Scudo Sports

Bisiklet Forum forması

Hocam belki sizde biliyorsunuzdur vakti zamanında tekstil işiyle haşırneşir olmuştum,tekstildeki kar marjlarına baktığınızda %30 komik ötesi,düşünün sezon sonu 1 alana 1 bedava yapılan bir sektörden bahsediyoruz.

Bahsetmek istediğim, sürekli olan ve herkese açık olan bir indirimin kimseyi tatmin etmeyeceği ve firmanın gelirlerini düşüreceği. Örneğin geçen günkü yüzde 15lik indirim sadece 1 gün olmasaydı, sürekli bir indirim olsaydı, nasılsa sonra da alabilirim diyen birçok insan alışveriş yapmayacaktı.

Scudo
Bahsetmek istediğim, sürekli olan ve herkese açık olan bir indirimin kimseyi tatmin etmeyeceği ve firmanın gelirlerini düşüreceği. Örneğin geçen günkü yüzde 15lik indirim sadece 1 gün olmasaydı, sürekli bir indirim olsaydı, nasılsa sonra da alabilirim diyen birçok insan alışveriş yapmayacaktı.
Aynı fikirdeyim,kesinlikle tok satıcı modundalar en büyük sebebide piyasada çok fazla rakipleri yok,jordanred diyorsun kendine hayrı yok,orta segmentte maalesef rakipleri yok,olsa bak gör bir tayta 450 500 tl fiyat çekebiliyormu! Başında bisiklet olunca herşeyin rakamı nedense çarpı 2 veya 3.

Mavi ve beyaz bisikletimin rengi. Forumun kitlesel gücüne güç katacak eylemleri kesinlikle desteklerim. Bisiklet forumdan çok şey öğrendim bisiklet adına. Bisiklet forumun logosunu taşıyacaksam bu benim için onurdur.
Ha arkadaşlar şunuda söyleyeyim mor ,pembe renkleri de 1kilo bıyıkla kimse giymemi beklemesin benden. Renk olayı önemli. Haydi kırmızı ve turuncuya da evet diyorum. :)

Belli bir renk ve tasarıma takılı kalmak hem zaman kaybı, hem çok kişiye hitap etmeyecek bir durum. Olmasın demiyorum, o da güzel olur aslında.
Ama ondan önce tüm ürünlerde %30 indirimi ben daha mantıklı buluyorum. Yok diğer ürünlerin kârından feragat etmek istemiyorum derlerse, sadece formalarda %30 indirim de olur.
Herkese açık olmaması için de indirim kodu yerine üye numarasıyla işlem yapılabilir. Siparişi onaylayan kişi forumdan kontrol ederek onay yapabilir.

Naçizane fikir.. renk konusu çeşitlilik gösterse tasarım tek olsa daha çok tercih edilir diye düşünüyorum. Yani aynı tasarıma farklı farklı renkler gibi

Naçizane fikir.. renk konusu çeşitlilik gösterse tasarım tek olsa daha çok tercih edilir diye düşünüyorum. Yani aynı tasarıma farklı farklı renkler gibi

Çok güzel bir fikir 😍
En azından 3 renk olabilir...

Ha arkadaşlar şunuda söyleyeyim mor ,pembe renkleri de 1kilo bıyıkla kimse giymemi beklemesin benden. Renk olayı önemli. Haydi kırmızı ve turuncuya da evet diyorum. :)

Bıyıksızlar için mor ve pembe, bıyıklı arkadaşlara da forum rengi mavi artık...:koptum::koptum:

Tamam, tamam, renklere birlikte de karar verebiliriz tabii :D

Son düzenleme:
Forum için olacaksa bir forumun logosu veya adı geçmeli bence.

Arkadaşlar şu beyaz sevdasından vazgeçelim bence. Çünkü o beyazlar öyle beyaz kalmıyor.
beyaz konusuna katılıyorum. birkez beyaz bi formam oldu, 2 bilemedin 3 kez giydim.

Pembe-mor-turuncu konusuna gelirsek. bence pembe en güzel bisiklet rengidir :) tabi ki tercihler tartışılmaz ama bence pembe olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Yanlis anlasilmasin da begenmezsem almam dogrusu. Ancak bir surus grubu vs olursa alirim.

Ama ben burada firmanin iyi niyeti oldugunu dusunuyorum.

Firma'nın iyi niyetinden şüphemiz yok fakat kulüp olarak forma yaptıralım dedik 30 kişi sınırı getirdiler , sonra bu sayı 20 ye düştü. Dedim ki
kulübe yeni katılacaklar olunca 1 adet forma seti istesek olur mu olmaz dediler. En az 20 kişiye forma yaparız dediler. Şimdi bana göre saçma geldi tabi. Yeni sporcular katılmaya başladıkça bir kişi 19 kişiyi mi bekleyecek. Özel tasarımda böyle oluyormuş maalesef. İndirim konusunda da bu kadar özel bir indirim olmadı. Ama sağ olsun gene de sayıyı indirdiler , fiyatta bir şeyler yaptılar. Bakalım ilerleyen günlerde sponsorumuz belli olduğunda tekrar bu konuları ayrıntılı görüşeceğim.

movistar ve fdj nin formasını yapan ale markasının tasarımları çok hoşuma gitti. şöyle birşey yapılabilir
(link)

L21078494_1_RACE2.0_rossomasai_M2611BTSL.jpg
Tornanti_cc-20200706-084003-5927E.jpg
Arkadaşlar, bu renkler hakikaten çok güzel hem Türk Bayrağı renkleri.
Birde jordanred var eğer sayı fazla olursa daha fazla indirim söz konusu, sayfada yer alan fiyatlar örneğin,Screenshot_2021-05-11-03-32-47-468_com.android.chrome.jpgScreenshot_2021-05-11-03-32-47-468_com.android.chrome.jpg
Konuşulursa daha fazla indirim olabilir.

Yerli malı bir tshirte 300 küsür lira para veremem :D istediği kadar indirsin kaldırsın... Döviz möviz demeyin, döviz artışları öncesi de pahalıydı fiyatlar hatırladığım kadarıyla. Aliexpresste tonla proteam formaları var 20 dolara kapına geliyor, tamam orjinalleri gibi üst düzey değil ama şahsen benim aldıklarım beni hep memnun etti bugüne kadar, öyle aşırı bir fark göremedim çok pahalı ürünlerle.

Yerli malı bir tshirte 300 küsür lira para veremem :D istediği kadar indirsin kaldırsın... Döviz möviz demeyin, döviz artışları öncesi de pahalıydı fiyatlar hatırladığım kadarıyla. Aliexpresste tonla proteam formaları var 20 dolara kapına geliyor, tamam orjinalleri gibi üst düzey değil ama şahsen benim aldıklarım beni hep memnun etti bugüne kadar, öyle aşırı bir fark göremedim çok pahalı ürünlerle.
Her şeyin ucuzu aliexpresste var. Benim de aliexpress formam var ama "kaliteli" değil sadece iş görüyor. 280 lira olan bir forma 28 Euro demek. Yurt dışında 28 Euro'ya bu kalitede forma bulamazsiniz maalesef. Tamam adamlar birim fiyattan 50 Euro'ya giyiniyor ama bizim durumumuz öyle değil. Türk üretimi günlük thsirtler bile olmuş 100 lira. Bisiklet sporu günümüzde pahalı bir spor zaten. Her şey ithal.

Sora kumaşını , pedini yurt dışından tedarik edip burada tasarımını, üretimini, çekimlerini yapıp satıyor. Yani bir tshirt 100 lira iken bir formanin 280 lira olması bisiklet sporu için gayet normal. Suçu ekonomiye yığmalıyız. 20 dolara(vergisiyle 25 dolar) aliexpressten alacağıma 28 Euro'ya kaliteli ve bildiğim TÜRK satıcıdan alırım şahsen.

Ayrıca sora'nın müşteri memnuniyetinin ve işçiliğinin kaliteli olduğunu tecrübe ettim. (Diğer sora başlığında yaşadığım tecrübeyi okuyabilirsiniz.) Firma ile bir bağım yok ama Türkiye'de bisiklet sporu için iyi ve kaliteli iş yapmaya çalışan kim varsa desteklerim. İnsanların %100 ünü memnun da edemezsiniz orası ayrı :)

Her şeyin ucuzu aliexpresste var. Benim de aliexpress formam var ama "kaliteli" değil sadece iş görüyor. 280 lira olan bir forma 28 Euro demek. Yurt dışında 28 Euro'ya bu kalitede forma bulamazsiniz maalesef. Tamam adamlar birim fiyattan 50 Euro'ya giyiniyor ama bizim durumumuz öyle değil. Türk üretimi günlük thsirtler bile olmuş 100 lira. Bisiklet sporu günümüzde pahalı bir spor zaten. Her şey ithal.

Sora kumaşını , pedini yurt dışından tedarik edip burada tasarımını, üretimini, çekimlerini yapıp satıyor. Yani bir tshirt 100 lira iken bir formanin 280 lira olması bisiklet sporu için gayet normal. Suçu ekonomiye yığmalıyız. 20 dolara(vergisiyle 25 dolar) aliexpressten alacağıma 28 Euro'ya kaliteli ve bildiğim TÜRK satıcıdan alırım şahsen.

Ayrıca sora'nın müşteri memnuniyetinin ve işçiliğinin kaliteli olduğunu tecrübe ettim. (Diğer sora başlığında yaşadığım tecrübeyi okuyabilirsiniz.) Firma ile bir bağım yok ama Türkiye'de bisiklet sporu için iyi ve kaliteli iş yapmaya çalışan kim varsa desteklerim. İnsanların %100 ünü memnun da edemezsiniz orası ayrı :)
Şunu eklemek isterim, soradan en son alışverişim (regular forma) aliexpress fiyatının altına geldi. Dolar bazında 18 dolar civarı. 20 25 dolara aliex almanın anlamı yok en azından şu aşamada.

Kaliteden ziyade çinli malı (markalaşanlar varsa ayrı) merdiven altı ürünlerde sağlık konusunda çekincelerim de var benim açıkcası.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ayrıca rüzgarlık da yaptırabiliriz

Jordanred expresstekilerden kalitelidir kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Aliexpress'den en cok satilan formalardan kullandim, naylondan farki yok.

Italian fabric diye satmalari da ayrica komik. Soranin regular'i ile arada 1000 kat fark var

Aliexpress'den en cok satilan formalardan kullandim, naylondan farki yok.

Italian fabric diye satmalari da ayrica komik. Soranin regular'i ile arada 1000 kat fark var
Allah razı olsun sizden. Bizler taytları, formaları burda yazarken bizi marka seviciliği ile yeriyorlardı.
Yazlık ve kışlık taytları gerçekten çok güzel.

Geri