agula
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Agah
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben wera kullanıyorum dayanıklılığın yanı sıra topuz başıyla vidalara da zarar vermiyorEğer çok aşırı aktif kullanıyorsanız alyan için wera markasını öneririm asla ucunu bisikletten kullanarak bozamazsınız
O da cabası tabiBen wera kullanıyorum dayanıklılığın yanı sıra topuz başıyla vidalara da zarar vermiyor
Daha önce anlatmıştım sanırım başka bi konuda ama tam yeri olunca yine anlatayım istedim; daha önce çalıştığım bi firmada Japonlar gelip bi makine kurulumu yapmıştı. Makinenin en önemli özelliği çok yüksek yangın güvenliğiydi. Adamlar işi bitirdi, ı gün bavullarıyla falan geldiler fabrikaya kapanış toplantısı için, biz toplantıdayken içerde haber geldi makine alev aldı diyeÖyle bi bozarım ki...
Eğer çok aşırı aktif kullanıyorsanız alyan için wera markasını öneririm asla ucunu bisikletten kullanarak bozamazsınız
Fiyat farkını bilmem ama yerli malı İzeltaş bana göre Wera dan daha kaliteli. İzeltaş alyan ve Wera bit set kullanıyorum. Aynı koşullarda kullanılmasalar da izeltaş alyanlar daha iyi durumda.Eğer çok aşırı aktif kullanıyorsanız alyan için wera markasını öneririm asla ucunu bisikletten kullanarak bozamazsınız
weranın kalite kalite çok fazla çeşit alyan seti var, fiyatlar da bir kaç kat değişiyor. İzeltaş kötü demiyorum ama bence wera kalitesinde değil. Bir de milwaukee var o da çok kaliteliFiyat farkını bilmem ama yerli malı İzeltaş bana göre Wera dan daha kaliteli. İzeltaş alyan ve Wera bit set kullanıyorum. Aynı koşullarda kullanılmasalar da izeltaş alyanlar daha iyi durumda.
bisiklet dışında alanlarda da wera da milwaukee de kullandım benim kendi anladığım kadarıyla wera daha az yalama yapmakta ama milwaukee daha sağlam gibiweranın kalite kalite çok fazla çeşit alyan seti var, fiyatlar da bir kaç kat değişiyor. İzeltaş kötü demiyorum ama bence wera kalitesinde değil. Bir de milwaukee var o da çok kaliteli
Anahtarlarında izeltaş mı var?Sabit alyan anahtarlarımda var izeltaş
Bina kapılarında Kale kullanıyoruz 😀Anahtarlarında izeltaş mı var?
Hocam milwaukee zaten efsanedirweranın kalite kalite çok fazla çeşit alyan seti var, fiyatlar da bir kaç kat değişiyor. İzeltaş kötü demiyorum ama bence wera kalitesinde değil. Bir de milwaukee var o da çok kaliteli
Hocam öncelikle hoş geldin, 17-18 yıl aradan sonra foruma dönüş de bisiklete dönüş kadar kıymetli olmuş; şimdi gelelim meseleye: elindeki Trek 4300 öyle kolay kolay emekli edilecek bir bisiklet değil, biraz bakım, yeni lastik, belki kablo-tel değişimiyle taş gibi olur, Kron TX alırsın fena değil ama sonuçta sıfır kilometre Doblo misali; Trek ise yılların Defender’ı, yani oğlanla yokuşta kapışmaya başladığınızda arkan sağlam olsun diyorsan Trek’i dirilt, oğlana da güzel bir bisiklet al, sonra baba-oğul kapışmalar başlasın, şimdiden söyleyeyim birkaç sene içinde yokuşta seni sollarsa da şaşırma çünkü onların motor turbo, bizimki dizel ağır abi.Trek bisikletime ciddi bir bakım mı?
Yoksa Kron Tx 150-300 benzeri yeni bir bisiklet mi alsam?
Ben olsam hesabın şifresini unuturdum🤣 hoşgeldiniz.Selamlar foruma uzun zamandır giriş yapmadım sanırım bi 17-18 yılkadar oldu. Başlık açamadığım için ilgili olan başlık burası diyerek yazıyorum. Eğer yanlış yerde yazdıysam ve zamanınızı aldıysam kusuru bakamayın.
2006 yılında bisikleti aktif kullanmaya başladım ve 2011 den sonra neredeyse kulannmadım. Arada iş-evlenme vs zaman geçti. Şimdi bir oğlum var ve onunla beraber tekrar bisiklet kullanmaya başladım. Oğlum 9 yaşında ve artık daha büyük bisiklet alma zamanımız geldi ona bisiklet bakarken kendimede alsam mı? diye düşündüm. Kısa özettensonra sorum şu,
Elimde 2006 model TREK 4300 D bisikletim var bi 10 yıl önce tel değişimi yağlama vs bakımı oldu onun dışında bakım yüzü görmedi.
Trek bisikletime ciddi bir bakım mı?
Yoksa Kron Tx 150-300 benzeri yeni bir bisiklet mi alsam?
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler 🙋🏼♂️
Aytaç Bey dönüş için çok teşekkür ederim, hala bu forumun sıcak kanlılığı devam ediyormuş çok sevindim. Doblo örneği benim için yeterli oldu. Hemen bakım için görüşmelere başlayacağım. Sağolun 🙏Hocam öncelikle hoş geldin, 17-18 yıl aradan sonra foruma dönüş de bisiklete dönüş kadar kıymetli olmuş; şimdi gelelim meseleye: elindeki Trek 4300 öyle kolay kolay emekli edilecek bir bisiklet değil, biraz bakım, yeni lastik, belki kablo-tel değişimiyle taş gibi olur, Kron TX alırsın fena değil ama sonuçta sıfır kilometre Doblo misali; Trek ise yılların Defender’ı, yani oğlanla yokuşta kapışmaya başladığınızda arkan sağlam olsun diyorsan Trek’i dirilt, oğlana da güzel bir bisiklet al, sonra baba-oğul kapışmalar başlasın, şimdiden söyleyeyim birkaç sene içinde yokuşta seni sollarsa da şaşırma çünkü onların motor turbo, bizimki dizel ağır abi.
Dönüş için çok teşekkürler, önceliğim bakımdı ancak şüphelerimi gidermek için forumun hafızasına deneyimine bilgi birikimine çok ihtiyaç duydum bu küçük desteğiniz beni en mantıklı olanı seçmeni sağlayacak teşekkürler🙋🏼♂️Ben olsam hesabın şifresini unuturdum🤣 hoşgeldiniz.
Trek her zaman trektir. Eminim güzel bı bakımla gençliğinize götürür sizi.
Çocuğunuz ile keyifli sürüşler