wildboytam35
Üye
- Tepki
- 40
- İsim
- Fahri
- Bisiklet
- Kron
Merak ettim netten bakayım dedim ama gerçekten çok az online bilgi mevcut bu konuda. Akıl vermek gibi olmasın ama sizin yerinizde olsam direk Bisiklet federasyonu ile iletişime geçerdim, hiç değilse sağdan soldan gelecek bilgiler ile kafanızı bulandırmamış olur ve direk işin ana kaynağından bilgi almış olursunuz.Bisiklet kulübümüzü kurma aşamasındayız neler gerekli neler yapmalıyız bu konuda ? Daha önce kuran arkadaşlar dan yardım bekliyoruz.Saygılar...
Kurulmuş olan bazı kulüpler var onlardan yardım istedim bakalım gelen bilgiler doğrultusunda burada güncel bilgileride paylaşırım.Saygılar.Merak ettim netten bakayım dedim ama gerçekten çok az online bilgi mevcut bu konuda. Akıl vermek gibi olmasın ama sizin yerinizde olsam direk Bisiklet federasyonu ile iletişime geçerdim, hiç değilse sağdan soldan gelecek bilgiler ile kafanızı bulandırmamış olur ve direk işin ana kaynağından bilgi almış olursunuz.![]()
Henüz başvurmadım.Teşekkür ederim.Sivil toplum ilişkileri Müdürlüğü ne başvurdunuz mu acaba İnternet sitelerinde yardım alabilir telefonla arayarak prosedürün işleyişi hakkında bilgi edinebilirsiniz iyi çalışmalar dilerim