ErzincanLee
İnsanı Ayakta Tutan Tek Şey , Ayakları dır. =))
- Tepki
- 2.522
- İsim
- Halil Ekinci
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kültür olmayan bir yerde bisiklete yatırım mı olur. İnsan kalitemiz düşük. Ben ne federasyondan örnek bişeyler nede milletimden trafikte saygı beklemiyorum çünkü bu bir hayal. Trafikte araca yol verince afallıyor insanlar neden yol verdi diye. Treni çoktan kaçırmışızŞu futbola verilen değerin ve yapılan yatırımların çok değil, 1000'de 1'i bisiklet sporuna verilseydi ve yapılsaydı şuan çok farklı konulardan bahsedebilirdik belki de.
@ErzincanLee Ben içindeki sprinter'ı görebiliyorum![]()
Doğru, bisiklet kültürü daha yeni yeni oluşuyor. Bir kıvılcım var ama ateşi harlamaya çalışanlardan çok kovayla su taşıyanlar var maalesef.Kültür olmayan bir yerde bisiklete yatırım mı olur.
İnsan kalitemiz ile trafikte birbirine saygı konusunu kastettiyseniz, evet genel olarak seviyemiz düşük. Çoğu kavşakta, geçen araçların belki de 100-150'de 1'i yavaşlayıp yol veriyor. O da eminim ikiteker ile alakası veya geçmişi olan kişi oluyor. Ama yine de ben ufak da olsa bir umutla çıkıyorum her seferindeİnsan kalitemiz düşük.Trafikte araca yol verince afallıyor insanlar neden yol verdi diye. Treni çoktan kaçırmışız
Tam bileniyordum 😇 😇Arkadaşlar boşuna burada 5 sayfa post atmışsınız. Gran Fondo dan federasyon nasiplenmesin mi ? Belli ki yetmemiş. Yani hizmet gelmesi için federasyona bütçe lazım. Hizmet de işte internet sitesinde yazılar yazıyorlar. Bir de size ücretsiz yarışlar mı düzenleyecekler . Ya da sporun gelişmesi için etkinlikler mi düzenleyecek bırakın böyle düşünceleri . Federasyon dediğin böyle yönetilir. Siz pek anlamıyorsunuz galiba bu işlerden. Yarış isteyen ödeyecek. ( Bu bu ironi postudur. Biri yazar sonra 1 sayfa yazı )
Vallahi içimdeki sprinter öldü galiba 🤣🤣 Bisikleti bir hevesle aldım, yatak odasında camaşırlık oldu. Bir soğukluk geldi ama bilmiyorum HAYIRLI inşallah 😑😑Doğru, bisiklet kültürü daha yeni yeni oluşuyor. Bir kıvılcım var ama ateşi harlamaya çalışanlardan çok kovayla su taşıyanlar var maalesef.
İnsan kalitemiz ile trafikte birbirine saygı konusunu kastettiyseniz, evet genel olarak seviyemiz düşük. Çoğu kavşakta, geçen araçların belki de 100-150'de 1'i yavaşlayıp yol veriyor. O da eminim ikiteker ile alakası veya geçmişi olan kişi oluyor. Ama yine de ben ufak da olsa bir umutla çıkıyorum her seferinde![]()
@Erdem Topal size katılıyorum. Ben de granfondoları yarış olarak görmüyorum. Belirttiğiniz gibi toplu sürüş. Toplu sürüş yapmak içinde para verip organizatörleri zengin etmeye gerek yok.