Önemli bir Hukuk adamımız sanırım eski yargıtay başkanıydı o zaman gündemde olan çoğumuzun garipseyerek şaşırdığı TV lerden izlediği ergenekon soruşturmaları vs varken "Hukuk herkese lazım" demişti. Evet herkese lazım, adalet her şeydir, hepimizin sıkıntısı bu değil mi ülkemizde?
Yollar dandik yapılıyor: hesap soran yok, olursa hesap yok... İnsanlar ölüyor: suçlu yok.... tren kamyona çarpıyor suçlu: makinist...
çok sevdiğim bir fıkra ile bitireyim:
"3 tane eleman ölünce başlarına dikilen zebani "siz öldünüz cehennemliksiniz ama Türk oldugunuz için size farklı bir seçenek sunacağız demiş. İsterseniz Türk Cehennemine isterseniz Avrupa Cehennemine gitmeyi seçebilirsiniz. farkı ne? denilince "Türk cehenneminde günde 1 kova B.k yiyeceksiniz Avrpa cehenneminde günde 1kaşık b.k yiyeceksiniz
Bir tanesi demiş ki "ben Türk doğdum Türk öldüm Türk cehennemine gideceğim" diğer ikisi de
"Biz zaten hep burada yaşadık bari Avrupa yüzü görelim değişiklik olsun" demişler
Gel zaman git zaman 3 ay sonra Avrupa cehennemindekiler diğer arkadaşlarını merak etmişler izin alıp Türk cehennemine ziyarete gitmişler. Bir de ne görsünler vur patlasın çal oynasın! adamlrın keyfi yerinde, şaşırmışlar arkadaşlarına sormuşlar. "Ulan biz günde bir kaşığı zor yiyoruz suratımız yemyeişl oluyor siz burada günde bir kovayı nasıl yiyorsunuz?
-Ben daha hiç b.k yemedim ki. demiş arkadaşları.
-ee nasıl oluyor?
-E abi bir gün kova var görevli var b.k yok., bir gün kova var b.k var görevli yok, bir gün kaşık var kova var b. yok....
böyle gidiyor

)
demiş
Ben ülkemi her yerden daha çok seviyorum insanlarımız da kurallar olsa ve herkese istisnasız uygulansa daha da iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu yüzden hukuk herkese lazım
@Yusuf G. fotografınızdaki teyze çok tatlıymış... bayılıyorum böyle köylü teyzelere