Scudo Sports

Bisiklet forum forma tasarımları anketi

Hangi grafiker veya arkadaşın çalışmasını beğeniyorsunuz

• 1.Eser Sevinç

• 2.Hüseyin Külcüoğlu

• 3.Oktay Erkan

• 4.Forma İste Firması

• 5.Hüseyin Gündoğdu

• 6.Yusuf Yılmazvural

• 7.İhsan Gencer

• Toplam katılım
    236
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Yusuf Yılmazvural

Yusuf bey bence zirvedeyken bırakın tasarım işini 4 oy almışsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
Scudo
Malesef öncedende dediğim gibi formalar benim için çok iyi değil belki renkler benim bisikletime uyumsuz ondanda bana öyle geliyor olabilir, ama illa birini seçeceksem oda eser beyin 4 numarası olur diğer formalardan farkı forum kullanıcılarına daha çok uyuyor gibi geliyor bana diğer formalar daha böyle kişiselleştirilmiş gibi sanki benim yorumum bu tabi , bide ben oy kullanmıcam ama destek amaçlı 1 tane birinci seçilen formadan alacam.

güzel bir çalışma olmuş herkesin emeğine teşekkür ederim... bir tane formam olsun o da bisiklet forum olsun.. :in: Eser bey

Arkadaslar renk meselesine takilmayalim. Bir forma kararlastrildiktan sonra basim yapilirken renk olarak birkac versiyon yapilir. Onemli olan hangi tasarimi sececegimiz. Sonrasinda hem baski yapan sirketten hem de sponsor deltadan tasarim konusunda tecrubeleri dogrultusunda yardim alinabilir. Ben her halukarda 1 adet alacagim. +1 :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forma tasarımları çok güzel.Tasarlayan arkadaşların eline sağlık.

@ Oktay Bey,

Harika olmuş. Basıldığında kalite ortaya çıkacaktır zaten. :) Montajladığınız fotodaki formanın renkleri Türk rengi turkuaz ve bayrağımızın rengi kırmızı...Gayette güzel bir tasarım çıktı ortaya. Bastırılırsa bir bundan birde siyah ve kırmızı olanından almayı düşünüyorum. Saygılar.

Eser ve Hüseyin arkadaşların tasarımlar gayet güzel arkadaşların ellerine sağlık ama benim favorim turkuazla kırmızının bir arada kullanılması muazzam olmuş :)

Oylamalarda teşvik olduğunu düşünüyorum göz var nizam var derecesinde hüseyin külcüoğlu açık ara lider götürmesi gereken bi ankette başladığı gibi gitmemiş ve arkalara düşmüş.Eğer tasarımını yaptığı formalara karar verilirse 2 adet anında siparişim var.

@ahmet can sahin

Kesinlikle haklısınız. Karar ne olursa olsun alacağım zaten orası ayrı ama Hüseyin Bey'inkiler muazzam

@ahmet can sahin

Ne demek bu?

Şuan tam olarak senin yaptığın taraftarlık oluyor aslında. Senin gibi düşünülmediği için diğer herkesi suçlama cesareti gösterebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Değerli arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz. O yüzden oy kullanan arkadaşlar, alacaksa oy atması gerekiyor ve bunu düşünerek atıyorlardır umarım. O yüzden lütfen tartışma konusu yaratmayalım. Zaten tek bir kazanan olmayacak oylara bakılarak birden fazla kazanan olucağını Ulaş Bey açıklamış. Saygılar.

Herkese dair bi suçlama göremiyorum yazdıklarımda.Sadece uygun bi dille teşvik olduğunu düşündüğümü söyledim.Sebep olarak ;açık ara önde giderken ve yapılan birçok yorumda çok beğenildiğini okurken birden bire geri düşmesini söyleyebilirim.Yoksa kimseye benim gibi düşünmediği için haksızlık yapmadım.

@ahmet can sahin

O zaman bana karşı bir suçlama oluyor bu ve beni rahatsız ediyor. Olayın en başından beri projeye destek oluyorum. Konu bir çok kez özünden koptu, her seferinden konuyu yeniden toparlamaya çalıştım. Bunlarla uğraşırken de hiç bir karşılık beklemedim, yine beklemiyorum.
Bir lafı söylerken ucunun nereye gittiğini iyi düşünmek lazım, tanımadığımız kişilere karşı saygılı olmak gerekir.

Eser Bey'in tasarımları benim yaptıklarıma göre biraz daha sade. Anketten de anlaşıldığına göre forumun çoğunluğu sade formayı seviyor. Umarım oy kullananların hepsi öncelikle destek olmak için alırlar formayı. Beğenip beğenmemek kendilerine kalmış. Anlamadığım birşey de var tabi. Oy atanlar formayı almak için mi oy atıyor, yoksa desteklemek için mi orası mağlum..

Oy atanların hepsinin formayı alacağını hesaplasak bile katılımın çok az olduğunu düşünüyorum. keşke foruma üye olanların en azından üçte biri katılımcı olsa.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri