ziyaseker1925 Üye Kayıt 12 Ağustos 2014 Mesaj 21 Tepki 7 Yaş 36 Şehir İZMİR Bisiklet Sedona 28 Aralık 2015 #1 Askere gidecegim icin bisikletimi branda icine koyup duvara asmayi planliyorum duvar aparati buldum ama maalesef ucuz yollu bi branda bulamadim yardim edermisiniz tsk ederim
Askere gidecegim icin bisikletimi branda icine koyup duvara asmayi planliyorum duvar aparati buldum ama maalesef ucuz yollu bi branda bulamadim yardim edermisiniz tsk ederim
Volkan Aykul Daimi Üye Kayıt 31 Temmuz 2011 Mesaj 227 Tepki 54 Şehir Sultangazi/İSTANBUL Bisiklet Carraro 28 Aralık 2015 #2 Ben bisikletim için motosiklet brandası aldım. Yaz aylarında güneşten, kışın ise yağmurdan filan korumak için. Yaklaşık olarak fiyatı 40 lira idi.
Ben bisikletim için motosiklet brandası aldım. Yaz aylarında güneşten, kışın ise yağmurdan filan korumak için. Yaklaşık olarak fiyatı 40 lira idi.
PeDaLLı-YoRuM Forum Demirbaşı Kayıt 11 Ekim 2015 Mesaj 431 Tepki 342 Şehir Bursa İsim Tugi Bisiklet Sedona 29 Aralık 2015 #3 @ziyaseker1925 kardeşim selamlar elimde hiç kullanmadığım bisiklet örtüsü var gri renkli üzerinde bisiklet deseni mevcut bisikletim kapalı yerde muhafaza ettiğimden hiç kullanmadım 30 TL.ye verebilirim bilgin olsun
@ziyaseker1925 kardeşim selamlar elimde hiç kullanmadığım bisiklet örtüsü var gri renkli üzerinde bisiklet deseni mevcut bisikletim kapalı yerde muhafaza ettiğimden hiç kullanmadım 30 TL.ye verebilirim bilgin olsun
PeDaLLı-YoRuM Forum Demirbaşı Kayıt 11 Ekim 2015 Mesaj 431 Tepki 342 Şehir Bursa İsim Tugi Bisiklet Sedona 29 Aralık 2015 #4 (link) bu linkteki üründen