Scudo Sports

Bisiklet forum Forması Satışta

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Delta Kadıköy kaça kadar açık? İş çıkışı gidebilmek için soruyorum. Yoksa Cumartesiye kalacak. Cumartesi'ye kadar da bitmez inşallah...

Scudo
Bunların beden olayını nasıl çözeceğiz?Şimdi formayı alıpta geri göndermeyelim hem süre hem nakit kaybı.

@can akıncılar

İlk olduğundan bir beden tablosu yok ama T-shirt bedeniniz uyar diye düşünüyorum. Standart ölçülerde olduğundan bedeniniz neyse uyacaktır. Benim bedenime normal giydiğim ölçü olarak tam oldu.

@ulas

Telefonla şubenizi arasam 5 6 forma siparişi var parayı yatırdıktan sonra Ptt teslim etme ihtimaliniz nedir?İstanbuldan arkadaş işi biraz yaş bizim için...

Merhaba Ulaş bey,
Yukarıdaki duyuruda 100 adet basıldığı ve stoklar tükenmez ise şubelere gönderileceği yazılı,100 adet istanbulda satılırsa yeniden bastırılma imkanı herhalde vardır değilmi .Ben İzmirdeki şubenizden almayı planlamıştım hatta bu konuda İzmire ön hazırlık olması için yeni bir başlık dahi açmıştım.Bilgi verirseniz sevinirim..
Saygılarımla..

Dün öğlen kızıltoprak mağazanıza uğrayıp sormuştum, henüz gelmediğini söylemişlerdi. Tekrardan uğrayıp formayı yakından görmek istiyorum. Herkes adına hayırlı olsun. :)

Ağrı da yaşıyorum, XXL bastırdı iseniz alabilme şansımız olacak mı buradan?

Arkadaşlar PTT gönderimi yapmamız çok zor.

Dediğim gibi

Şehir dışında olanlar bir tanıdıklarına aldırabilir.
Organize olanlar toplu olarak forma isteyebilir.
www.deltabisiklet.com sitesinden önümüzdeki günlerde alsınlar diye çalışma yapıyoruz oradan alabilirler.

Lütfen soru sormadan önce önceki mesajlara bakınız.

Güncel bilgiler ve son durumlar ilk mesajda düzenlenip eklenebilir mi acaba ? Sayfa sayısı arttıkça takip edebilmek sıkıntı olur kanaatindeyim.

@Aytuğ Şenoğlu

Ankara Deltaya da stok yollanırsa ben de çok kişinin alacağını düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Online satış olayı netleştiğinde yeni bir konu açılacaktır.

@SEYFULLAH MEHMET SÜER

Hayırlı olsun darısı başımıza,

Şöyle bir profilden yakışıklı fotoğraf atar mısın? :D

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
Haydi hayirlisi ;) alan arkadaslar soyle detayli birkac foto koyarsa cok hora gecer

@SEYFULLAH MEHMET SÜER

Hayırlısı olsun. Fotorafını atarsanız sevinirim. Merak içindeyim burda :D

Kartaldan şimdi çıkıyorum. Karşıya geçmeden uğrayıp alacağım...
Bitmemişse tabii...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Gökhan Taflan

Stokta bulunmamaktadır yazıyor. Ulaş beyin söylediği gibi şu dönem için alınabilecek yer mağaza gibi.

Bugün uzun tur yapmak için bahane arıyordum şimdi Florya'dan çıkıp Bakırköydn IDO ile geçeceğim karşıya ve XL bedenden 2 veya 3 tane alacağım :) Aradım mağazayı bugün geldiğini (taze taze sözüyle :) ) söylediler. akşam 19:30'a kadar da açıklarmış.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri