Scudo Sports

Bisiklet değil ama manytak bişeymiş...

adincer

Üye
Tepki
41
Kusurabakmayın burdan daha uygun biyer bulamadım bu konuyu açmak için.
Bu videodaki aletin ismi nedir? Çok hoş bişeye benziyor.Türkiyede yokmudur acep?

(link)

• Beğen
Tepkiler: BEfe ve eYa
Scudo
ben outdoor ürünler satan bir kaç internet sitesinde görmüştüm ama fiyatını hatırlamıyorum ama çok güzel bişey

@deadlyman

Gerçekten mükemmel. Umarım yaygınlaşır benim yaş geçmeden. Bu arada hiç nasıl duruduklarını göstermedi düşüşler çok çılgınca olabilir surat üstü.. :8

Ebay da da 400 dolar civarında.
Denemek isterdim açıkçası.Düşmeye razıyım...

türkçe karşılığı kanguru ayaktır.Benim de bir sorum var bu alet salt bir eğlence aracı mı yoksa bisklet gibi hem ulaşım hem eğlence aracı olarak kullanılabilir mi?

bende bunları ilk 2008 olimpiyatlarda bir tanıtım filminde gördüm eğer çin e yakınlarınız giderse isteyin kesin vardır orada:D:D:D

İnanmazsınız ama ilk gördügümde bunları insan diyemedim. Bunlar evrim geçirmiş insanlar gibi cehennem zebanileri sandım bi an:D Ama sonra olayın ipligi çözlüverdi:eek: İşte müthiş buluş ="POWERRIZER";)
Gerçekten mükemmel ötesi bir alet! Kullanmak istemeyen insanı tanımıyorum!
İçim cız etti valla Türkiye ye Allah rızası için biri getirirse ilk talipli benim bu arada :eek:!

bu tür aletleri özürlü olimpiyatlarında koşucu yarışçılarda kullanıyorlar.Böyle bi dal var.Koşucuların bacaklarından biri yada ikisi olmadığından bu tür aletlerle koşarak yarışıyorlar.Ve bu tür bi aletle 1 adımda 4 metre kadar ilerleyebiliyorsunuz. :eek:

@sirakuza

ulaşım olarak nasıl kullanılsın yav. yolda çevirirler "hello, kaç vites, kaç metre çıkıyo" diye :D

@sezarr38

bence isterse 20 ytl olsun bu alet çinden alınmaz bir zıplarsın çıt:D:D:D:D

internette tvde görüp hayran olduğum aletlerden birisidir bi sitede 150 € ya vardı

Dehset bişey bu ya, hayran kaldım... ama aynı zamanda çok da tehlikeli bişeye benziyor... adrenaline saçıyor ya :)

pogo sopasını tercih ederim çok sert atlamalarda kırılır gibi geldi
pogo sopasında öyle bi sörun olmuyo:)

Bunlardan Extream Sport Point mağazalarında satılıyordu 400$ yada 400YTL civarnda bir fiyatı var idi ve caddebostan sahilde birçok defa gördüm bunlardan kullanan zıplaya zıplaya gidiyolardı valla...

vay be türkiyedede kulanan var inş yaygınlaşır

gerçi bu millet tip tip bakacak yine....
kaslı görünce bile uzaylıymış bakıyorlar :D

Geri