçilere sor diyenler olurdu. Nacizane bildiği kadarıyla cevap vermeye çalışanda. O yüzden taş yerinde ağırdır.

• Beğen
Tepkiler: Altınbaşak
@x-rayted
Şehir bisikleti kullanarak işe gidip geliyorum. Hafta sonu da vakit buldukça ufak çaplı turlara çıkmaya çalışıyorum. Sonra eve gelip MTB kullananların dağda bayırda çektiği fotoğraflara bakıyorum. Yol bisikletçilerinin antreman planları, kaç kilometre gittiklerini okuyup "vaaay arkadaş" diyip geçiyorum ve uzun turlara çıkan insanların hikayelerine vakit ayırıyorum. Yani içinde bisiklet olan birçok şeyi takip edebildiğim için forumkolik olma yolunda ilerliyorum. Bu nedenle bölünmemesi gerektiğini, tam tersi bu halini uzun süre koruması gerektiğini düşünüyorum. Sakın yanlış anlamayın, düşüncelerinizi yargılamak ya da doğru/yanlış olduğunu söylemek derdinde değilim :) bisikletçiler bölünmesin :D

Son mesaj üzerinden bir değerlendirmede bulunmak ne kadar doğru .mesaj yazmıyorsak foruma hiç girmiyorum değil ..Sadece küçük bi eleştirmede bulunmak istedim...

Geri