Scudo Sports

Bisiklet dışında nelerle uğraşıyoruz?

Scudo
ben devlete atanmaya uğraşıyorum yoksa yapacak iş çok :aglyrmngaa:

• Beğen
Tepkiler: venom09
[

IMG_20170314_122056096.jpg IMG_20170314_122257353.jpg IMG_20170401_105509904.jpg

Kemane ustasıyım.Müzik aletleri satıyorum. Amatör olarak da klarnet , gitar, bağlama ve piyano çalıyorum.

Fotoğraf, Ney üfleme, Youtube içerik hazırlama, ahşap boyama, mesleki olarak Teknik Ressamlık CAD tasarım.

Forumdaki arkadaşların bisiklet dışında çok güzel uğraşları varmış vaktim olmadığı için hepsini okuyamadım ama özellikle karton modeller gözüme çarptı sorusu olursa elimden geldiğince cevaplandırabilirim
ben de Plastik modelcilik, Karton Modelcilik, Derslerim ve uğraraşan var mı bilmiyorum ama bir site tasarlamak istiyorum yardımı dokunabilcek olan arkadaşlar mesaj atabilirler
Saygılar

Yazılım ile uğraşıyorum. Aynı zamanda aktivistim.

@Afyon35
Ben site tasarımına yardımcı olurum. Html, css, javascript.

• Beğen
Tepkiler: halisdonmez
Ben de şu 2 kitabı okudum yakın zamanda:):harika:
20170711_155551 -.jpg
Bir de Battlefield 4 oynuyorum :D:D

• Beğen
@Satı bey Tesekkurler bende sizi tanıyorum isim olarak :)

@Afyon35 ben plastik modelcilikle ugrasıyorum sıze yardımcı olabilirim

@Emre Yönlüer
hocam size crysis oyununu tavsiye ederim. Türkçe bi oyun. diğerlerine dönüp bakmazsınız. :)

@venom09
İlk çıkanı oynamıştım ama Battlefield daha güzel bence:)
Daha gerçekçi ayrıca:harika:

• Beğen
2 yi saymıyorum. cryengine2 ve son oyun.. sonuncuyu oynamak için donanımım yok. extra beslemeli ekran kartı istiyor.. ama ben başkasını oynamadım.. bide most wanted.. kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
2009 yılında Rhinoceros 3d programında çizmiş olduğum araç modelim.

(link)

Kitap okumak, puzzle yapmak ve kahve içmek diyebilirim. Puzzle yapmadıysanız başlayın derim. Panoramalar bitince çok güzel oluyor. En önemlisini unutmadan, 4 tekerlekli bir italyanı beslemek. Usta oldum sayesinde :D

• Beğen
@meiakanze
Aynen bende oyle, insanlarla ugrasmak, onlari mutlu etmek gercekten zor is..

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@venom09

images

Euro Truck Simulator 2'yi dene. Direksiyonun varsa efsane oyun. Volvo FH16 ile tır sürmenin keyfi bambaşka. Yanına da kahveni alıp arkadan sevdiğin müziği açıyorsun, grafiklerin içinde bir süreliğine de olsa kendini Avrupada hissediyorsun :D

Not: mümkünse bu arada sesi duyulacak şekilde tv ve Türk radyosu açık olmasın. :harika:

• Beğen
Geri