Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
Kitaplar diyebilirim. Kütüphanemi tasarlayıp, amatörce birşeyler çıkardığımı düşünüyorum. Kitap almayı çok seviyorum. Şuan izindeyim. 25 tane yeni dost edindim hamd olsun. :)

Bir pozitif bilimci olarak edebiyat, şiir ilgili çekiyor, ilgilendikçe rahatlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
Bende plak kolleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Mümkün olduğunca orjinal basıldığı yıl olan plakları bulup arşive katıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: sürma
TSM plakları ve haliyle pikaplar ilgimi çekiyor . iş sonrası bisikletten önce akşamları fıtnessla ilgileniyorum güzel oluyor.

Bisiklet harici yazılımdan başka uğraşım yok. Oyun pek sevmiyorum zaten bisiklet harici zamanımın hepsi bilgisayar başında geçiyor malum ekmek parası

• Beğen
Tepkiler: ones
Amatör olarak fotoğrafçılık fakat bisiklet gelince fotoğraf konusunda biraz telefon fotoğrafçılığına kaymak durumunda kaldım :)

Remix,bazende kendi şarkılarımı yapıyorum.Aslında dj im ama artık İstanbul,özellikle de taksim gece hayatı bana göre değil gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Amatör olarak kara düzen bağlama çalıyorum, kısa sap ve notalar için eğitim almayı düşünüyorum, fitnesse gidiyorum, bir ara yazılıma sarmıştım html ve css3 öğrenip site yaptım daha sonra php ile python başlngıç seviyesinde bıraktım biraz zaman ve kafa gerektiriyor bazı problem ve çözümler için yardımlar gerekiyor, bir kaç wordpress site ve temalarını yapmıştım daha sonra iş yoğunluğundan dolayı ara verdim gitti, bunların haricinde bisikletle gezmek, starbucks’da filtre kahve içmek :)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Balığa merak sardım aldım bir olta takımı henüz gitmeye fırsatım olmadı ama başladık bir yerden :) :) :)

• Beğen
FRP oynuyorum.

Oynamak isteyen varsa her pazar Bakırköy'de Çamlaraltı'ndayız.
Gruba 5. oyuncu alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
kitap yazma uğraşım var. inşallah bir iki ay içerisinde bitireceğim. gitarla uğraşıyorum ama yeterince sabrım ve yeteneğim yok o konuda :)

• Beğen
Öğrenciyim hala ne yazık ki başka bir işle ugrasamiyorum..:eek:

cryptocurrency borsasıııııı uykularım kacıyor :(

Geri