- Tepki
- 19.382
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
"Yalnızca 15 kilogram ağırlığa sahip olması ile dikkat çeken"Engin bilgiyle yazılmış, "Düz ayak teknolojisi sayesinde herkes tarafından kolayca kullanılabilir ", "Krom yapısı, uzun bir kullanım ömrü sunuyor", "54 cm kadro boyu sayesinde herkes tarafından kolayca kullanılabilen rahat bir tutuş sağlıyor", "V fren sistemi ve KMC zincir ise bu güvenliği arttıran özellikler arasında" gibi ilginç bilgiler içeren bir şehir bisikleti önerileri içeriği: (link)
Her daim kendime güvenirim. Benim de bir kaşem var. 2000 euro için kılımı kıpırdatmam.Hem adamların işini görecem karşılığı 2000 eurocuk mu? Bu Hollandalılar da çok cimriymiş beya. 2000 euro artı 32'li paket tuvalet kağıdına çözerim işlerini.Odul de 2000€, kendine guvenenler cozumlerini gonderebilir.
Her daim kendime güvenirim. Benim de bir kaşem var. 2000 euro için kılımı kıpırdatmam.Hem adamların işini görecem karşılığı 2000 eurocuk mu? Bu Hollandalılar da çok cimriymiş beya. 2000 euro artı 32'li paket tuvalet kağıdına çözerim işlerini.
Bizim "mahşerin beş atlısı" oraya da mı dadanmış?Proje kazanirsa uygulama icin de 45000€ butce ayirmislar. Yine muteahhitleri kayirmislar.
Bizim "mahşerin beş atlısı" oraya da mı dadanmış?![]()
Aylık geçecek bisiklet garantisi vermişler mi müteahhitlere?Proje kazanirsa uygulama icin de 45000€ butce ayirmislar. Yine muteahhitleri kayirmislar.
Aylık geçecek bisiklet garantisi vermişler mi müteahhitlere?
Oyle bir konseptin varligindan haberleri yok buyuk ihtimalle. Ben bunu anlatayim yerlinin birisine ne tepki gosterecek merak ettim simdi.
O iş tr de konya gibi düz ayak şehirlerde düzgün çalışır çalışırsa. Ankara - İstanbul / nişantaşı, beşiktaş, üsküdar gibi yerlerde biraz zor.Pandemi ile beraber eve teslimatlar artmis dogal olarak. Market alisverisleri gibi ayni gun icerisinde, kisa mesafe teslimatlari icin en verimli yontemlerden birisi ise kargo bisikletleri. Kargo bisiklet satislari Avrupa'da 2020 yilinda gecen yila gore %38.4, 2021 yilinda ise %65.9 artmis.
Bir ara sok ya da migrostu sanirim, 3 tekerlekli bisikletin arkasina sepet takarak "evlere bisiklet ile teslimat yapiyoruz" diye sekil yapmisti, ne oldu sonrasi bilmiyorum ama bu isi surdulebilir ve verimli hale getirmek icin en iyi yontemlerden birisi kargo bisikleti.
(link)
O iş tr de konya gibi düz ayak şehirlerde düzgün çalışır çalışırsa. Ankara - İstanbul / nişantaşı, beşiktaş, üsküdar gibi yerlerde biraz zor.
Yokuş, Dar sokaklar, Bilinçsiz sürücü dolu bir trafik. Motor kuryeler bile bazen yolda ilerleyemiyor öylece araçların arasında sıkışıp kalıyor. Dik bayırda, trafiğin devamlı sıkışık olduğu, kaldırım bile olmayan bir yolda bisikletli kuryelik yapacak kişileri şimdiden tebrik eder bacaklarına kuvvet dilerim.Sebep?
Yokuş, Dar sokaklar, Bilinsiz sürücü dolu bir trafik. Motor kuryeler bile baze yolda ilerleyemiyor öylece araçların arasında sıkışıp kalıyor. Dik bayırda, trafiğin devamlı sıkışık olduğu, kaldırım bile olmayan bir yolda bisikletli kuryelik yapacak kişileri şimdiden tebrik eder bacaklarına kuvvet derim.