Scudo Sports

Bisiklet forum forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
iş yerinde biraz da aceleye getirerek şöyle bir şey yaptım.
İlk defa forma tasarımı yaptığım için çok yaratıcı olamadığımı düşünüyorum :) biraz farklı fikirlere ihtiyacım var ve biraz araştırma yapmam gerekiyor, farklı fikirler ve ne tür tasarım türleri kullanılıyor.
Şimdilik bisiklet forumun renkleri ile hazırladım bir tane, beyaz ağırlıklı yaptım ki yazın pişmeyelim :)
Benim sevdiğim renk yeşil :) mesela europacar ın formasına hastayım :) ama genel olarak kırmızı-siyah-beyaz kombinasyonu tercih ediliyor, Tolga abi de bu renklerde istemiş.
Bu ilk prototip, üzerinde bir çok oynama yapabiliriz. Bir de baskı aşaması olacak ki yaptığımız baskıda nasıl olur ekleme çıkartma yapmak zorunda kalınabilir.
Lütfen herkes fikirlerini paylaşsın ki; daha güzeline ulaşalım.

Scudo
çok güzel fikir neden olmasın :)

• Beğen
Tepkiler: B.Konak
Şimdiye kadar, kulüp ve Kipeo Tur forması dışında üzerinde reklam olan forma giymedim.
Kulüp forması giyme sebebim, üzerindeki reklamları bize yardımcı oluyor olmasıydı.
Kipeo formayı da sadece yurtdışında, Türk olduğumu belli etmek için giydim. Hem Tour of Turkey reklamı, hem de Turkuaz renk.

Onun dışında, reklamlı forma giyilmesine karşıyım. Ben reklam panosu değilim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan G. ve Sefa
Bence çok jan janlı olmasın

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Eser Sevinç

Gayet yerinde bir çizim olmuş, ama baktığımda yazı stili üzerinde oynamalar ile daha güzel olacağını düşündüğümden (Old English Text MT ve Ravic) yazı stillerini denemenizi öneririm. Ayrıca öne ve arkaya logo olarak'da forum'un kendi logosunu kullanmak daha yerinde olur diye düşünüyorum.

Benim fikrim jantın da etrafına Bisiklet Forum yazabilir
ÖN ve arka yüzde beya bölümlerde bisikletle yapılabilen hareketlerden oluşan minik Bisiklet figürleri (Soluk olcak) üstünde insansız olacak yani
(link)
bunun gibi

ilk deneme için başarılı diyebiliriz :) ama o kırmızı-sarı-siyah-yeşil çizgiler olmamış. bence forumdaki forma kullacak kişiler için de bir sakıncası yoksa bir göğüs üzerine de atatürk resmi çok anlamlı olur.
@Eser Sevinç

iki renk tercihi olabilir. birisi buyken, birisi de klasik beyaz mavi tonları olabilir ki benim tercihim de bu olur.
bu arada forma zaten 50tl. neden kendimizi 50tl için reklam panosu yapalım ki.

@Tolga Günsezer

uzun kollu versiyonunu da unutmamalı bence
selamlar.

Eger bu fikir tutacaksa ve "forma iste" sitesinden isteyenler yaptiracaksa, surum avantaji dusunerek "forma iste" sitesi bu modele ozel uygun fiyat uygulayacak mi? Fiyat avantaji olmayacaksa gider istedigim yerden istedigim formayi alirim sahsen...
Her ne kadar bu forumu begeniyor, takip ediyor, yayilmasini istiyor olsamda bu amac icin ben para harciyor ve "forma iste" firmasi elini tasin altina sokmadan rahatca satis yapiyorsa almam. Onlar karindan kisacak bende para harcayacagim. Bu isler boyle yurumeli tanitim sektorunde :)

Bende böyle birşey denedim kendi bisikletimin renklerine göre tasarladım. 2 renk tasarımlar çok hoşuma gider. Ne olursa olsun ister logo, ister ambalaj farketmez. Tabi ortak karar alınarak bir renk belirlenebilir. Şortun üstünde pek durmadım beğenilirse devam ederim.
http://imageshack.com/a/img89/6789/kaa7.jpg

Büyük hali için
Fotoğraf bulunamadı.

Hocam elinize sağlık ama keşke fermuarın geçtiği yere bayrağı koymasaydınız sağ veya sol koldaki bisiklet forum yazısının yerine koysanız daha şık durur.Ve siyah yerine forma renginin en üstteki forumun mavi rengi olsa birbirimizi daha rahat tanıyabiliriz.Yan taraftaki yazılar " Bisiklet Forum" şeklinde olsa reklamda daha belirgin olur. Not: Kişisel fikrimdir öneriye ve değişikliğe açıktır

Siz mi çizdiniz bu linteki resmi? Ayakları harika olmuş. Motorla 180'le giderken akrobasi yapmaya çalışanlar gibi oturmuş :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet F.ELBİR
Sn. Veysel Uğur Sabuncu,

Öncelikle eleştriniz için teşekkürler. Ben kendi zevkime göre belirledim renkleri, zaten ortak karar alınarak değiştirilebilir. Fakat Türk Bayrağı kısmı ortada daha şık durdu. Biraz büyütülebilir belki bu benim görüşüm. Tabi daha farklı tasarımlar da denemek istiyorum.

Yalnız ben 2 renk taraftarıyım. Çok renkli tasarımlardan hiç hoşlanmam. Tabi tercih meselesi :)

Eğer ciddi anlamda böyle bir proje olacaksa bir kaç arkadaşımız farklı farklı tasarımlar yapsınlar. En azından şöyle 4 5 farklı tasarım toplayıp anket açalım bir süreliğine anket sonunda en çok oy alan formayı topluca bastırabiliriz. Yada tasarlanan her forma için belirli bir sipariş sayısı konulabilir. Örneğin 30 ve üzeri sipariş alan her tasarımdaki formayı bastırabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: B.Konak
Bence yukarda bahsedildiği gibi formaiste sitesiyle bu iş halledilebilir.Değişik renk ve çizgi kombinasyonları var üstelik sınırsız baskı.İsteyen istediği formayı seçsin sırtına ve göğsüne belli bir düzen içinde bisikletforum amblem ve yazısı basılsın gayet ayırt edici olabilir.Fiyat aldım 45 tl kısakol, 50 tl uzunkol, ücret havale olmak koşuluyla kargo dahil fiyatlar bunlar.

" Ben reklam panosu değilim " diyen arkadaşlara hayret ettim. Üzerlerinde markası belli şekilde yazan fosforlu, ışıltılı markalar ile kullanırken.
Sadece bisiklet değil neredeyse herşeyi. Reklam panosu olmuyor muyuz ?

Asıl mesele bence hangi reklamı isteyerek, hangisini mecburen yaptığımız bence..

• Beğen
Tepkiler: Emre Keleşoğlu
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri