Scudo Sports

Bisiklet Federasyonu'nun Gran Fondo Aşkı

@ndhakara Mantıklı hatta bir hastag oluşturun onunla birlikte paylaşalım gitsin 20 30 kişi olsak yine yeter yorumcuların dikkatini çeker belki.

Scudo
Gran Fondo organizasyonu düzenlenmesi için kayıt ücretleri toplanır ve oralardan bir ses yükselir. Toplanan paraları gören Bisiklet Federasyonu: o-ney-kardas-yarisini-bana-ver_1943990.jpg

Artık ülkede olan hiç bir şeye şaşıramıyorum. Azıcık konuyla uzaktan yakından alakası olan herkes kendine bir pay çıkarmaya çalışıyor. Yakında yarışların videosu çekilip sosyal medyada paylaşıldığı için TRT payı falan da isterler herhalde.

@Çağdaş78 bence alım satımlar noterde yapılmalı hatta ruhsatlı olsun 🤣🤣 2 yılda bir muayene kasko ve trafik sigortası 😃

@Aykut S. Tv ve radyolar gibi bisikletler de bandrollü mü olsun ? Esegin aklına karpuz kabuğu düşürmek ...😂🤣😄😄😁
Sonuçta bisiklet kullanırken müzik falan dinleyebilirsin. TRT pay almasın mı şimdi bundan:)

Bir g noktamız kaldı. Bu nasıl akıldır mantıktır. Köyün bile bu kadar güdülmez. Ahlâk yoksunu, fırsatçı bir ülKe olduk. Bisikletten vergi al , gümrük vergisini arttır , sanki kur 2 tl imiş gibi. Aliekpres kaçan millete vergi skalasını arttır. Ülkenin ortasına bir meteor düşse ve tüm etçiller ölse

Federasyonun Twitter hesabı bir de eleştiri yapanları, bakın küfür/hakaret değil, engellemeye başladı. Sen hangi hakla bu ülkenin vatandaşını sosyal medyadan engellersin. Vatandaşa her işinin hesabını vereceksin! Forum olarak organize olarak sesimiz çıkmazsa bize de yazıklar olsun!
Not: henüz benim hesabı engellemedi :)

Yanı madem sportif başarı , yaygınlaştırma, gençleri teşvik etme önemli değil . Önemli olan para diyorlar. Kapatsınlar . Çalisan maaşlı varsa onları da çıkarsınlar. Binayı da Bim yada A101 e cevirsinler.
Memlekette nasıl bir yönetim varsa artık sovyet politbüro üyeleri ve normal vatandaş olarak ikiye ayrıldık. Üstelik kaynaklar politbüro üyelerine giderken sıradan vatandaş ağır vergiler rağmen eğitim, sağlık , spor,..... için yine de cebinden para harcamak zorunda.

Troll konu bile sayfalarca giderken bu konunun 2. sayfadan soluğunun kesilmesi aslında çok şey anlatıyor. Federasyon 50 değil 150 TL istese hakkı.
Ne alakası var güzel kardeşim.Niye hakkı olsun.Bu tarz hak verme işi bizim milletimize çok normal gelmekte.Yok öyle bir dünya.
Ayrıca burada yazmak ile olmuyor bu işler organize olup federasyonu e-mail ,tweet vs gibi her yerden saldırı altında tutabiliriz.
İstersen öncülük yap güzel bir metin hazırla paylaş bizde altına imza atalım gönderelim.İstersen federasyon başkanının şahsi cep telefonunu
vereyim mesaj manyağı yapalım adamı ne dersin :D

@ndhakara baksanıza eleştiri yapanları engelliyorlarmış. Benim korkum buraya eleştiri yazarsak yarın birgün kapıya gelip sende bisiklet varmış birader Federasyonu eleştiriyorsun madem ne hakla bisiklete binersin ver bakalım makinayı satıp parasını yandaş mütahite vereceğiz ..... daha iyi koysun diye diyeceklerinden korkuyorum. Pandemi sürecinde göbekli kondisyon bisikleti videosundan anlamamız gerekirdi mesajı.

