Scudo Sports

Bisiklet aşıklarının arasında bulunmaktan mutluluk duydum.

Scudo
Aramıza hoşgeldiniz. Kazasız sürüşler. :)

Teşekkür ederim Levent bey.

Çok teşekkür ederim Emre. Ne mutlu sana, bisiklet aşkın genç yaşta başlamış. Hepimize kazasız sürüşler.

Bisikletinizle güzel günler geçirmeniz dileği ile hoş geldiniz aramıza ;) :)

Alihan bey bisikletiniz çok güzelmiş.Maşallah çanta,suluk,pompa,ışıklar,km sayacı vs. herşey de hazır bulanmakta.Keyifli sürüşler..

Foruma hoşgeldiniz Alihan Bey. Umarım forumda gönlünüzce vakit geçirirsiniz. Bol pedallı günler dilerim.

Alihan abi hoş geldiniz.
Bisikletiniz müthiş ve Pompa'nın yeri hayli ilginçmiş :D

Bizler de sizi aramizda görmekten mutluluk duduyduk alihanbey, aramiza hosgeldiniz. Bisikletiniz de güzelmis güle güle kullanin. :)

Foruma hoşgeldiniz Alihan Bey, bisikletinizin rengi de benim favorim. Bu renk aksesuar arıyorum her yerde :)

foruma hoş geldiniz. aynı model bisiklete sahip biri olarak çamurluk ve bagajın bu bisikleti tamamladığını ifade etmek isterim. iyi günlerde kullanın.

Musa bey, iki yıl Şile'de görev yapmıştım, Şile'nin yokuşlarını iyi bilirim. Nedense çamurluk ve bagaj bisikletin kimliğini değiştiriyor gibi geliyor. Zaten yol kenarındaki pis, çamurlu su birikintileri yüzünden bize yağmurlu havalar adeta yasak. Neyse ki İzmir'de daha şanslıyız. Yine de yağmurlu havalar için çamurluk ve bagajlı bisiklet de envanterde mevcut.

Çok teşekkür ederim, Levent K.

Teşekkürler NEVRES KME. Yolu bisikletten geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz elbet. Er ya da geç bisikleti de öğrenir bu millet.

Teşekkür ederim Hüseyin Külcüoğlu.

Teşekkür ederim Hüseyin Külcüoğlu.

Çok teşekkür ederim Soner bey, bir de sizin oradaki bisiklet yollarını bulabilsek...

Çok teşekkürler Ömer Karan.

Çok teşekkür ederim Tahir Keskin, pompayı matara kafesi yanına takmaktan hiç hoşlanmıyorum, kadroya takmak için de fazla seçenek yok, üstelik matara kafesi gibi direkt vidalanabilir pompa yeri de yok, ben de böyle bir çözüm buldum. El elden üstündür, önerilere açığım.

Çok teşekkür ederim Murat bey.

Çetin bey teşekkürler, sizin de dediğiniz gibi güzel bir renk, ama aksesuar renkleri ne hikmetse siyah,beyaz,gri ağırlıklı; neyse ki ciddi bisikletçiler yavaş yavaş renk seçeneklerini çoğaltmaya başladılar.

Hoş geldiniz,

Forumda Trek sahiplerinin arttığını görmek ayrıca sevindirici.

Aşığın halinden de en iyi diğer âşıklar anlar:)

Hos geldiniz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri