Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Ben tanımam hiç duymadım adını ama anladığım kadarıyla Türk bisiklet camiasında tanınan bilinen bi abimiz, Kudret Er vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
(link)

Kendisiyle daha önce bir röportaj yapılmış. Eskilerin böyle hikayelerini dinlemek, okumak bir başka keyifli geliyor.

Scudo
Nihayet bir ses.

(link)

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Kazanmaya doymayan Pogi, daha da çok Zafer peşinde olacakmış, biri bu haylazı durdurmalı:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Israel Premier Tech takımı NSN Cycling Team olmuş be İsveç takımı olarak devam edecekmiş. Premier Tech de zaten başka bi takıma -sanırım world tour olmayan bir takıma- sponsor olduğunu duyurmuştu geçtiğimiz günlerde..

Israel Premier Tech takımı NSN Cycling Team olmuş be İsveç takımı olarak devam edecekmiş. Premier Tech de zaten başka bi takıma -sanırım world tour olmayan bir takıma- sponsor olduğunu duyurmuştu geçtiğimiz günlerde..
iki ülke isimleri bir birine çok yakın.. isveç değil, isviçre olacaktı :)

iki ülke isimleri bir birine çok yakın.. isveç değil, isviçre olacaktı :)
İngilizce’nin beynimden koşarak uzaklaştığı bir ana denk geldiğinde okumuşum muhtemelen haberi. Biraz önce yürürken aklıma geldi, lan dedim ben Swiss’i İsveç diye yazdım tü allah kahreylemeye beni dedim. Koşa koşa foruma geldim düzeltmek için ancak kaçmamış gözlerden, yakalanmışım 😃

İngilizce’nin beynimden koşarak uzaklaştığı bir ana denk geldiğinde okumuşum muhtemelen haberi. Biraz önce yürürken aklıma geldi, lan dedim ben Swiss’i İsveç diye yazdım tü allah kahreylemeye beni dedim
Kendine haksızlık etme brocuğum.Forumcak çok büyük travmalar yaşadık.Yaşadığın ,yaşadığımızın şeyin adı: ''Tevfik effect''.

Film izliyorum yaw bu Kıvanç tipsizleşmiş diyorum.Kardeşim de abi o Kıvanç değil ki İlyas Salman diyor.Lan Tevfik, lan Tevfik :snzdglsn:

Kendine haksızlık etme brocuğum.Forumcak çok büyük travmalar yaşadık.Yaşadığın ,yaşadığımızın şeyin adı: ''Tevfik effect''.

Film izliyorum yaw bu Kıvanç tipsizleşmiş diyorum.Kardeşim de abi o Kıvanç değil ki İlyas Salman diyor.Lan Tevfik, lan Tevfik :snzdglsn:
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır.

İngilizce’nin beynimden koşarak uzaklaştığı bir ana denk geldiğinde okumuşum muhtemelen haberi. Biraz önce yürürken aklıma geldi, lan dedim ben Swiss’i İsveç diye yazdım tü allah kahreylemeye beni dedim. Koşa koşa foruma geldim düzeltmek için ancak kaçmamış gözlerden, yakalanmışım 😃
o 2 ülkeyi herkes karıştıyor yav. isveç norveç danimarka belçika belçika hollanda tekerlemesini öneriririm :D

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri