Scudo Sports

Bisiklet Forum Çekiliş Sonuçları

Ulaş ' cım merhaba
Bu gün gönderdiğin hediyemi eşim almış. Sabahtan . sana teşekkür edeceğim netim bir gidip bir geldi, anca şimdi teşekkür ediyorum.

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz, ama ben daha görmediğim halde , eşim çok güzel bir hediye olduğunu söyledi, Çok teşekkür ederim.

Benim içinde çok anlamlı, çünkü hayatımda ilk defa böyle bir çekilişle , bir hediye kazandım. Kullandıkça seni hatırlarım.
Ha birde doğum günlerimizi aynı gün kutluyoruz. dikkatimi çekti.

Sana neşeli , mutlu, bol pedallı günler dilerim.
İşlerinde başarılar. Hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
@bisiklet tutkunu

Bu mesaj bana mi anlamadim..

Nasil ulasamiyorsunuz anlamadim.. 0 216 450 66 30 pbx 4 hat var.. :rolleyes:

Ayrıca forum yedeklerine sıra yarın geçiyor yarın gece 23:59 a kadar...

Çoooook Önemliiii Nottttt!!!!

Merhaba merhaba merhabaaaaaaa,

Kazananlar nerdesiniz yaaa.... Yarın yani 21.09.2006 Tarihi saat 23:59 a kadar bana ulaşamayan arkadaşların hakkı yedek kazananlara geçer haberiniz olsun

bilen bilmeyene duyan duymayana söylesinnnn :)

Sonra kimse vay ben duymadım vayyy ben işitmedim demesin... Bunu diye diye yoruldum... :D

Önemi Duyuruuuuuuu

Kazanıp da haber vermeyenler:

bahri öztas samsun
abdullah negüzel krd ereğli
erhan ersin istanbul
can başıbüyük nevşehir
burhan bozkurt istanbul
emre can dokuyucu istanbul
ismail issi bursa

bu kişiler yarın saat 23:59 a kadar bana ulaşmazlarsa bütün haklarını kaybedecekler

bilginize

Kazanan bu kişiler gene sana ulaşamayacaklardır, bunlar o an için üye olan sonrada foruma girmeyen kişiler...

Yani kendileri bilir.. Ben görevimi son dakikaya kadar yapcam.. Yoksa içim rahat etmez rahatsiz olurum... :D

@bisiklet tutkunu

İyi de Engin sen daha kaybetmemişsin ki :D

senin adamın Can Başıbüyük.. o bana daha ulaşmadı.. Yarın akşama kadar da ulaşmazsa hediye senin :)

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
aaaa şimdi başlaığı tam okudum
kazanıpda haber vermeyenlermiş ben hediyeyi alıpta haber vermeyenler sandım neyse heyecana devam:)

Geri