Scudo Sports

Bisiklet forması alternatif firma

Scudo
Sora tekstil alternatif firmadan ziyade bisiklet sektöründeki en büyük firma olmaya doğru oynuyor Hem fiyat olarak çok makul hemde kipeo gibi logomuz olmadan forma tasarımı yapmıyoruz demiyorlar.En kısa sürede güzel bir tasarım hazırlayıp forma siparişi geçeceğim.Diğer arkadaşlar gibi memnun kalacağımı düşünüyorum.

Gore-tex kumastan birseyler imal ediyor musunuz . eminim boyle bir urun olsa satin almak isteyen cok kisi olacaktir .

@Anonim harika video olmuş. Haberim vardı ama merakım giderilmiş oldu.

@Ahmet Fidancı Ahmet bey merhaba. Selçuk topluluğunun başkanı Onur abi bahsetmiştir belki size bizimde forma yaptırma fikrimiz var. Herhangi bi haberiniz var mı bu konu hakkında?

@sspl tabii ki var. Güzel bir forma yapacağız ama logo, tam isim henüz tam olarak karara bağlanmış değil. Siz o konuları halledin, gerisi kolay.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Ahmet Fidancı Destek verdiğiniz için teşekkürler. Sora tekstille mi yapmayı planlıyoruz peki?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
  • Beğen
Tepkiler: sspl
Sora tekstil siteyi düzgün yapsın ben de alacağım forma kesinlikle.Kipeo kendini ne halt sanıyorsa artık atılan mail'e cevap vermiyor.Benden para çıkmaz onlara.

• Beğen
Tepkiler: sspl ve Turker.E
Merhaba , Aktif spor giyim konusunda öncelikli güvencemiz kalıplarımız... piyasada baskı yapabilen herkes forma üretmeye başladı fakat yapamadıkları ve yapamayacakları şey kalıp ve kalite bilgisi. Bu noktada 12 yıllık tecrübe, seçkin ve özgün tasarımları ile caretta spor rakipsiz olarak öne çıkıyor... özel üretim bisiklet forma , bisiklet tayt ,futbol forma şort ,basketbol forma şort,basketbol atlet şort gruplarımızın yanı sıra yan malzemeler ve askeri camp ürünleri özel okul giyim gibi tüm tekstil konularında kalitemizden ödün vermiyoruz. Caretta spor giyim (link) İZMİR -
(link)

Karşıyaka - Alaybey

Merhaba arkadaşlar, bisiklet takımı için fiyat araştırmasına girdim. 13 takım yapılacak ortalama olarak daha önce forma yaptırmış olduğu firmadan memnun kalan referansları olan firmalar önerebilir misiniz birde sizin kullandığınız formalar olursa tadından yenmez.
Not : formalar yarışlarda kullanılacak
Not 2 :kipeo bütçemizi aştı

Geri