Scudo Sports

Bisiklet forum forma tasarımları anketi

Hangi grafiker veya arkadaşın çalışmasını beğeniyorsunuz

• 1.Eser Sevinç

• 2.Hüseyin Külcüoğlu

• 3.Oktay Erkan

• 4.Forma İste Firması

• 5.Hüseyin Gündoğdu

• 6.Yusuf Yılmazvural

• 7.İhsan Gencer

• Toplam katılım
    236
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Çok basarili, tebrikler... Çok cancanli giyinmeyi sevmesemde bu çalışma çok güzel olmuş.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ihsangencer
İhsan beyin tasarımı ciddi anlamda farklı olmuş bana göre. Ben de bir tasarımla katılacaktım; fakat konu diğer tasarımlarla açılmış olduğu için sonradan katılmak istemediğimden ötürü vazgeçtim adil bir oylama için geç olduğundan. Şimdi düşünüyorum da acaba İhsan beyin tasarımı en başından beri oylamada olsaydı toplamda bu konuya oy verecek olarak 300-350 kişiden kaçının oyunu alabilirdi diye...

• Beğen
@Halil EROĞLU

halil bey düşünceleriniz için teşekkür ederim geç kaldığımın farkındayım, diğer çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık, hem konunun ana sayfaya kilitlenmesi biraz gecikti görülmesi açısından, hem de benim iş yoğunluğum yüzünden iş yüklemem gecikti. oylar kullanılmış, tekrar kullanmak mümkün değil. forma için pro düzeyde yarar sağlayabilirim, herkese selamlar

admin'den ricam 2. çalışmanın da ankete eklenmesi

@Halil EROĞLU

Merhaba,
Halil beyin yorumuna katılıyorum bende adil bir oylama olması için her üyeye 3 oylama hakkı verilsin teklifinde bulunuyorum.kişiler beğendikleri 3 formaya oy versin yine en fazla oyu alan forma yapılsın böylece daha önce oy vermiş olan fakat sonradan katılan formadan yana tercihini kullanmak isteyen kişilere bir fırsat doğsun.
Saygılarımla..

• Beğen
Tepkiler: B.Konak
En fazla oy alan forma diye birşey yok Mustafa Bey. Çoğunluk olan formalar basılır çünkü ne kadar çok olursa maliyet o kadar az olur. Tek tek bastırmak isteyenleri de tutan yok.

Ayrıca İhsan Bey elinize sağlık hangi programla yaptığınız merak ettim ?

Bundan sonra tasarım olarak aklıma tshirt tasarımı geliyor. Çünkü forma ve tshirt çok farklı olay.

Tek bir formada takılı kalmamak lazım bence. Beğenilen formalar aşağı yukarı belli, isteyen istediği formadan yaptırabilir diye düşünüyorum.

Eser Bey'e katılıyorum minimum 25 oy alan tasarım baskıya girebilir diye düşünüyorum. Tabi oy kullanan 25 kişi de o formayı almak kaydıyla.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@Halil EROĞLU

Halil Beye bende katılıyorum.
Bence yeniden oylama yapılması gerekiyor. O zaman daha adil bir oylama gerçekleşir. Benim düşüncem sayfa başına tüm çalışmalar önizleme olacak şekilde küçük resimler olarak eklenebilir. Hemen altınada isim listesi. En güzel çalışma zaten yeniden oyunu alacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
Önemli olan katılım arkadaşlar bu önerdiğiniz yöntem 1000 kişiye oy verdirebilecek mi ?esas soru bu yoksa tasarımların sonu yok hepsi de güzel zaten üstünde emek harcanmış benim için önemli olan işin bu kısmı sonuçta forumun bir hatırası olacak bu ama işin katılım kısmı daha önemli niye katılım az bunun üzerine düşünmek tasarım üzerine düşünmekten daha can alıcı bir konu bence.

