Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Scudo
Ahmetgitar , sosyal güdülere değinmiş...
Bisiklet sürmek toplulukla güzel...
(link)

BİSİKLET HAYAT KURTARIR!
Yol kenarında bıraktığı bisiklet hayatını kurtardı
Kars’ta çıktığı bisiklet turunda tipiye yakalanan bisikletli, donmak üzereyken son anda İl Özel İdaresi ekiplerince kurtarıldı. Bisikletçinin hayatını yol kenarında bıraktığı ‘bisiklet’ kurtardı.
(link)

@seko35.50 , arkadaşımızın şansı yaver gitmiş..Bisiklet ile yola çıkmadan hava durumunu iyice süzmeliydi...Kurtarma ekibi oraya gelmese bisikleti de onu kurtarmaya yetmeyebilirdi...

@seko35.50 , arkadaşımızın şansı yaver gitmiş..Bisiklet ile yola çıkmadan hava durumunu iyice süzmeliydi...Kurtarma ekibi oraya gelmese bisikleti de onu kurtarmaya yetmeyebilirdi...
Kesinlikle haklısınız hele Kars gibi kara kışın sert geçtiği bir yerde,zaten röportajda ellerimi ayaklarımı hissetmemeye başlamıştım demiş,ucuz atlatmış abimiz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Muğla’da ‘Antik Pedal’ için 1.2 milyon destek
Fethiye ve Seydikemer ilçeleri ortak projesi ‘Antik Pedal ’ GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) tarafından 1 milyon 294 bin 958,60 TL destek almaya hak kazandı.
(link)

(link)

Bir başka turcu haberini de ben paylaşmak istedim. En sondaki cümlelere de özellikle dikkat çekmek isterim.

Yüz maskeleri İngiltere'de bisikletçiler için zorunlu hale getirildi...
(link)
Karpuz kabuğu anıştırması gibi olmasın da...

Hurda aracını getirene elektrikli bisiklet desteği...
(link)

Bisiklet satış ve fiyatları salgın etkisiyle arttı..
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bisikletliler Meclisi Başkanı Murat Pekeser: Satışlar arttı ancak kullanıma yansımadı...

(link)

İstanbul'da çöken binada bisiklet dükkanı olan adam, dün gece kapı kapı dolaşıp binayı tahliye ettirmiş..
(link)

Uzun vadeli olmasinin sebebi nedir acaba?

Trilyonluk yatirim gerekiyor sanki

Senelik 20 milyon garanti geçişli , sayı tutmadığı zaman da halka ödetmeli bir sistem düşünüldüğü için , bunla alakalı geliştirme sürecinden dolayı galiba abi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy ve Feunard
Mersin'de 18 yıl önce geçirdiği trafik kazasında sol bacağını kaybeden Ahmet Dönmez, tek bacakla pedal çevirerek hayata tutunuyor.
(link)
İnsan yeterki binmek istesin,bahaneler havada kalıyor.

Balıklıgöl’ün suyu çevre bilinci için bisikletle Van Gölü’ne götürülecek Balıklıgöl’den aldıkları suyu bisikletle Van Gölü’ne götürecekler Çevre bilinci için 550 kilometre pedal çevirip Balıklıgöl’den aldıkları suyu Van Gölü’ne dökecekler

(link)

Son zamanlarda çoğalan bu tarz etkinlikler, bisiklet dünyasını insanlar tarafından iyi tanımasını sağlıyor. Bu fikirlerinden dolayı onları tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun.

Çevre sorunlarını ve şehirlerin içinde bulunduğu yığınla açmazı gördükçe bu bakanlığın vaatlerini ciddiye almakta zorlanıyoruz..

Geri