Scudo Sports

Bisiklet Atölye Tamir Standı

tugrulboraerkil

Forum Demirbaşı
Tepki
503
Bisiklet
Tern
(link)

Arkadaslar bisikletimin agirligi tam olarak 11 kilo ve aksesuarlari ile birlikte en fazla 12 kilo geliyor.
Yukaridaki linkteki tamir standini alsam benim bisikleti tasir mi?Uzerinde lastik cikartma gibi bir islem yapmaya kalksam, one,saga,sola devrilecek gibi olur mu?
Bana pek saglam gibi gelmedi.Acikcasi bana fiyati en uygun stand bu oldugu icin bu urune meyillendim ve vites ayari,zincir ve ruble temizligi,zincir yaglama gibi islemleri bu stand ile yapmak istiyorum.
Bilgisi veya fikri olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Üç ayaklı, yani tripod tarzında bir stand edinseniz daha iyi olur sanki...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Biraz daha bakınırsanız yere daha sağlam basanını bulacaksınızdır. Siz de İstanbul'dasınız bir Eminönü'ne uğrayın o paraya tam istediğinizi bulacağınızı düşünüyorum

@tugrulboraerkil
Kusura bakmayın yeni aklıma geldi akort ayar standı da bakabilirsiniz

Decathlon'dan bir üst kalitesine bakabilirsiniz.

@Atilla Gobel Bir ust kalitesi daha guzel tabi ama 200 kusurdu fiyati.260 ti yanilmiyorsam.Tesekkurler.

@Berkec. Akort ayar standi 20" lastiklere uygun mu?

Peki yurt dışı sitelerde "park tool" markası ürünlerinin fiyatları nasıl ? Onlara da bir bakın isterseniz.

@tugrulboraerkil
Bilemiyorum böyle bir model buldum almasanız bile satıcıyla irtibata geçip sorabilirsiniz almay(link)a karar verirseniz de dikkat edin bir sürü yerde kargo bedava yazmış ama Kargo seçeneğinde kullanıcı öder denilmiş

Bu iyi bence...:)

Dosyalar

• dahon-mu-onu-curve-klein.png
    dahon-mu-onu-curve-klein.png
    157 KB · Okunma: 39
Aynı tamir standında ben kullanııyorum,15 kiloluk dağ bisikleti ve 11 kiloluk yol bisikletinin temizlik ve bakımını rahatlıkla yapabilmekteyim.Zaten kapasitesi 20 kilo, dikkat edilmesi gereken düz bir zemin de kullanmak ve vidalarını iyice sıkmak.Standın ağırlıda 6 kilo

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
@askgeronimo Iste budur yaaaa:)Eyvallah abim,cok tesekkur ettim.Bunu duydum; icim rahat etti:harika:
Konu acmak faydaliymis dedigim, ilk yanit aldigim konu buydu.Tekrardan tesekkurler.
Bu arada ayni standi gittigidiyor da 240 liraya, decathlonda 160 a satiyorlar ama gittigidiyorda gordugumun fazladan ayaklari vardi.Acaba senin kullandigin da 2 den fazla ayaga mi sahip abi?

Benim kullandığım 2 ayaklı, decathlon daki ürün.

Geri