Scudo Sports

Bisiklet forum forması

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tepki
54
Merhaba arkadaslar. Herkes forma icin sorular soruyor onerilerde bulunuyor. Neden forum kullanicilari olarak forumda da adi gecen formaiste sitesinden bir forma yaptirmiyoruz. Boylece isteyen arkadas gayet uygun fiyata da forma almis olur hem de bisiklet uzerinde forumun reklamini yapmis olur. Grafikci, reklamci arkadas var mi bilmiyorum ama guzel bir tasarim yapilanilir ve ortaya cikan formadan bende almak isterim. Ne dersiniz?

Scudo
İyi fikir.

Bir tane hazırlıyorum arkadaşlar.
Forumun renkerine uygun olarak mavi, lacivert ve beyaz ağırlıklı olacak. Doğa ve bisiklet temalı bir şeyler yapmayı planlıyorum.
Aceleye getirmek istemiyorum. Tamamlandıktan sonra yapılacak yorumlara göre ilaveler veya çıkartmalar yapılabilir.
Son aşamada reklam alınarak sponsor destek sağlanabilir.
Şimdiden hayırlı olsun derim.

Fazla lafa gerek yok

:in:

@Eser Sevinç

Hatta üstüne slogan bile atılabilir
Forumdaş gibi :confused:
Örnek bu yani

@taylantugay

Güzel kardeşim.. Aslında fikrin çok güzel, elbette ki böyle nadide bir topluluğa hitap eden nezih bir forumun forma yaptırıp uygun fiata satması olağandır.. Olağan olmayan ise herkesin bu fikre sıcak bakıp bakmadığıdır..
Aradan bir tek çatlak ses çıksa.. bütün emekler heba olur..

Güzel günler görmemiz dileklerimle.. :);)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Aslında forumumuzun logosu çok güzel, sırta fosforlu logo basılsa çok güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
düşünce güzel yabancı ülkelerden forma alacağımıza kendi ürettiğimizi giymek daha doğru.

Yine anlayamadığım bir konu.

Niçin kendinize reklam panosu muamelesi yapıyorsunuz güzel kardeşim? Foruma başlık açıp içeriği zenginleştiriyorsun. İnsanlar google aracılığıyla senin konuna -ve bu vesileyle bisikletforum'a- ulaşıyor zaten. Bu iş karşılıklı. Yaz google'a "bisiklet" kelimesini, bisikletforum çıksın.

Olay bu. Reklam panosu değilsin.

Bencede logo çok güzel. Önde ve arkada olabilir. Muhtemelen tek tek uğraşılmaz, o yüzden ütü ile yapıştırılan etiketlerden yaptırarak mesela sok göğüs üstüne forumda kullanılan isim yada gerçek isim yazılır, altına da kan grubu eklenebilir.

Koray BASKIN
Mobile

@Eser Sevinç
ben üzerinde yazılar olan elbiseleri giymeyi sevmiyorum.
bisikletforum'un adını bisikletime çıkartma yapmayı düşünüyorum
fakat fikrinizi destekliyorum arkadaşlar. kolay gelsin
http://i.imgur.com/Hfy76ew.jpg

@Eser Sevinç

Ben de bu fikri destekliyorum. Ama renk uyumu takıntılı bir adam olarak bisikletimin, işyerimin, genel kıyafetlerimin teması olan SİYAH, KIRMIZI, BEYAZ renklerde olan bir forma seçeneği de olmasını isterim.

eser bu renk seçeneğini de yapabilir misin?

Logo bencede ya sırt yada ön bölgede mutlaka olmalı

Sevgili dostum,
Anlayamayacak ne var, gerçekten sevdiğimiz birşey için kendimize reklam panosu muamelesi yaparız ve bu bizi rahatsız etmez..

@Yusuf Yılmazvural

• Beğen
Tepkiler: ERKAN ÇAVUŞ
Bir tane de ben hazırlayacağım. Bakalım neler çıkacak...

vallaha konuyu destekliyorum ve takib etmeye başlıyorum inşallah güzel bir şeyler çıkar ...

Bende takipteyim. Zaten bisiklet için özel bir kıyafetim yoktu. Çokta iyi olur pekte güzel olur :D

Merhaba Arkadaşlar,

Konuda adı geçen firmadan yaz sonu TEBİS (Tekirdağ Bisiklet Grubu) olarak formalarımızı bastırdık.
Tekirdağ ve bağlı ilçeler olamak üzere farklı şehirlerde bile formamızı giyen bir çok bisiklet sever arkadaşımız var. Aynı tip forma ile tura çıkmak ayrı bir keyif.
Sponsor firmalara tekrar teşekkür ederiz.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwuxVO-jdWQiRRzlYmtbXEocqes2cMdJqJOD0qjGLnFKkaRRNz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri