Scudo Sports

Bisiklet Federasyonu Hazırlık Kampı 23 Ocak- 6 Şubat

@muamyildiz

"Burası Türkiye" der gibi bir halin var Muam. Haklısın.

Scudo
*Kampa alınabilenlere tebrikler.
*Sporcuların kampa alınmalarını sağlayan yetkililere de tebrikler.
*Gittiklerine pişman olanlar için yazık.
*Orada olmayı hakeden veya isteyenler (farklı şeyler olsa da bazı insan ister ama gerçekten bazı sebeplerden gidemez) için iyi şanslar.
*Kampta zaten bulunanlar için başarılar ve kaybetseler de bu insanlar bizim sporcularımız.Ama yanlış olan bir sporcu kaybettiğinde yuhalamak yerine nerede yanlış/eksik yapıldı da bu sonuç doğdu deyip farkına varmamak ve düzeltmeye gitmemek olur.
*Tabi bazıları da gerçekten haketmedikleri halde bir yere gelebiliyorlar ve işte onlar için ne kadar idealist yaklaşımla soru sorup çözümlemeye gitmeye çalışsanız da sonuç vermez.Çünkü kişisel disiplinden yoksun, sporcu karakterine sahip olmayan, kestirmelerle/dopinglerle/sağlıksız ama itici takviyelerle küçük oynayıp, ülkemizde isim yapan ama büyük arenaya çıkınca da balon gibi sönen kişiler olmamalı.
Tekrar başarılar.

Bu ülkede hakınız savunmak bile şuç oluyor,sizi düşman görüyorlar.Arkanızda bir tanıdığınız yoksa hiçe sayılıyorsunuz.yarışa girmeyeni bile alırlar bu kafayla öyle bile oluyor nerdeyse iyi gözlemliyor hocamız ne diyelim. gerekli açıklmayı alamadık kendilerinden.geçen senenin fedrayson yarışlarına sizlerde baksanız.anlarsınız kimin gidip gitmiycegini kampa ,federasyon sitesinde sonuçlar göz atın zor değil göreceksiniz.bunu yarışmayan bili anlar .

Haklısınız bu ülkede tanıdık bi hakeminiz olsa bile yeterli olur sanıyorum antremana bile gerek kalmaz.yarşlarla uzaktan yakından ilgilenıyorum ama herşey ortada zaten boyle devam ederlerse sporcuları kendılerıne kustururerek yarısıcak adam bulamıyacaklar adam kayırmışlar bence

(link)

lınk herseyı anlatıyor

@glopusgold

Fakat bu olayla yapılan hakem hataları tamamen farklı. Alanya yarısında yapılan hakem hatalarını ve neden oldugunu burada ayrıntılı olarak tartışmıştık. Forumda biraz araştırma ile bulunabilir.

İnşallah bu sezon yarış yönetimi konusuna hata yapılmaz. Karışık bir olay bir anda cok fazla etmen ile uğraşmak zorundasınız. Fakat bu kadar da zor değil yahu.

Olayı bana döndürmezseniz sevinirim. Ben ne kimseyi suçladım, ne hakkı olanlara hakkı verilmiyor diye bir yorum yaptım. Türkiye genelinde durum budur. Sanki ben kendi hakkımı istiyormuşum da verilmiyormuş gibi yazı yazmışım da buna çeviriyorsunuz. Yazılarınıza dikkat ederseniz sevinirim. Konuları saptırmayın.

Arkadaşlar çoğunuza katılıyorum evet bu kampa gitmeyi hakeden bir çok arkadaşım var ama bakıyorum ki bazı yarışlarda görmediğim isimler bile bu listede kısaca ucı listesine bakın...
Benim yarışlarda gözmemim ise genelde Türklerin ilk sıradakilerin bu listede olmadığını farkettim.
açık söylemek gerekirse bu liste hiç iç açıcı değil ve genç arkadaşlar için hiç iyi olmayan sonuçlara varıyor ve bir çok tanıdığım genç arkadaşlarım bu sporu bırakacağını söylüyor.

su guzelım ulkemde adam kayırma akrabaya tanıdıga torpıl ne zaman bıtıcek cok merak edıyorum zaten hep bu adam kayırmalar yuzunden gercekten o yerlerı hakeden ınsanlar golgede kalıyor ve haketmeden gıden ınsanlar bı basarı gosteremeden gerı gelıyorlar sonrada bız nıye ılerlemıyoruz bız nıye sporda gerılerdeyız falan fılan kıl tuy gecın bu ıslerı ne bu ulkede spora saygı var nede sporcuya herkes bı rantın pesınde gerısı yalan

• Beğen
Tepkiler: hacı
Federasyona ulaşmaya çalışıyoruz olmuyor mail kutuları dolu anladıkta,Faksları da gören yok sanırım.gerekli açıklmayı alamadık hocamızdan halen.Arayıp konuşsam yine başa dönüyoruz.

Geri