Ne alakası var güzel kardeşim.Niye hakkı olsun.Bu tarz hak verme işi bizim milletimize çok normal gelmekte.Yok öyle bir dünya.
Ayrıca burada yazmak ile olmuyor bu işler organize olup federasyonu e-mail ,tweet vs gibi her yerden saldırı altında tutabiliriz.
İstersen öncülük yap güzel bir metin hazırla paylaş bizde altına imza atalım gönderelim.İstersen federasyon başkanının şahsi cep telefonunu
vereyim mesaj manyağı yapalım adamı ne dersin :D
Yani yazdığımdan federasyona hak verdiğimi anladıysan ayakta alkışlıyorum. Önceki mesajlarımı da okursan zaten dünden beri bir şeyler yapmaya çalıştığımı görebilirsin. Dün tüm gün Fransa Turu yayınında konu gündeme gelsin diye hem açıktan hem de özelden spikerleri bile sıkıştırıp durdum. Dünkü karmaşada güme gitti sanırım keza Sarper Günsal hesabından bir çok kere federasyona dair yazdı. Umarım bugün yayında bahsederler.
Öncülük et de imza atalım da pırıl pırıl sürü hissiyatı ki dün konudaki bir mesajımda da akılda kalıcı bir hashtag açalım, sesimizi duyuralım susarsak da bu da bizim ayıbımızdır dedim. Dünden beri kısa akılda kalıcı bir şey çıkarmak için de kafa kurcaladım ama aklıma bir şey gelmedi. İçimizde reklamcı ya da metin yazarı biri varsa el atsa 10 numara olur.
Mesajı ister özelden paylaş ben buraya koyayım istersen buradan paylaş ben mesaj çekerim. Federasyon başkanı olmak böyle bir şey; kamuya açık ulaşılabilir bir koltuktan oturup rahatsız olursa da istifa edip sessiz, izbe bir köşede kondisyon bisikletinde göbeğe kat çıkmaya devam edebilir :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Yani yazdığımdan federasyona hak verdiğimi anladıysan ayakta alkışlıyorum. Önceki mesajlarımı da okursan zaten dünden beri bir şeyler yapmaya çalıştığımı görebilirsin. Dün tüm gün Fransa Turu yayınında konu gündeme gelsin diye hem açıktan hem de özelden spikerleri bile sıkıştırıp durdum. Dünkü karmaşada güme gitti sanırım keza Sarper Günsal hesabından bir çok kere federasyona dair yazdı. Umarım bugün yayında bahsederler.
Öncülük et de imza atalım da pırıl pırıl sürü hissiyatı ki dün konudaki bir mesajımda da akılda kalıcı bir hashtag açalım, sesimizi duyuralım susarsak da bu da bizim ayıbımızdır dedim. Dünden beri kısa akılda kalıcı bir şey çıkarmak için de kafa kurcaladım ama aklıma bir şey gelmedi. İçimizde reklamcı ya da metin yazarı biri varsa el atsa 10 numara olur.
Mesajı ister özelden paylaş ben buraya koyayım istersen buradan paylaş ben mesaj çekerim. Federasyon başkanı olmak böyle bir şey; kamuya açık ulaşılabilir bir koltuktan oturup rahatsız olursa da istifa edip sessiz, izbe bir köşede kondisyon bisikletinde göbeğe kat çıkmaya devam edebilir :)
Sen buraya mesaj atılmıyor diye Federasyonun 50 değil 150 almasını haklı görür gibi mesaj atarsan bu tarz bir cevap ile karşılaşırsın.Buda çok normal.Senin kimi sıkıştırıp
sıkıştırmadığını yada eylemlerini tam olarak ifade etmezsen biz bunları bilemeyiz değil mi ?Ben kendi adıma federasyona duyduğum sıkıntıyı anlatan bir e-mail gönderdim.
istenirse birleşip de mail atılır.Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: qtay
Bisiklet federasyonu yetersiz insanlardan oluşan bir kurum. Bu tepkilere yanıt vermeleri konusunda da maalesef karamsarım. Olmazsa bir sonraki Gran Fondo'da "Federasyon benden 50 TL dızladı" yazılı A4 kağıtlarını formalarımıza yapıştırırsak daha çok dikkat çekeriz :D

Sen buraya mesaj atılmıyor diye Federasyonun 50 değil 150 almasını haklı görür gibi mesaj atarsan bu tarz bir cevap ile karşılaşırsın.Buda çok normal.Senin kimi sıkıştırıp
sıkıştırmadığını yada eylemlerini tam olarak ifade etmezsen biz bunları bilemeyiz değil mi ?Ben kendi adıma federasyona duyduğum sıkıntıyı anlatan bir e-mail gönderdim.
istenirse birleşip de mail atılır.Saygılar.
Hukuk hocam vardı sınavlarda sınav öncesinde soruları anlamak da sınava dahil derdi de o zaman yadırgardık. Zaman haklılığını tekrar tekrar gösteriyor. Ki "de/da" ayrımı pratiği bile yazma, okuma ve anlama ilişkisini fazlası ile ortaya koyuyor. Her neyse e-posta güzel girişim ama tekil olunca bunların bir kulağından girer diğerinden çıkar.
Dediğim gibi hashtag fikri olan var mı, sosyal medyadan darlayalım. :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Gençlik ve spor Bakanlığı, cumhurbaşkanlığı, federasyon, bunlardan oluşan bir etiket ile hastag oluşturun paylaşalım dedik. Kimseden ses çıkmıyor. hatta eurosport sunucularina etiketleyerek dile getirmelerini isteyebiliriz. Bizdeki mantık her zaman olduğu gibi düz, bir işe yaramaz düşüncesi ile geçiştirmek, Yahuu birşeyleri fiili olarak uygulamadan bu kanıya nasıl varılabiliniyor. Anlayamıyorum🙄🙄

Geri