Scudo Sports

Bisiklet Forum Çekiliş Sonuçları

Arkadaşlar kazananlar halen bana ulaşmadı....

sadece Nisanbaklası ulaştı..

Hediyelerinizi göndermek için sabırsızlıkla bekliyorum.... Eğer tanıdığınız birine çıkmışsa haber verin de adreslerini yollasınlar

Scudo
@zzyzx Şimdi merak ettim.Tüm biiskletçiler bir araya nası gelir?

ÇEkilişe katılan herkese Corratec x-vert bisiklet teselli ödülü olarak fln :D Asıl ödülü siz düşünün :) eheheheh :D

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Turhan Evci

turhan abi ben çekilişten 1 saat önce geldim yanı ilk gelen bendim...valla tıka basa kek yedik....kekler için tekrar ulaş abime tşk ediyorum..:D

• Beğen
Ender Alıcıoğlu
İsmail Ağılı
Mehmet Göktaş
Muammer Yıldız hediyeleri gönderildi

yedekleri beklemesin :D

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Ben genellikle bol İstanbullu bir sonuç bekliyordum
ama sonuçlar beni şaşırttı çok adil bir çekiliş olmuş birçok il var...

Emeği geçenlere ve Delta bisiklete çok teşekkür ederiz bu şekilde güzel bir çekiliş için...

• Beğen
bisiklet çorabı kazandım olsun. Yinede çok sevindim. Organizasyon için teşekkürler

• Beğen
@cheddar

Eee artık gelir mağazadan alırsın :D

İstanbul Mağazamızden deneyerek seçerek :D

Not: İstanbuldan kazananlar uğrayarak alabilir

selam zzyzz öncelikle deltabisiklete teşekkür ediyorum sanırım mesajından anladıgım kadarı ile isoking size ulaşmış benim hediyemi onunki ile birlikde yollaya bilirsiniz ban can başıbüyük nevsehir alyan takımı çıkmış bana

sevgili Candede

O sekilde bir gonderim yapamiyorum delta@deltabisiklet.com adresine adınızı soyadınızı forumdaki adınızı açık adresinizi, cep telefonunuzu, ev telefonunuzu, iş telefonunuzu köy, kasaba, şehir, il neresi ise :D yani sizi kargocunun pat diye bulacağı bir adres gönderiniz

daha once yine belirttim mail basligi bisiklet forum cekilisi kazandim olacak...

bu bilgilerden birisi bile eksik oldugunda kargo yollayamiyorum haberiniz olsun...

ya bu arada kargosunu alan hic olmadi mi ses soluk cıkmıyor

• Beğen
Tepkiler: laodikya
yaw yedek olmakta pek heyecanli... bekliyecegiz naapalim..

kargodan formamı henüz aldım delta bisiklete çok teşekkür ederim.kazasız belasız kullanmam dileğiyle:)

@zzyzx

kargodan sulugumu aldım ulaş abi delta bisiklete teşekkür ediyorum sağolun

• Beğen
@bisikletcanavari

iyi fikirmiş yaaw :D

ne dersin Ulaş ;) :rolleyes: :)

Valla olur neden olmasın bir gun onu da yaparız :) Bu arada bana ulaşamayanlar var.. Nerdesiniz yahuu

Yunus Oymak arkadaşındır bugün görüştük ama galiba haber yok. benimde yoktu

tebrikleerr.. kazandınız :)

cekilisi beklemek gercekten cok zevkliydi,emegi gecen herkese cok tesekkurler.

((((buarada bende bisikleti biketr cekilisine surenlerdenim,bakalim artik:D))))

@zzyzx
İnsallah bu hafta gelicem.Pazartesi okullar açılıyor malum.Epey koşturucaz çocukla o gün:) .Ben yeşilköy havalimanı gümrüğnden gelmeye çalışıcam.Trafik olmaz ise.yinede mailimi verim** cheddar712@hotmail.com**.Herkese iyi pazarlar.

• Beğen
Geri