Scudo Sports

Bisiklet bir ulaşım aracıymış :)

İyi ve başarılı insanların da hata yapabileceklerini kabul etmek lazım, tanısak da bu durum değişmemeli. Doğru doğru olduğu için doğrudur iyi insan yaptığı için değil; yanlış da ha keza öyle

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Scudo
E5 sürüşünde bir kuralsızlık görmedim ama şehir içi sürüşü gayet tehlikeli maalesef. Evde denemeyin yani :)

@Tahir Keskin

Evde trafik kuralı yok canım, istediğinizi deneyebilirsiniz. En fazla spd pedal kilitlenir yan düşersiniz :D

bisiklet sürüşünde amaç aksiyon dozunu bu kadar arttırmak olmamalı ya da en azından trafiğin olduğu bir bölgede bu kadar aksiyon çevredeki insanları da olumsuz etkileyecektir.
illa yok arkadaş ben aksiyon arıyorum diyorsan dağlar bizimdir. atla zıpla seni tutan yok.

Riskli bence de, daha kotulerini de gordum korkunc degil ancak hergun boyle riske girmek ile ise gitme macerasi cok uzun surmez. Bu tarz kullanimlar beni cok uzuyor, zaten topu topu 10-15 insan ulasim araci olarak bisiklete biniyor, onlarin arasindada da boyle kullananlar olunca, hic kirmizi isik dinlemez, durulacak yerde durmaz ise genelleme olusur ve beni de her goren bana ayni muameleyi gosterir. Malum burasi Turkiye, suruculere gore her bisikletli dengesiz kullaniyor, kural tanimiyor seklinde denilir. Bugune kadar bir tane bisikletli gormedim benle beraber kirmizi isikta bekleyen ki epey populer bir guzergahda yol aliyorum.

Videonun başlarında Tupac'ın işaretini yapıyor ama rock müzik çalıyor ilginç

@Mustafa Yılmazer

Star Wars serisindeki mr. spock selamına da benziyor:

http://thgtr.com/wp-content/uploads/2009/12/spock.jpg

@Serkan Mıstınoğlu@verisakeetÖyle tencereye böyle kapak... :)

- Otobandan gidebilir miyim, ışıklarda bisiklet de durmalı mı, tersten gitsem ne olur, trafiği iğfal etmek critical mass'in doğal hakkı değil mi, güç haksızlığı imkan kuralsızlığı mübah kılmaz mı?

... . ...

- Bisiklet yoluna park etsem olur mu, bisiklet yolunda mangal yakabilir miyim, şu bisikletin önünü kesip sağdaki ördek-oops-yolcuyu kapsam ne olur, bisikletleri sıyırma geçebilir miyim, saldıran köpeğe hoşt diyen bisikletliyi öldürmeyecek kadar dövmek suç mudur, güç haksızlığı imkan kuralsızlığı mübah kılmaz mı?

Daha evvel de yazmıştım. Bu ülkede bisikletliler Phobos'tan, bisikletsizler Deimos'tan gelmiyorlar, hepimiz aynı kültürün meyveleri, aynı hamamın çıplaklarıyız sonuçta. :)

Bizi anlarsa Porto Riko'lular anlar. ¡Viva Puerto Riccoooo! Yyyiiihhhaaaaa....

(PS: Bu hiciv mesajı kuralsızlığa hoşgörü anlamında değildir. Tam tersidir. Hani yanlış anlayan olabilir belki. :))

kendin kurallara uymuyorsan kurallara uymuyan sürücülerede bişey demiyeceksin videoda bu olaya ters düşüyor bence :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa
Up!
Yukarı çıkaralım da, görmeyenler bisiklet magandası görsün :)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Mustafa Yılmazer izci selamı olarak da geçer.

Bence bu kadar yüklenmeyin videoya kayıt ediyorum diye abartmış galiba. Ama insanlarımız genellemeyi sever buda kurallara uyan bisikletçilerin imajının zedelenmesine sebep oluyor malesef. Ama yolda bana kenardan git sen araçmısın dediklerinde bir yerlerine monte edesim geliyor kuralları ve kural tanımamak o sürücülere saygı duymamak cazip geliyor ben kendimi tutuyorum ama ist trafiğinde olsam herhalde kanser olurum.

Bu video önceden izlemiştim.. yorumlarda fena :D

Hort! :eek: Bisikletli magandalarımızı hatırlayalım

ters.png

2:26 ters yöne giriyor

Makas atma, ters şeride girme, sol şeride girme, kontrolsüz kavşak girişi, trafik işaret ve işaretçilerine uymamak, sonrada sinyalden aydan dem vurmak. Çoğumuz işe, okula bisikletle gidip geliyoruz, hepimizin böyle davrandığını düşünsenize. Yazık cidden. Ben de hızlı bisiklet kullanmayı seviyorum, eş dost sohbetlerinde şehirde bisikletle ulaşımımı daha hızlı sağladığımı belirtiyorum ama trafik kuralları çerçevesinde. En fazla ışıklarda yayalara yeşil yandıysa en fazla 10km/s hızla yayalarla geçiyorum. Bu şekilde trafikte saygı kazanamayız.

• Beğen
Tepkiler: erkanbolukbasi
Boşuna dememişler, neye sahip olduğun değil, o sahip olduğun şey ile ne yaptığın nasıl yaptığın önemli diye,

Pahalı bisiklet(ler)e, süper sürüş yeteneğine, acayip bilgi ve tecrübeye sahip olabiliriz ama onlar ile ne yaptığınıza bakmak için bu forum gayet yeterli bence.

Mesela bir Kudret ağabeyimize ve onun simgesinde diğer üstadlarımıza bakın birde böylelerine.

bugün daha @Serkan Mıstınoğlu abimizin bize göndermiş olduğu pakedi almak için giderken kaza yaptım bisiklet yolundan giderken normalde bisiklete olmayan saygı benim yaşadığım şehirde hiç yok ama araç sahibi hasarımı karşılaması teklifi gönlümü aldı

Haftada en az 2 3 kere bisikletimle gidiyorum iş yerine gayette memnunum.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Geri