Scudo Sports

Bisiklet Dünyasından Haberler

Scudo
Salcano, Kırklareli'nde kadro da üretebileceği bir fabrika kuruyormuş. Link paylaşamadım, kıdemsizim galiba :)

• İnanılmaz
Tepkiler: Hami Bulut
Fransız öğretmen çift bisiklet turuna Türkiye'de başladı...
(link)

Salcano, Kırklareli'nde kadro da üretebileceği bir fabrika kuruyormuş. Link paylaşamadım, kıdemsizim galiba :)
İş için başvursak mı :) memleketim diye söylemiyorum, hem şehir güzel, hem de iş güzel :)

3567800.jpg

AAA
İzmir’in Bergama ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Emine Aktürk, bir yıl önce konulan meme ve lenf kanserini tutkuyla bağlı olduğu bisiklet sevgisi ile yenmeyi başardı, herkese örnek oldu.

(link)

İSTANBUL’DAKİ BİSİKLET YOLU AĞI GENİŞLİYOR...
(link)
Sürülemeyen bisiklet yolunu ne yapayım? Halkımız sağolsun, maviyi çok seviyor. Son tecrübemden sonra ruh sağlığımı korumak adına bisiklet yolunu kullanmama kararı aldım. Bunun için ceza yiyeceksem de razıyım.

TÜRKİYE COĞRAFYASI BİSİKLETLİ MACERA YARIŞI
MACERAYA PEDALLA...

(link)

(link)
Bu adam durmak bilmiyor! Türkiye’yi 7 kez turladı
Gaziantep'te 42 yaşındaki Ömer Töremen, 'siyah çekirge' ismini verdiği bisikletiyle 79 bin kilometre pedal çevirerek Türkiye'yi 7 kez turladı. Dört yıldır durmaksızın dağ, bayır pedal çeviren Töremen, hedefinin dünya turuna çıkmak olduğunu söyledi. Takdire şayan bu arkadaşın azmini okuyunca,aslında bir iki günlük tura çıkmak için edindiğimiz ekipmanlar,harcanan onca para,onuda alayım bunuda alayım derdinin ne kadar boş olduğunu,insan istedikten sonra imkansızlıklarla bile bu işin nasılda yapılabildiğini gözler önüne seriyor,senin setin clarismi xt mi diye tartışırken,adamın ayakkabısı yok daha! terlikle sürüyor :acpsnr: Montun softşelmi,forman teri dışarımı atıyor içerdemi tutuyor...

@seko35.50 Into the Wild olmuş bu.

Saçma gündelik kaygıları bırakıp alıp başını gitmenin dayanılmaz hafifliği çekici geliyor ama kurulan sistemde kolay değil gerçekten.

Belki de kurulan sistemde kolay olsaydı bu kadar çekici gelmezdi.

Bu adam durmak bilmiyor! Türkiye’yi 7 kez turladı
"Doğada bulduğum ahududu, kuşburnu, böğürtlen elma, armut tarzı orman ürünleri ile besleniyorum. Günlük giderim 1-2 lirayı aşmıyor. Maddiyat olarak varlığım var ancak ben bu hayatı tercih ettim” dedi.
Kendisini tebrik ediyorum fakat birader izin verin de şu kısma biraz şüpheyle yaklaştığımı söyleyebileyim.

"Doğada bulduğum ahududu, kuşburnu, böğürtlen elma, armut tarzı orman ürünleri ile besleniyorum. Günlük giderim 1-2 lirayı aşmıyor. Maddiyat olarak varlığım var ancak ben bu hayatı tercih ettim” dedi.
Kendisini tebrik ediyorum fakat birader izin verin de şu kısma biraz şüpheyle yaklaştığımı söyleyebileyim.
Tabi canım mizansen barındırmıyor değil içinde,hergün böğürtlenle ahududuyla beslendikmi ishalden ölürüz turun başında:komik::komik: Bende adettendir zaten gittiğim yerlerin yöresel lezzetlerine bakmadan dönmem dönemem.
Saçma gündelik kaygıları bırakıp alıp başını gitmenin dayanılmaz hafifliği çekici geliyor ama kurulan sistemde kolay değil gerçekten.
Aynen öyle,alayım başımı gideyim dedinmi,döndüğünde hiçbirşey bıraktığın gibi kalmaz:komik:

Fransız seyyah, bisiklet tramvayına hayran kaldı..

(link)

Son düzenleme:
Buyrun burdan yakın🧐 Boris nede olsa dedelerin Türk tabi ondan böyle modern düşünüyorsun aferin sana adamım😬258378 dosyayı görüntüle
Olsun, bizim başkanda paket paket çay dağıtıyor, afiyetle için diyor. Ha bisiklet bakım kupuno, ha çay paketi.
Bu düşünce yapısıyla ben Boris'in bizim ecdadımızla alakası olduğunu düşünmüyorum. Bir taraf seni bir paket çaya muhtaç ediyor, diğer taraf sağlıklı yaşam için seni teşvik ediyor.

Geri