Konu okunması şuan 677 gözüküyor ama konuya giren herkes oylamaya katılmıyor, nedenini çözemedim. Forma almayacak bile olsa bir forum üyesi oy verebilir
Bütün tasarım yapan emek veren tasarımcı arkadaşları canı gönülden kutluyorum. O kadar tartışıldı, beğenildi, beğenilmedi, öyle daha güzel, böyle daha iyi derken sonunda harika tasarımlar koydular ortaya. Kimse kusura bakmasın kolay kolay oy kullanamayacağım Gerçekten öyle tasarımlar geldi ki biri basılsa gerçekten diğeri için çok üzüleceğim.
*
Ekleme: Hüseyin Bey in formaları çok farklı bir tarzda güzel. Eser Bey in formaları renkleriyle tasarımıyla sadeliğiyle tamamen forumu yansıtıyor ve çok şıklar. İhsan Bey in formaları tasarım harikası niteliğinde öndeki bisiklet forum yazısı gösterişli bir ahenk katıyor. Karar vermek çok zor gerçekten. bir kez daha tebrik ediyorum tüm tasarımcıları. İşte forum böyle güzel :in:
Konuyu takip ederken fikrim geldi. Sizlere sunmak istedim. Konunun birinci sayfası aynı kalacak ama anket grafiğinin altına da çalışmaların küçük resimleri eklense. Oy verirken yorumlara da göz atmak isteyen arkadaşlar için iyi olabilir.
(link)