Emeği geçen tüm arkadaşlara başarılar ve teşekkürler. Bir acemi gözüyle; renkleri ve duruşuyla özellikle 5 ve 6 arasında kaldım ama siyahın daha dolgun ve düz çizgili olması nedeniyle 6'ya verdim.
Forma satışı online olarak yapılacaktır, buna eminim. Peki mağazadan da satış olacak mı?
Ben gidip görmek, üzerimde denemek isterim. Ayrıca hem uzun kollusunu hem de kısa kollusunu almak isterim. Her ikisi de olacak mı?
forumda çok doğru ve gerekli bi sinerjinin oluştuğunu düşünüyorum, herkesin katkısının çalışmalara yansıdığını görüyorum. güzel şeyler çıktı ortaya, benim oyum gizli
Ama bütün eserleri herkes beğenmek zorunda değil. Hiç oy almamış olsa bile o kişinin kötü tasarımcı olduğunu göstermez. Yeterince anlaşılamadığını gösterir.
Bisiklet forum gibi büyük bir topluluk forma yapma niyetine girdiyse ortaya çıkacak ürün tabi ki farklı etkileyici ve dikkat çekici olmalı. İhsan beyin bakış açısı bir formadan duyduğumuz beklentileri daha öte bir boyuta taşıdı. Üzerindeki petek desenleri nedeniyle benim oyumu kazanan forma 5 numara Umarım en kısa sürede giyme imkanı buluruz. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim.
6 forma da güzel olmuş emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. benim tercihim 5. ancak 5. teki ön tarafın amblemi az bir şey daha küçük yada karakter değişik gibi olursa daba iyi olur gibime geliyor, yada yazı ile beraber mavi baklalı kısım biraz daha aşağıdaki reklama yakın olursa güzel durur gibime geliyor naçizane fikrim ama yinede güzel
Tasarımcı arkadaşlara teşekkürler.İnanın seçim yapmakta zorlanıyorum.Bir oy kullandım ama açıklayamıycam. Çünkü diğer formalara haksızlık olacak. Fiyatı uygun olursa 4 adet almak isterim.
İhsan beyin formaları güzel ama ben 1 numara diyorum bence daha sade ve kullanışlı. Gerçi çok büyük fark oluşmuş şimdiden. Bir diğeride bu oylama 2 binde bitecekse daha çok bekleriz. İlk ankette gördük 1 haftada 250 kişi anca oy kullandı.