Forumdaki arkadaşların bisiklet dışında çok güzel uğraşları varmış vaktim olmadığı için hepsini okuyamadım ama özellikle karton modeller gözüme çarptı sorusu olursa elimden geldiğince cevaplandırabilirim
ben de Plastik modelcilik, Karton Modelcilik, Derslerim ve uğraraşan var mı bilmiyorum ama bir site tasarlamak istiyorum yardımı dokunabilcek olan arkadaşlar mesaj atabilirler
Saygılar
2 yi saymıyorum. cryengine2 ve son oyun.. sonuncuyu oynamak için donanımım yok. extra beslemeli ekran kartı istiyor.. ama ben başkasını oynamadım.. bide most wanted.. kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum..
Kitap okumak, puzzle yapmak ve kahve içmek diyebilirim. Puzzle yapmadıysanız başlayın derim. Panoramalar bitince çok güzel oluyor. En önemlisini unutmadan, 4 tekerlekli bir italyanı beslemek. Usta oldum sayesinde
Euro Truck Simulator 2'yi dene. Direksiyonun varsa efsane oyun. Volvo FH16 ile tır sürmenin keyfi bambaşka. Yanına da kahveni alıp arkadan sevdiğin müziği açıyorsun, grafiklerin içinde bir süreliğine de olsa kendini Avrupada hissediyorsun
Not: mümkünse bu arada sesi duyulacak şekilde tv ve Türk radyosu açık olmasın.