Yeniden oylama demek vakit kaybı demek. Biz bir an önce baskıya girsin de topluca alalım diye düşünüyoruz siz yeniden oylama diyorsunuz. Böyle birşey söz konusu olamaz bence. Şöyle oylama olabilir tasarımcılar kendi tasarımları arasından oylama yaptırabilir alacak üyeler hangi formayı istiyorsa o formayı oylayabilir. Oylamaya hile karıştıysa o zaman yeniden oylama olur. Tabi bunun tespitini de oylama sonunda görücez diye düşünüyorum. Kimler ne kadar alıcak çıkacaktır ortaya. Kimseyi de ithaf etmiyorum bu oylamayı basit bir oylama olarak değil " Bu tasarımcının formasını almak istiyorum " diye düşünerek oylanması gerektiğini savunuyorum. Saygılar.

Benim bir sorum olacak.
Oylamaya yeni bir tasarım eklendi. Bu demek oluyor ki, bu tasarım da yarışmaya dahil oldu ve sayfayı bugün açanlar bu formayı da görebilecek ve oy verme şansına sahip olacak.
Yüksek oy alırsa bu forma seçilecek ve belkide hayata geçirilecek.

Ben oy verirken bu forma yoktu, eğer oylamaya dahil ediliyorsa, önceden oy verenlere de oylarını değiştirme hakkı tanınmalıdır. Eğer tanınmayacak ise bu forma oylamadan çıkarılmalıdır. Eşitlik ilkeleri bunu gerektirir. Eğer bu yapılmazsa, ilk katılımcılar yaklaşık 150 kişiye fazladan hitap şansı bulmuş olacaklardır.

Şahsen ben oyumu değiştirmek ve İhsan Bey'in tasarımına oy vermek istiyorum.

@Onur KuzikBu anlattığınız konu çok demokratik değil bu işin sonu olmaz o zaman her yeni tasarım her an karşımıza çıkıp biz de her defasında daha güzelini beğenip oyumuzu mu değiştireceğiz o zaman hiç mantıklı gelmedi bana.

@Onur Kuzik

Evet haklısınız ama biz tasarımı yapan arkadaşı kırmamak adına ekledik. Konu bayağı bir zamandır konuşuluyor. Zaten tasarım çok beğenilirse yorumlara yansır ve biz de üzerinde yeniden değerlendirme yaparız.

Bu bir yarışma değil. Bu bir fikir birliğidir. Forumda önümüzdeki günlerde bu tip konuların konuşulduğu bir bölüm açmayı bile düşünüyoruz. Fakat bir çok kişi bu tasarımların neticelenmesini bekliyor ve onlara haksızlık edemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@sezer16

Demokratik değil derken ne demek istediğinizi malesef anlayamadım?
Bir örnek ile açıklamaya çalışayım.
Haftaya Pazar oy vereceksiniz. Mesela, muhtar adayları için. X'e oy verdiniz. Akşam 3'te arkadışınız sordu, kim oy verdin? Cevap verdiniz, X'e, ya sen kime? Bende A'ya oy verdim.
Aaaa ben onu görmedim!! Evet en başta yoktu, Saat 12 gibi eklemişler listeye. Hadi git değiştir oyunu.

Böyle bir şey olabilir mi? Tabi ki olamaz.
Bu nedenle 2 seçenek var.
Ya yeni katılımcı kabul edilmeyecek, ya da kabul edilirse kişilere oylarını değiştirme hakkı tanınacak. Bu kadar basit. Yanlış anlaşılma olmasın tekrar oylama yapılmayacak, değiştirme hakkı tanınacak.

Yeni katılımcıyı ben şimdi görüyorum elbette haklısınız özür dilerim.Doğru olmamış tabii ki.Ben tamamen yanlış anlamışım.

@ulas

ulaş bey 9. sayfadaki işi de ankete eklemenizi rica ediyorum, yarışma değil fikir birliği ise 1. sayfada olmaya hakkım var, işin beğenisi ortada

Oylama başladıktan sonra oylamaya sonradan herhangi bir katılımcı dahil edilemez. Etik değil. Herkes için haksızlık olur bu.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@ulas

Ulaş bey,
Eşitlik ilkesinin bozulduğunu kabul etmeniz benim için yeterlidir.
İhsan bey bu duruma razı ise; benim zaten yapabilecek bir şeyim yok. Kendisi adına yorum yapamam, ama şahsi fikrimi paylaşmak istedim.
Teşekkürler.

@sezer16

Estağfirullah, özür dilemenize asla gerek yok. Aynı fikri paylaştığımızı görmek beni mutlu eder. Saygılar.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri