Scudo Sports

Bisiklet Atölye Tamir Standı

Nihayetinde bisiklet tamir standini aldim ve cok memnunum.Stand cidden cok saglam,beni assalar beni tasir o derece.Resimlerini paylasmak istedim.Tavsiyedir.Decathlondaki 2 ayakliyi alacagima 40 lira farkla 4 ayakli daha saglam bir stand edinmis oldum.Zincir,ruble,aynakol,lastik sokumu ve montaji gibi islemler cok kolay hale geldi.Siddetle tavsiye ediyorum.

IMAG0562.jpg IMAG0561.jpg IMAG0560.jpg

Scudo
@tugrulboraerkil Hayırlı olsun, ilk mesajındaki standdan mı aldın Decathlon ürünü olan? Bisiklet takınca denge bozulma, devrilme eğilimi falan nasıl?

@Kurtuluş E. Tesekkur ederim kardesim,cok sagol.Aslinda Decathlon da benim aldigim tamir standindan yok.Ben Bakirkoy de bisikleti aldigim yerden aldim bu standi.Normalde onda da yoktu ama tedarikcisine getirtti.Denge bozulma falan hic yok,benden daha dengeli stand:)Hakikaten ben saglamim diyor.30 kiloya kadar tasiyormus.Zaten benim bisiklet 11 kilo,sikinti olmuyor.Dun bisiklet kadrosunu temizledim.Bisiklet one dogru egildi ama sebebini anladim.Bisikleti standa kelepceledigimde,kelepcenin pozisyonu gonderdigim resimdeki gibiydi.Bisiklet dumduz kalsin istiyorsan eger,o kelepce bolumunu sola dogru,yani arka tekere dogru dondurup,bisikleti ondan sonra kelepceleyeceksin ki bisiklet dumduz dursun.Tabi ben bunu anladigimda cok gec olmustu:)
Kuvvetli ruzgarda bisiklet takiliyken bile devrilmez diyorum.O derece saglam.Ya bisiklete goz hizasinda bakim yapmak cok rahat ve keyifliymis onu anladim;)

Tamir tepsisi de geliyor yaninda tornavida,alyan asabiliyorsun o gordugun deliklere.Gozlere de istedigin seyi koyarsin.Zincir yagi,bez,wurth vs.Hepsi goz onunde oluyor ama ben takmadim cunku sadece kadro temizligi yaptim.Bu da tepsinin resmi:
IMAG0563.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Merhaba,
öncelikle güle güle kullanın. Ürünün marka modeli nedir?

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
Merhaba
Bisikletimde yapacağım birtakım modifiyeler için standa ihtiyacım olacak. Araştırmalarım sonucu 3 tip stand gördüm.
Bir tanesi askı şeklinde 3 tane kancası olan, bir tanesi ayaklı elbise askısı gibi olan, diğeri de arka teker göbeğine takılan. Hangisi daha işlevsel olur? Sizin başka öneriniz var mıdır?

(link)

(link)

(link)

hatta son olarak bir de şu varmış:

(link)

Geri