Scudo Sports

Bisiklet Federasyonu'nun Gran Fondo Aşkı

Arkadaşlar canlı yayına katılacakmış beyimiz iban verebilir 🤣🤣🤣Screenshot_20200925-201359.png

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu Ben bakınca bu kişi gerçekten bisiklet sporlarından anlıyor mu? Diye soruyorum,için için 🤣

Bugünkü zamana karşı dünya şampiyonasında Suriyeli bir sporcu vardı. 50 TL ye iştahlanan federasyon acaba utanmış mıdır? İçeride birileri sormuşlar mıdır biz niye yokuz diye? :)

Arkadaşlar boşuna burada 5 sayfa post atmışsınız. Gran Fondo dan federasyon nasiplenmesin mi ? Belli ki yetmemiş. Yani hizmet gelmesi için federasyona bütçe lazım. Hizmet de işte internet sitesinde yazılar yazıyorlar. Bir de size ücretsiz yarışlar mı düzenleyecekler . Ya da sporun gelişmesi için etkinlikler mi düzenleyecek bırakın böyle düşünceleri . Federasyon dediğin böyle yönetilir. Siz pek anlamıyorsunuz galiba bu işlerden. Yarış isteyen ödeyecek. ( Bu bu ironi postudur. Biri yazar sonra 1 sayfa yazı )

Şu futbola verilen değerin ve yapılan yatırımların çok değil, 1000'de 1'i bisiklet sporuna verilseydi ve yapılsaydı şuan çok farklı konulardan bahsedebilirdik belki de.
@ErzincanLee Ben içindeki sprinter'ı görebiliyorum :)

Şu futbola verilen değerin ve yapılan yatırımların çok değil, 1000'de 1'i bisiklet sporuna verilseydi ve yapılsaydı şuan çok farklı konulardan bahsedebilirdik belki de.
@ErzincanLee Ben içindeki sprinter'ı görebiliyorum :)
Kültür olmayan bir yerde bisiklete yatırım mı olur. İnsan kalitemiz düşük. Ben ne federasyondan örnek bişeyler nede milletimden trafikte saygı beklemiyorum çünkü bu bir hayal. Trafikte araca yol verince afallıyor insanlar neden yol verdi diye. Treni çoktan kaçırmışız

Kültür olmayan bir yerde bisiklete yatırım mı olur.
Doğru, bisiklet kültürü daha yeni yeni oluşuyor. Bir kıvılcım var ama ateşi harlamaya çalışanlardan çok kovayla su taşıyanlar var maalesef.
İnsan kalitemiz düşük.Trafikte araca yol verince afallıyor insanlar neden yol verdi diye. Treni çoktan kaçırmışız
İnsan kalitemiz ile trafikte birbirine saygı konusunu kastettiyseniz, evet genel olarak seviyemiz düşük. Çoğu kavşakta, geçen araçların belki de 100-150'de 1'i yavaşlayıp yol veriyor. O da eminim ikiteker ile alakası veya geçmişi olan kişi oluyor. Ama yine de ben ufak da olsa bir umutla çıkıyorum her seferinde :)

Arkadaşlar boşuna burada 5 sayfa post atmışsınız. Gran Fondo dan federasyon nasiplenmesin mi ? Belli ki yetmemiş. Yani hizmet gelmesi için federasyona bütçe lazım. Hizmet de işte internet sitesinde yazılar yazıyorlar. Bir de size ücretsiz yarışlar mı düzenleyecekler . Ya da sporun gelişmesi için etkinlikler mi düzenleyecek bırakın böyle düşünceleri . Federasyon dediğin böyle yönetilir. Siz pek anlamıyorsunuz galiba bu işlerden. Yarış isteyen ödeyecek. ( Bu bu ironi postudur. Biri yazar sonra 1 sayfa yazı )
Tam bileniyordum 😇 😇
Bu iş 100 200 katılımcıdan alınacak 50 tl ile olacaksa olsun ama öyle de değil verilen paralar ne bütçesini etkiler ne bir işe yarar. Bu sadece katılmı daha da azaltır bu sadece heves kırar.
yeniyeni12 ye katıldığım konu burada 10 sayfa yazsak ta bir şey olmuyor ya da yaptıklarımız ulaşmıyor. Daha etkili şeyler yapmalıyız eğer bu durumdan rahatsızsak.

@Ceyhun Özkan
Doğru, bisiklet kültürü daha yeni yeni oluşuyor. Bir kıvılcım var ama ateşi harlamaya çalışanlardan çok kovayla su taşıyanlar var maalesef.

İnsan kalitemiz ile trafikte birbirine saygı konusunu kastettiyseniz, evet genel olarak seviyemiz düşük. Çoğu kavşakta, geçen araçların belki de 100-150'de 1'i yavaşlayıp yol veriyor. O da eminim ikiteker ile alakası veya geçmişi olan kişi oluyor. Ama yine de ben ufak da olsa bir umutla çıkıyorum her seferinde :)
Vallahi içimdeki sprinter öldü galiba 🤣🤣 Bisikleti bir hevesle aldım, yatak odasında camaşırlık oldu. Bir soğukluk geldi ama bilmiyorum HAYIRLI inşallah 😑😑

• Üzgün
Tepkiler: ErzincanLee
@cazci yok Modum yaa bu sevda bitmezde 🤣 bu sezon böyle gider.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Federasyon çek elini granfondolardan.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@ErzincanLee Hocam trainer veya roller almayı düşünün isterseniz. Pek ucuz değil, dışarıda sürmek kadar da zevk de vermiyor ama idman yapmak için çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
  • Beğen
Tepkiler: portakallimon
Neresine baksan sacmalık. Milli sporcunun granfondoya katılması mı dersin ? Katıldıgında %50 indirim almasına mı dersin ? Once bindirip sonra indirenlerin mujde vermesine mi dersin ? Granfondo adı ustunde dıyemeyiz belki ama aslında yarış bile olmayan toplu surus etkinliği.

@Erdem Topal size katılıyorum. Ben de granfondoları yarış olarak görmüyorum. Belirttiğiniz gibi toplu sürüş. Toplu sürüş yapmak içinde para verip organizatörleri zengin etmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
SONUÇ OLARAK BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR LAFINI Boşa söylememişler. Tepkiler böyle devam ederse oda kalkar, Spora ve sporcuya destek olsun diye kurulan yerler insanları sömürüyor. Screenshot_20201021-184047.png

• Beğen
Tepkiler: qtay
@Erdem Topal size katılıyorum. Ben de granfondoları yarış olarak görmüyorum. Belirttiğiniz gibi toplu sürüş. Toplu sürüş yapmak içinde para verip organizatörleri zengin etmeye gerek yok.

Granfondolar çok da güzel yarışlardır. Amatör takımların da katıldığı, çalışan, işinde gücünde, hatta çoluk çocuğa karışmış ancak hayatında yol bisikleti önemli yer tutan her yaştan bisikletçinin, sadece bir sağlık raporu alarak, sürekli Eurosport'dan izlediği yarış heyecanını bire bir yaşayabileceği, zaman çipli, hakemli, yolların trafiğe kapatıldığı organizasyonlardır. Böyle organizasyonları yapan kişiler para kazanmasın mı? Meslekleri bu, organizatörlük. Para kazanılmayacaksa neden bu kadar külfetin altına girsinler bu adamlar? Bence profesyonel yarışların bile iptal edildiği böyle bir salgın hastalık döneminde bir şekilde yetkilileri ikna edip, çeşitli izinler alarak granfondo düzenleyen organizatörlere yarış severler ayrıca teşekkür etmelidir.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Geri