Scudo Sports

Bisiklet Çantası/Heybe

Bibendum

Forum Bağımlısı
Tepki
456
Merhabalar ,
Cok Kaliteli bisiklet bagaji ve bu bagajin uzerine konacak heybe seklinde tur cantasi satan yerleri bilen varmi ? Markanin siteside olabilir (Yurtici,Yurtdisi)
Her ikisininde kaliteli malzeme olmasini istiyorum.
Yardimci olursaniz sevinirim ...

Scudo
ebay.com da 2. el harika ürünler var.bakmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bisiklet çantası almayı düşünüyorum sizce çantaya gerek var mı? Ne tür çanta fonksiyonel olur? Gidon çantası mı sele altı mı, yoksa heybe tipi mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence sele altı. Küçük, fazla ağırlık yapmayacak, içine tamir setini, allen takımını, telefonu, cüzdanı alabilecek bir sele altı çanta yeterli olacaktır. Biniş tarzınız sert olacak ise bir ed yedek iç lastik taşıyacak büyüklükte bir çanta almayı düşünebilirsiniz. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ali ALTIN
şimdi o biraz gideceğin mesafelere bağlı eğer uzun yol yapcaksan heybe türü çanta şart bu birazda eksiklerine bağlı şehiriçi yol yapacaksan sele altı veya gidon çantaları mevcut onları tavsiye ederim yani bu eşya sayısıyla orantılı diyim :)

• Beğen
kurye çantası düşünebilirsiniz böylece bisiklette gereksiz kalabalık olmaz. bir süre sele altı çantası kullandım ama çok çirkin duruyordu ve hiç bir işe yaramıyordu çünkü çok fazla suya ve çamura maruz kalıyor içindekiler.

• Beğen
ikinci el giysi bölümünde benim satılığa çıkardığım heybem var.sizin taıwan 3h heybenin modelinden üstelik 1-2 kere kullandım gayet temiz işinizi görür umarım.selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
3. Resimdeki kırmızı siyah renkteki Ferrino One-piece Arka Heybe,su geçirmez özelliği var mı?

Değerli Forum üyesi arkadaşlar öncelikle selamlar.:)
Günlük market-manav alışverişlerimde paket,torbalarımı vb taşımada kullanabileceğim,arka taşıma yerine gerektiğinde kolaylıkla takıp-çıkarabileceğim,28 jant şehir bisikletim için uygun sağlam ve şık bir arka taşıma çantası(heybe) arıyorum.Amacım sadece alışveriş vb lazım olduğunda kullanmak işim bitincede çıkarmak.Turlara falan çımayacağım.
Konu ile ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var.Nasıl bi model olabilir,nereden temin edebilirim,piyasa değerleri nasıldır gibi.
İlgiliniz için şimdiden teşekkür ederim.

Adliyenin karşısında Dağ Bisiklet var(cam gözün hemen bitişiği) oraya sorarsanız büyük ihtimal yardımcı olabilirler size.

Adanada şehir merkezine gelme imkanım benim için zor.İnternet üzerinden nasıl temin edebilirim.model seçenekleri nelerdir.

İstanbulda heybe taiwan 55 lt 3 parçaya ayrılabilen bisiklet çantasını nerede bulabilirim? Netten biraz baktım ama İstanbulda satan bir yer çıkmadı, hep tek parça taiwan çıktı.

ben de heybe araştırması yapıyorum da taiwan ı görünce yolliyim dedim , bir bakın isterseniz (link)

bu tip bır heybem var düşünürseniz.

@Ahmet YILDIZ

bende bagaj ve heybe arayışındayım. linkteki heybe çok iyi görünüyor.

forumda kendi tur heybesini oldukça ucuza üreten bir arkadaşımız vardı,forumda küçük bir araştırma ile sonuca gidilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Geri