bisiklet forum içeriği

Scudo

Fevzi Orak

Daimi Üye
Kayıt
5 Haziran 2014
Mesaj
246
Tepki
252
Yaş
30
Şehir
Mersin
Bisiklet
b'Twin
bence gayet normal ve güzel..
 

D.Mustafa

Forum Bağımlısı
Kayıt
16 Nisan 2014
Mesaj
1.168
Tepki
754
Şehir
izmir
Alışıncaya kadar zor geliyor sonra elinizin altındaymış gibi kolayca erişiyorsunuz herşeye
 
Kayıt
21 Ocak 2010
Mesaj
98
Tepki
34
Yaş
31
Şehir
İzmit
Bisiklet
Specialized
Forum içeriği çok güzel.Girince alışıyorsun.
 

Safa Arslaner

Forum Demirbaşı
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
555
Tepki
223
Şehir
Samsun-Çorum-Hopa
Ana sayfadan bahsediyorsunuz galiba öneriniz nedir hocam?
 

lealtad

Forum Bağımlısı
Kayıt
23 Aralık 2014
Mesaj
1.604
Tepki
1.597
Şehir
İstanbul
İsim
Hüseyin
Bisiklet
Diğer
Birçok forum gezmiş ve uzun yıllar büyük çaplı forumlarda görev yapmış biri olarak bence BF performansı hoş ve sadeliğiyle kullanımı basit. Karışıktan kastınız muhtemelen güncel konular bölümüdür. Ama bence karışıktan ziyade 'farklı' daha doğru bi kelime seçimi olur. Böyle hoş farklar sempati ve kullanım kolaylığı kazandırarak zamandan tasarruf sağlar..
 
Kayıt
16 Mayıs 2010
Mesaj
42
Tepki
3
Şehir
konya
söyle daha basit bir içerikler olsun sanki hersey üst üste binmiş gibi bir içerik bulmak kolay degil önerebilecegim çok bi şey yok sadece zorlandığımı dile getirmek istedim
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
İçerik gayet kullanışlı,kolay ve basit, bu durum tamamen dikkat etmemekle, okumamakla, sadece göz gezdirmekle alâkalı bir durum.
Öğrenmeye çalışmak lâzım.
 

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Kayıt
11 Ocak 2015
Mesaj
680
Tepki
839
Yaş
36
Şehir
Gaziosmanpaşa, İstanbul
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
bende yıllardır birçok forumda aktif üyeyim. daha önce böylesini görmemiştim. gayet nizamlı ve intizamlı. istediğiniz her kategori var ve erişim çok rahat. en ince ayrıntılar bile düşünülmüş. yeni özellikleri gördükçe "hadi canım buda mı varmış" oluyorum. yapandan, yaptırandan allah razı olsun diyorum.
 

x-rayted

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Eylül 2011
Mesaj
1.241
Tepki
1.102
Şehir
istanbul, Maltepe
İsim
Cenk K.
Başlangıç
1972—73
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@harun reşit özel

@harun reşit özel

İnşallah bunları yazdığım için banlanmam fakat sorun forum içeriğinde değil, biskletforumun çok büyük ve konuların çok karmaşık olmasından kaynaklanıyor.
Bu forum nasıl bölünmüyor anlayabilmiş değilim. Yol bisikletçilerinin dağ ile ilgisi yok dağ bisikletçilerinin yol ile ilgisi yok. İstatistikleri bilmiyorum ama post ve üye sayısı geometrik artoyordur eminim. Konu çok post çok gerçekten forumu takip etmek zor çünkü içerik çok.

Ben forumun en az 2ye bölünerek en az dağ-yol gibi ayrılmasından yanayım. Ayrıca her ne kadar çok sayıda kadın üye varsa da erkek ağırlıklı bir forum. Ne bileyim otomobiller, saatler, elektronik- bilgisayar , giyim-aksesuar gibi konuların da konuşulduğu daha çok yaşam tarzı "lifestyle" forumu olsa daha güzel olurmuş gibime geliyor..
 

Ömer Ş.

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Nisan 2012
Mesaj
675
Tepki
1.154
Biraz önce burda forum hakkında çok ağır sözler içeren bir mesaj vardı,arkadaş ağzına geleni söylemişti,şimdi göremiyorum.Banlanmış demek ki.
 

D.Mustafa

Forum Bağımlısı
Kayıt
16 Nisan 2014
Mesaj
1.168
Tepki
754
Şehir
izmir
@x-rayted
Yanlış düşünüyorsunuz.Dağın yolla alakası çok. Çünki ikisini de kullanan üyeler, yol kullanıp dağ ı da isteyenler yada farklı özellikler i paylaşanlar hatırı sayılacak durumda. O yüzden forumun ayrılması saçma olur. Çok karmaşık geliyorsa sadece yol bölümüne girer kullanıcı. O kategorideki günceli takip eder. Birde diğer dediğiniz var zaten.Serbest küsü bölümünde kullanıcılar bisiklet dışında konuşabiliyor ama burası bisiklet üzerine kurulmuş bir forum. Araba-saat vs üzerine konuşmak istiyorsanız o alanı kapsayan forumlara üye olursanuz daha sağlıklı olur. Yani şimdi siz gidip saat formuna bisiklet konusu açarsanız gelen cevaplar nasıl olurdu bir düşünün. Kardeş burası saat sen onu bisikletçilere sor diyenler olurdu. Nacizane bildiği kadarıyla cevap vermeye çalışanda. O yüzden taş yerinde ağırdır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Altınbaşak

eren cerciz

Aktif Üye
Kayıt
16 Eylül 2014
Mesaj
161
Tepki
266
Şehir
istanbul
Bisiklet
KTM
@x-rayted
Şehir bisikleti kullanarak işe gidip geliyorum. Hafta sonu da vakit buldukça ufak çaplı turlara çıkmaya çalışıyorum. Sonra eve gelip MTB kullananların dağda bayırda çektiği fotoğraflara bakıyorum. Yol bisikletçilerinin antreman planları, kaç kilometre gittiklerini okuyup "vaaay arkadaş" diyip geçiyorum ve uzun turlara çıkan insanların hikayelerine vakit ayırıyorum. Yani içinde bisiklet olan birçok şeyi takip edebildiğim için forumkolik olma yolunda ilerliyorum. Bu nedenle bölünmemesi gerektiğini, tam tersi bu halini uzun süre koruması gerektiğini düşünüyorum. Sakın yanlış anlamayın, düşüncelerinizi yargılamak ya da doğru/yanlış olduğunu söylemek derdinde değilim :) bisikletçiler bölünmesin :D
 
Kayıt
16 Mayıs 2010
Mesaj
42
Tepki
3
Şehir
konya
Son mesaj üzerinden bir değerlendirmede bulunmak ne kadar doğru .mesaj yazmıyorsak foruma hiç girmiyorum değil ..Sadece küçük bi eleştirmede bulunmak istedim...