GresleyebilirsinizBunların sele boruları da karbon bi yanlış yok değil mi doğru anladım greslemek gerekiyor diyorsunuz.
Haklısınız fiyatlar uçuyor,ayrıyeten aldığı ücretin hakkını veremeyen çok işletme var,bir arkadaş başka bir yerde 100tlye bakım yaptırdım diye hava atıyordu adamlar bisikleti yıkayıp yağlamış sadece göbekleri açmamışlar bile.Saolsun bu arkadaş herşeyi anında fotoğraflayarak irtibat kuruyor,bak bu halde gibisinden.Hayırlı olsun efendim yikama yaglama vites fren ayari diye yapilan bakimlar bile 150 200 tl olmus. Yine makul. Tekerinize taş değmesin.
İzmir bisiklet,Karşıyaka Alaybey'de.İnst sayfalarına bir göz atın derim.@seko35.50 Nereye yaptırdınız Serkan bey?
Karbon sele borusunda kullanılan gres bildiğimiz yağlayıcı gres değildir bilginize. Orada kullanılan kaymayı önleyici (antiseize) gres olarak geçer.Bunların sele boruları da karbon bi yanlış yok değil mi doğru anladım greslemek gerekiyor diyorsunuz.
disk frenin diskini sürtünmeden yerine oturtmakta zorlanıyorum. Işık tutarak sesi dinleyerek tekrar tekrar denemek durumunda kalıyorum. Kartvizit kalınlığında parçayı balata ve disk arasına sıkıştırarak mandalı sabitleyerek ayarlamaya çalışıyorum. Bunun dışında öneriniz olur mu? ya da youtubeda bu konuda (diski tam oturtmak ) bir video önerir misiniz?2 yıldır bisiklet kullanıyorum, 10000km yakın mesafe kat ettim. İlk başta patlak için (malzemesizlikten) dahi ustaya giderken şimdi akort ayarı vites ayarı v.s. her şeyi kendim yapıyorum. Gerekli aletleri toplamak biraz masraflı gelebilir ancak aletler elimde olduğu için bisikletin neye ihtiyacı varsa onunla ilgileniyorum (göbek bakımı, akort, vites, v.s.). Bisikletin hiç bir yerinden tık sesi dahi gelmiyor, İsviçre saati gibi. Eğer kendim yapmayıp usta peşinde koşsaydım böyle olmazdı. Youtube da her şey anlatılıyor, hiç zor değil.
Dostum bisikletim v fren. Malesef disk frenler hakkında bilgim yokdisk frenin diskini sürtünmeden yerine oturtmakta zorlanıyorum. Işık tutarak sesi dinleyerek tekrar tekrar denemek durumunda kalıyorum. Kartvizit kalınlığında parçayı balata ve disk arasına sıkıştırarak mandalı sabitleyerek ayarlamaya çalışıyorum. Bunun dışında öneriniz olur mu? ya da youtubeda bu konuda (diski tam oturtmak ) bir video önerir misiniz?
İstanbul'da yakın zamanda genel bakım yaptıran oldu mu? İşçilik için ne kadar ücret ödediniz?
disk frenin diskini sürtünmeden yerine oturtmakta zorlanıyorum. Işık tutarak sesi dinleyerek tekrar tekrar denemek durumunda kalıyorum. Kartvizit kalınlığında parçayı balata ve disk arasına sıkıştırarak mandalı sabitleyerek ayarlamaya çalışıyorum. Bunun dışında öneriniz olur mu? ya da youtubeda bu konuda (diski tam oturtmak ) bir video önerir misiniz?
İstanbul'da yakın zamanda genel bakım yaptıran oldu mu? İşçilik için ne kadar ücret ödediniz?

Takimlarda ucuz deil ki yavas yavas bile toplanmıyorTamir standından akort sehbasina kadar aldım artık herşeyi kendim severek yapıyorum forumda ve internette aradığın her sorunun cevabı var tamircilere para vermektense benim gibi yavaş yavaş takım toplamak en iyisi..