Yani yazdığımdan federasyona hak verdiğimi anladıysan ayakta alkışlıyorum. Önceki mesajlarımı da okursan zaten dünden beri bir şeyler yapmaya çalıştığımı görebilirsin. Dün tüm gün Fransa Turu yayınında konu gündeme gelsin diye hem açıktan hem de özelden spikerleri bile sıkıştırıp durdum. Dünkü karmaşada güme gitti sanırım keza Sarper Günsal hesabından bir çok kere federasyona dair yazdı. Umarım bugün yayında bahsederler.
Öncülük et de imza atalım da pırıl pırıl sürü hissiyatı ki dün konudaki bir mesajımda da akılda kalıcı bir hashtag açalım, sesimizi duyuralım susarsak da bu da bizim ayıbımızdır dedim. Dünden beri kısa akılda kalıcı bir şey çıkarmak için de kafa kurcaladım ama aklıma bir şey gelmedi. İçimizde reklamcı ya da metin yazarı biri varsa el atsa 10 numara olur.
Mesajı ister özelden paylaş ben buraya koyayım istersen buradan paylaş ben mesaj çekerim. Federasyon başkanı olmak böyle bir şey; kamuya açık ulaşılabilir bir koltuktan oturup rahatsız olursa da istifa edip sessiz, izbe bir köşede kondisyon bisikletinde göbeğe kat çıkmaya devam edebilir